Beyoncé megmutatta kislányát
2012. február 13. 19:38
|
|
Lilly-chan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1048 Csatolások: 0 Azonosító: 139065 offline
|
Nagyon aranyos, és mennyi haja van!
2012. február 13. 20:06
|
|
cukorbogyovampire heart |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 7692 Csatolások: 953 Azonosító: 143757 offline
|
De kis aranyos
2012. február 13. 22:04
|
|
SugarGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.10. Hozzászólás: 688 Csatolások: 0 Azonosító: 138434 offline
|
Tisztára mint Jay-Z.
Remélem azért majd egy kicsit szebb lesz, mint az apukája, mert lányként nem biztos, hogy előnyös lenne neki Jay kinézete, de ebből még bármi lehet. Végülis, Beyoncé vonásai is felfedezhetőek benne.
2012. február 13. 23:23
|
|
sofie_par_amorevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.08. Hozzászólás: 278 Csatolások: 0 Azonosító: 128961 offline
|
tiszta Jay-Z.
naaagyon édes
naaagyon édes
2012. február 13. 23:28
|
|
marisúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 60 Csatolások: 0 Azonosító: 123313 offline
|
csak hogy egy kicsit én is okoskodjak: ez a kis baba már nagyából 5 hetes. az indokom: szilveszter környékén volt várhato, hogy megszületik Ivy, de cska 7-én jött világra, vagyis +1 hetet nyertünk, ami baba fejlödésben már egészen soknak számít.
az, hogy "húúhaaa milyen sok haja van, ez lehetetlen".. ne haragudjatok de egy néger házaspárról van szó. elég ritka a "kopasz" néger. és hogy megelőzzek egy-két kommentet: "dehát jay-z is kopaasz" a válaszom: nem, nem kopasz, ilyen a haj viselete. ha megnéztek egy képet, amin már nagyobb haja van láthatjátok, hogy neki is sűrű haja van. na a haj témát tiztáztuk.
az meg, hogy nem hiszitek el még úgy sem, h Beyoncé terhes, h itt egy bikinis kép róla, amin nem valami karcsú, az szerintem egyenesen már felháborító. nem sok kép készült róla a terhessége alatt, de talán nem véletlen. ez senkire sem tartozik, a magán ügyük, biztos vannak olyan fotók, amiket direkt megtartottak maguknak, ebben 100%-ig biztos vagyok.
na de végeztem a regéléssel, szerintem tüneményes egy baba:) és ráadásul a vonások is felfedezhetőek benne.
az, hogy "húúhaaa milyen sok haja van, ez lehetetlen".. ne haragudjatok de egy néger házaspárról van szó. elég ritka a "kopasz" néger. és hogy megelőzzek egy-két kommentet: "dehát jay-z is kopaasz" a válaszom: nem, nem kopasz, ilyen a haj viselete. ha megnéztek egy képet, amin már nagyobb haja van láthatjátok, hogy neki is sűrű haja van. na a haj témát tiztáztuk.
az meg, hogy nem hiszitek el még úgy sem, h Beyoncé terhes, h itt egy bikinis kép róla, amin nem valami karcsú, az szerintem egyenesen már felháborító. nem sok kép készült róla a terhessége alatt, de talán nem véletlen. ez senkire sem tartozik, a magán ügyük, biztos vannak olyan fotók, amiket direkt megtartottak maguknak, ebben 100%-ig biztos vagyok.
na de végeztem a regéléssel, szerintem tüneményes egy baba:) és ráadásul a vonások is felfedezhetőek benne.
2012. február 14. 16:33
|
|
beyonce_13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.19. Hozzászólás: 154 Csatolások: 0 Azonosító: 141098 offline
|
azt...sztem nagyon gyönyörű!!!!
2012. február 14. 17:02
|
|
Blackbird03 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.24. Hozzászólás: 752 Csatolások: 284 Azonosító: 161100 offline
|
Nagyon aranyos kiscsaj
Remélhetőleg ő is olyan szép és nagy tehetség lesz, mint az anyukája
2012. február 14. 19:27
|
|
petruskapetraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.01. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 121534 offline
|
ohh de édesss:)
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.

0 felhasználónak tetszik: