Starity

Beyoncé megmutatta kislányát

18 oldal 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. február 12. 15:40 #261
- törölt felhasználó -    
Idézet (hummingbirdheartbeat @ 2012.02.12. 13:04)
Bizonyára azt hiszitek,hogy ezzel majd hülyének fogom érezni magam, és igazat adok nektek. Pedig nem biggrin.gif. Ami számomra szent és sérthetetlen, azt megvédem. Ennyi az egész. Na meg nem csak én mondtam,hogy gusztustalan lecsúnyázni egy 1 hónapos gyereket, aki elvégre tényleg 1 hónapos, hiszen febr.7-én volt az. pardon.gif
Aki meg még mindig a béranyás dolgon lovagol, az nézze meg,hogy a kicsi szeme és szája tiszta Jay-z. Többi pedig Beyo. 
Szeretem mikor a Starity agyai kioktatnak mindenkit. Elvégre ők is a saját véleményembe kötnek bele. Nem de? 
Felvilágosítod az illetőt? Nincs rá szükségem úgy hiszem. 
Világítsd fel azt, akit érdekel.
Amúgy meg, nyugodtan válaszolhattok még, és helyeselhetitek egymást ahányszor akarjátok, és leírhatjátok ugyan azt 20x. Én belefáradtam abba,hogy próbáljam elmagyarázni nektek,hogy: gusztustalan lecsúnyázni 1 gyereket. ÉS PONT. Meguntam a vitát.  beer.gif

Húha, tudod mennyi gusztustalan dolog van a világon és, hogy mennyi gusztustalan dolgot fognak még veled művelni? Hát picinyem fognak érni ennél sokkal nagyobb támadások, sokkal nagyobb problémák is, amik lehet, hogy nem csak a te életedre hatnak ki, hanem a férjedére, a gyermekeidére és a szeretteidére. Annyira szánalmas és egyben vicces is, hogy ezen vagy kiakadva.XD Persze eleget teszek a kérésednek, és nem próbállak felvilágosítani, mert igazad van, úgysem menne, tehát megspórolok magamnak egy adagnyi szabadidőt és foglalkozok olyannal, ami valóban megér egy misét. Úgyhogy ebben tökéletesen egyetértek veled.smileeee.gif

Izéke, lombikbébiről hallottál? Tudod, amikor előveszik Beyoncé petesejtjét és Jay-Z spermáját, azt egy mikroszkóp alatt megtermékenyítik és egy béranyának a méhébe belehelyezik. Ezt hívják béranyaságnak. Te azt hitted, hogy az a béranyaság, amikor nem a szülők a biológiai szülők? unsure.gif Beyoncé elvileg a második trimeszterben járt, amikor a hasa felgyűrődött, meg, hogy őszinte legyek az arcán fizikailag sem volt látható a terhesség. Amikor egy kismamát látsz, az arca kerek lesz, szép és fényes bőrű. Nézd meg Jennifer Garner paparazzi fotóit, ő is jelenleg a harmadik kisgyermekével várandós és teljesen másképp néz ki, amit Beyoncéról ezt nem tudtam elmondani. Egy egy hónapos csecsemő nem így néz ki! Ez három-négy hónap körüli lehet. A szemei teljesen nyitva vannak, a bőre élénk, nagyon sűrű a haja és egyszerűen nagy. Ez a gyerek a képen nem egy hónapos és ebben száz százalékig biztos vagyok. De hát akarod, hogy egyáltalán meggyőzzelek?XD
2 felhasználónak tetszik: Miley-fan09, Black Hearth2
2012. február 12. 15:49 #262
- törölt felhasználó -    
jaj de aranyos baba. Graulya Beyoncé
2012. február 12. 16:22 #263
Szabii5
Szabii5

