Beyoncé megmutatta kislányát
2012. február 11. 12:36
|
iciripiciriborsökörúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.05. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 142650 offline
|
Istenem,de aranyos
2012. február 11. 12:42
|
liliboni4 |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 08.08.24. Hozzászólás: 935 Csatolások: 17072 Azonosító: 69870 offline
|
olyan mint egy majom :-) nagyon csúnya szegényke......
1 felhasználónak tetszik:
Miley-fan09
2012. február 11. 12:52
Idézet (Miley-fan09 @ 2012.02.11. 10:27)
Ezzel biztosan egyedül maradok,de szerintem nem aranyos,édes,cuki ez a gyerek.Nem mondom,hogy ronda,de biztos nem lesz egy modell.
Mondja ezt az,aki biztos 20 éves modell múlttal rendelkezik.Blue Ivy még alig van 1hónapos is. Ne ám már most kis híján lerondázd. Bizonyára nincs kistesót, és még nincsenek benned anyai ösztönök,hogy ilyet mondj egy babára. És biztosan te is világszépe lehetsz,hogy így ítélj meg egy 1 hónapos babát. A kisgyerekek a legszebb teremtések a világon. És egy gyereknél nem a külső számít, hanem az ,hogy egészséges legyen..
2012. február 11. 12:55
Idézet (liliboni4 @ 2012.02.11. 12:42)
olyan mint egy majom :-) nagyon csúnya szegényke..
Bizonyára tömérdek gyereket láttál már. Hahó, te is így néztél ki 1hónaposan, és én is.
2012. február 11. 13:03
Gyönyörű kisbaba és milyen nagy haja van... Gratulálok nekik!
2012. február 11. 13:05
olyan gyönyörű!!<3 
amúgy tényleg tiszta anyja.....
amúgy tényleg tiszta anyja.....
2012. február 11. 13:07
Idézet (Sally95 @ 2012.02.11. 11:07)
Miley-fan09 én is mondok neked vmi de lehet h nem fog tetszeni de ez van: Nem vagy normális már látom h milyen szülő lesz belőled. Kikritizálsz mást de mire fő?? Kíváncsi h ha te lennél kisbaba és téged kritizálnának ki akkor milyen érzés lenne..
Tanulj meg írni,mielőtt okoskodsz.
Attól,hogy még csúnyának tartom a kölyköt,még normális vagyok,te nem vagy az,ha így ítélsz meg,pedig nem is ismersz.
Hidd el én le se sz*rnám,mivel 4.-től 10.-ig kritizáltak.
Idézet
Mondja ezt az,aki biztos 20 éves modell múlttal rendelkezik.Blue Ivy még alig van 1hónapos is. Ne ám már most kis híján lerondázd. Bizonyára nincs kistesót, és még nincsenek benned anyai ösztönök,hogy ilyet mondj egy babára. És biztosan te is világszépe lehetsz,hogy így ítélj meg egy 1 hónapos babát. A kisgyerekek a legszebb teremtések a világon. És egy gyereknél nem a külső számít, hanem az ,hogy egészséges legyen..
Gondolom te nálad meg nincs saját vélemény.
2012. február 11. 13:11
hummingbirdheartbeat
teljesen igazad van,ha ez a baba csúnya lenne még akkor sem illene rá azt mondani hogy csúnya..amúgy szerintem aranyos:)
teljesen igazad van,ha ez a baba csúnya lenne még akkor sem illene rá azt mondani hogy csúnya..amúgy szerintem aranyos:)
2012. február 11. 13:17
SassyGirl igazatok van! mindenki ilyen baba ként nem értem minek ez a nagy felhajtás: egy új sztárcsemete ennyi!!!!!
2012. február 11. 13:24
Idézet
Gondolom te nálad meg nincs saját vélemény.
de, lehet saját véleménye mindenkinek, de nem illik lemajmozni senkit, pláne nem egy kisgyereket. ha már másokat oktatsz ki a helyesírásról, gondolkozz el azon is, mi az az illem.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.