Beyoncé megmutatta kislányát
2012. február 12. 19:56
Mia teljesen igazad van! egyébként gyönyörűek <3
remélem nagyon boldogak lesznek eggütt
2012. február 12. 20:02
|
|
Nati88visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 328 Csatolások: 0 Azonosító: 131012 offline
|
Jajjj. Figyeljetek már.. Volt egy díjátadó, és abban Byonce meg is mutatta a terhes hasát... Ennyit a béranyaságról.. És amugymeg az én hugom is nagy hajjal született.. Szóval ez lehetséges!! Ő egy vagy két hetesvolt, amikor ekora volt a haja. És egyetértek Mia - ával.
1 felhasználónak tetszik:
hummingbirdheartbeat
2012. február 12. 21:25
|
|
Annamari987visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.30. Hozzászólás: 382 Csatolások: 0 Azonosító: 132277 offline
|
juj de aranyooos *-*
2012. február 12. 22:19
|
|
Bonnie_Wrightvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.31. Hozzászólás: 208 Csatolások: 318 Azonosító: 119035 offline
|
Nagyon édes a kicsi. És Beyoncé arcáról is süt a boldogság!
2012. február 13. 01:04
|
|
AryaXD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.02. Hozzászólás: 709 Csatolások: 9 Azonosító: 146499 offline
|
De édesek az anyukájával!
Beyoncéban ezt szeretem: a színpadon énekesnő, a rajongük közt sztár, de otthon anyuka. Tartja a határokat és nem folynak egymásba a dolgok...
hummingbirdheartbeat
2012. február 13. 10:02
Idézet (Holly Keller @ 2012.02.12. 19:18)
Láttam anno valami képet, amin egy terhes hölgy volt és Beyoncé volt állítólag, de én ezt még mindig nem tudom elhinni. Ez a gyerek a képen akkor sem egy hónapos!
Itt pedig párnát ültettek a hasába, várj nem is. Inkább felfújták a hasát!!
Mielőtt nem hinnéd el,hogy Beyo van a képen, elárulom,hogy Jay-Z-vel sétált kézen fogva, és nem csak ez az 1 kép van Beyoról.
2012. február 13. 10:08
Idézet (Mia @ 2012.02.12. 19:37)
Elárulom, hogy én egy hetes babát is láttam már ekkora hajjal, tehát kapaszkodjatok meg: nem lehetetlen! Ha pedig keresnétek még pár képet a kicsiről, azokon igenis látszik, hogy nem lehet idősebb egy hónaposnál. Rohadt unalmas a téma egyébként, hogy most akkor ki hordta ki Ivy-t. Nem mindegy, úgy őszintén? Boldogok, jól vannak, egészségesek. Én a magam részéről még mindig úgy gondolom, hogy Bee-ék nem kérték béranya segítségét, de ha mégis, azt sem tartom borzasztóan elfogadhatatlannak.
Azt pedig még meg kell említenem, hogy elég viccesnek tartom, hogy egyesek itt valóban a "Starity agyának" képzelik magukat, akik bárkit betámadnak, vagy kioktatnak egy szemrebbenés nélkül. Ne haragudjatok meg (és ugyebár akinek nem inge, ne vegye magára
) de én nem bírom ezt a felsőbbrendű stílust, és szerintem nem vagyok ezzel egyedül, sőt. Senki nem a seggéből rángatta elő a másikat, hogy lekicsinylően vagy lenézően a fejéhez vághasson bármit is. A stíluson tehát lenne még mit finomítani... Mert véleménye mindenkinek lehet, de van amikor nem feltétlenül kell mindent leírni, ami eszünkbe jut, néha bölcsebb lenne csendben maradni.
Azt pedig még meg kell említenem, hogy elég viccesnek tartom, hogy egyesek itt valóban a "Starity agyának" képzelik magukat, akik bárkit betámadnak, vagy kioktatnak egy szemrebbenés nélkül. Ne haragudjatok meg (és ugyebár akinek nem inge, ne vegye magára
Én is leírtam ezt,hogy mindig minden vitában ott vannak ezek az "agyak". És lekezelőek, ahogy te is mondtad. Meg aztán, neked soha nem lehet igazad, mert inkább elmondják ugyanazt 25x csak ,hogy valamivel földbe döngölhessenek, de új ötletük nincs amivel előállhatnának. Végre valaki észrevette ez rajtam kívül.
2012. február 13. 10:20
Idézet (hummingbirdheartbeat @ 2012.02.13. 10:08)
Én is leírtam ezt,hogy mindig minden vitában ott vannak ezek az "agyak". És lekezelőek, ahogy te is mondtad. Meg aztán, neked soha nem lehet igazad, mert inkább elmondják ugyanazt 25x csak ,hogy valamivel földbe döngölhessenek, de új ötletük nincs amivel előállhatnának. Végre valaki észrevette ez rajtam kívül.
Ironikus az, hogy én tulajdonképpen azért szóltam, mert itt ti döngöltetek földbe egy embert, mivel le merte írni a véleményét.
2012. február 13. 15:56
|
|
Jaboo02új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.07. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 161740 offline
|
Én is nagy hajjal születtem
cuki!
hummingbirdheartbeat
2012. február 13. 17:22
Holly Keller:
. <- Mielőtt elfajulna,fejezzük be. Vita lezárva. Több dologra nem szeretnék reagálni.
. <- Mielőtt elfajulna,fejezzük be. Vita lezárva. Több dologra nem szeretnék reagálni.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.