Státusz12.02. - Soon
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 528
Csatolások: 20
Azonosító: 159930
óóó...ellentétben sztem tiszta apja...!? Amúgy meg....cuki! biggrin.gif
2012. február 12. 16:22 #264
Bubii
Bubii
Hozzászólás: 551
Csatolások: 1
Azonosító: 137888
szerintem nagyon aranyos, hasonlít Beyoncéra smileeee.gif
2012. február 12. 16:33 #265
- törölt felhasználó -    
Ez a kisbaba 1 hónapos? Sokkal nagyobbnak néz ki.
2012. február 12. 16:46 #266
- törölt felhasználó -    
Idézet (Holly Keller @ 2012.02.12. 15:40)
Húha, tudod mennyi gusztustalan dolog van a világon és, hogy mennyi gusztustalan dolgot fognak még veled művelni? Hát picinyem fognak érni ennél sokkal nagyobb támadások, sokkal nagyobb problémák is, amik lehet, hogy nem csak a te életedre hatnak ki, hanem a férjedére, a gyermekeidére és a szeretteidére. Annyira szánalmas és egyben vicces is, hogy ezen vagy kiakadva.XD Persze eleget teszek a kérésednek, és nem próbállak felvilágosítani, mert igazad van, úgysem menne, tehát megspórolok magamnak egy adagnyi szabadidőt és foglalkozok olyannal, ami valóban megér egy misét. Úgyhogy ebben tökéletesen egyetértek veled.smileeee.gif
Izéke, lombikbébiről hallottál? Tudod, amikor előveszik Beyoncé petesejtjét és Jay-Z spermáját, azt egy mikroszkóp alatt megtermékenyítik és egy béranyának a méhébe belehelyezik. Ezt hívják béranyaságnak. Te azt hitted, hogy az a béranyaság, amikor nem a szülők a biológiai szülők? unsure.gif Beyoncé elvileg a második trimeszterben járt, amikor a hasa felgyűrődött, meg, hogy őszinte legyek az arcán fizikailag sem volt látható a terhesség. Amikor egy kismamát látsz, az arca kerek lesz, szép és fényes bőrű. Nézd meg Jennifer Garner paparazzi fotóit, ő is jelenleg a harmadik kisgyermekével várandós és teljesen másképp néz ki, amit Beyoncéról ezt nem tudtam elmondani. Egy egy hónapos csecsemő nem így néz ki! Ez három-négy hónap körüli lehet. A szemei teljesen nyitva vannak, a bőre élénk, nagyon sűrű a haja és egyszerűen nagy. Ez a gyerek a képen nem egy hónapos és ebben száz százalékig biztos vagyok. De hát akarod, hogy egyáltalán meggyőzzelek?XD

Képzeld, számtalan problémám van. És nem vagyok a picinyed. pardon.gif

A másik,hogy tudom mi-hogy működik... de tessék :
Beyo terhesség előtt és alatt.
-Kerek arc, fényes bőr.
-Kissé husis,tokás az arca, és megduzzadt a melle.
http://www.kephost.com/images4/2012/2/12/isosmoeb3p9qvuqdn6a6.jpg
2012. február 12. 16:49 #267
Szabii5
Szabii5

Státusz12.02. - Soon
Hozzászólás: 528
Csatolások: 20
Azonosító: 159930
Grat és cuki... ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif
2012. február 12. 16:55 #268
- törölt felhasználó -    
Idézet (hummingbirdheartbeat @ 2012.02.12. 16:46)
Képzeld, számtalan problémám van. És nem vagyok a picinyed. pardon.gif
A másik,hogy tudom mi-hogy működik... de tessék : 
Beyo terhesség előtt és alatt. 
-Kerek arc, fényes bőr.
-Kissé husis,tokás az arca, és megduzzadt a melle.
http://www.kephost.com/images4/2012/2/12/isosmoeb3p9qvuqdn6a6.jpg

Nem akarok nagyon belefolyni a vitátokba Hollyval, de egy retusált fotó összehasonlítása egy paparazzo képpel nemigen bizonyít semmit. Bocs, de ezt muszáj volt megjegyeznem.
2 felhasználónak tetszik: hummingbirdheartbeat, Black Hearth2
2012. február 12. 17:55 #269
BRADLEY COOPER4EVER
BRADLEY COOPER4EVER
új tag

Státuszbaby i was born this way!!!!
Hozzászólás: 50
Csatolások: 0
Azonosító: 165147
szerintem olyan mint a jégkorszak 1-ből a kis eszkimó gyerek!! de aranyos kis gyerek!smileeee.gif
2012. február 12. 18:07 #270
vikike0614
vikike0614

StátuszWeak people revenge. Strong people forgive. Intelligent people ignore.
Hozzászólás: 950
Csatolások: 88
Azonosító: 138487
NAGYON ARANYOS smileeee.gif csak az első képen olyan mintha oda lenne szerkesztve beyonce-nak a feje xD de amuyg nagyon cuki a kislány.
2012. február 12. 18:12 #271
ha.panna
ha.panna
új tag
Hozzászólás: 4
Azonosító: 152336
Nagyon cukiiii...szerintem inkább Jay-Z de ilyenkor még nem lehet megmondani...
2012. február 12. 18:33 #272
- törölt felhasználó -    
Idézet (HappyRebel @ 2012.02.12. 16:55)
Nem akarok nagyon belefolyni a vitátokba Hollyval, de egy retusált fotó összehasonlítása egy paparazzo képpel nemigen bizonyít semmit. Bocs, de ezt muszáj volt megjegyeznem.

Igazad van.smileeee.gif
Úgyhogy :
http://www.kephost.com/images4/2012/2/12/chzb0rvzqd2u0gctz9bk.jpg
2012. február 12. 19:14 #273
Ronetta001
Ronetta001
Mario Casas ... ♥

Státusz3msec..<3
Hozzászólás: 4140
Csatolások: 537
Azonosító: 143253
Nem akarok én se ebbe a vitába keveredni.. de aki lemajmozta az látott már 1 hónapos gyereket ráadásul feketét?? szerintem nem! Én még ilyet nem láttam hogy egy 1 hónapos kisgyereket valaki rondának vagy majomnak tartson. És aki mondta hogy béranyát fogadott Beyoncé az most nagyot koppant mert nézzétek már meg ezt a képet az orra meg a szája teljesen olyan mint Jay-Z-é.
És a szemöldöke meg szeme tiszta Beyoncé!
Szerintem gyönyörű a kislány Ivy! heart.gif
1 felhasználónak tetszik: hummingbirdheartbeat
2012. február 12. 19:16 #274
amy72
amy72
visszatérő vendég
Hozzászólás: 187
Azonosító: 155252
hummingbirdheartbeat: (képek) A második rossz minőségű. :]
2012. február 12. 19:18 #275
- törölt felhasználó -    
Idézet (Ronetta001 @ 2012.02.12. 19:14)
És aki mondta hogy béranyát fogadott Beyoncé az most nagyot koppant mert nézzétek már meg ezt a képet az orra  meg a szája teljesen olyan mint Jay-Z-é.
És a szemöldöke meg szeme tiszta Beyoncé!

Sürgősen nézzetek utána a lombikbébi programnak és a béranyaságnak! Komolyan! blink.gif Baromira nem azt jelenti, mint amire itt sokan gondolnak...

A képek engem speciel nem győztek meg. Láttam anno valami képet, amin egy terhes hölgy volt és Beyoncé volt állítólag, de én ezt még mindig nem tudom elhinni. Ez a gyerek a képen akkor sem egy hónapos! unsure.gif
2012. február 12. 19:19 #276
amy72
amy72
visszatérő vendég
Hozzászólás: 187
Azonosító: 155252
hummingbirdheartbeat: Bocs, visszavonom =)) Nem olvastam végig, hogy miről is van szó.
2012. február 12. 19:27 #277
Ronetta001
Ronetta001
Mario Casas ... ♥

Státusz3msec..<3
Hozzászólás: 4140
Csatolások: 537
Azonosító: 143253
Idézet (Holly Keller @ 2012.02.12. 19:18)
Sürgősen nézzetek utána a lombikbébi programnak és a béranyaságnak! Komolyan! blink.gif Baromira nem azt jelenti, mint amire itt sokan gondolnak...
A képek engem speciel nem győztek meg. Láttam anno valami képet, amin egy terhes hölgy volt és Beyoncé volt állítólag, de én ezt még mindig nem tudom elhinni. Ez a gyerek a képen akkor sem egy hónapos! unsure.gif

Hát én nem tudom.. de abba egyetértek hogy tényleg nagyobbnak tűnik a gyerek ezen a képen!
2012. február 12. 19:29 #278
- törölt felhasználó -    
Egyébként fontos az, hogy most Beyonce szült-e vagy sem? A lényeg, hogy szeressék a babát, és neveljék rendesen, hogy ne valami Paris Hilton 2.0 legyen nagy korára. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Black Hearth2
2012. február 12. 19:37 #279
Mia
Mia
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 2575
Csatolások: 2322
Azonosító: 15188
Elárulom, hogy én egy hetes babát is láttam már ekkora hajjal, tehát kapaszkodjatok meg: nem lehetetlen! Ha pedig keresnétek még pár képet a kicsiről, azokon igenis látszik, hogy nem lehet idősebb egy hónaposnál. Rohadt unalmas a téma egyébként, hogy most akkor ki hordta ki Ivy-t. Nem mindegy, úgy őszintén? Boldogok, jól vannak, egészségesek. Én a magam részéről még mindig úgy gondolom, hogy Bee-ék nem kérték béranya segítségét, de ha mégis, azt sem tartom borzasztóan elfogadhatatlannak.
Azt pedig még meg kell említenem, hogy elég viccesnek tartom, hogy egyesek itt valóban a "Starity agyának" képzelik magukat, akik bárkit betámadnak, vagy kioktatnak egy szemrebbenés nélkül. Ne haragudjatok meg (és ugyebár akinek nem inge, ne vegye magára wink.gif ) de én nem bírom ezt a felsőbbrendű stílust, és szerintem nem vagyok ezzel egyedül, sőt. Senki nem a seggéből rángatta elő a másikat, hogy lekicsinylően vagy lenézően a fejéhez vághasson bármit is. A stíluson tehát lenne még mit finomítani... Mert véleménye mindenkinek lehet, de van amikor nem feltétlenül kell mindent leírni, ami eszünkbe jut, néha bölcsebb lenne csendben maradni.
4 felhasználónak tetszik: hummingbirdheartbeat, ophely88, Black Hearth2, rowan
2012. február 12. 19:52 #280
kesty
kesty
Dreamer

StátuszBetter do it and regret than to regret that I did not do it!
Hozzászólás: 1334
Csatolások: 79
Azonosító: 125014
Nagyon aranyos kisbaba! Gratulálok hozzá Beyonce-éknak! biggrin.gif
18 oldal 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Jay-Z Jay-Z 1285.