Idézet (hummingbirdheartbeat @ 2012.02.12. 13:04)
Bizonyára azt hiszitek,hogy ezzel majd hülyének fogom érezni magam, és igazat adok nektek. Pedig nem
. Ami számomra szent és sérthetetlen, azt megvédem. Ennyi az egész. Na meg nem csak én mondtam,hogy gusztustalan lecsúnyázni egy 1 hónapos gyereket, aki elvégre tényleg 1 hónapos, hiszen febr.7-én volt az.
Aki meg még mindig a béranyás dolgon lovagol, az nézze meg,hogy a kicsi szeme és szája tiszta Jay-z. Többi pedig Beyo.
Szeretem mikor a Starity agyai kioktatnak mindenkit. Elvégre ők is a saját véleményembe kötnek bele. Nem de?
Felvilágosítod az illetőt? Nincs rá szükségem úgy hiszem.
Világítsd fel azt, akit érdekel.
Amúgy meg, nyugodtan válaszolhattok még, és helyeselhetitek egymást ahányszor akarjátok, és leírhatjátok ugyan azt 20x. Én belefáradtam abba,hogy próbáljam elmagyarázni nektek,hogy: gusztustalan lecsúnyázni 1 gyereket. ÉS PONT. Meguntam a vitát.
Aki meg még mindig a béranyás dolgon lovagol, az nézze meg,hogy a kicsi szeme és szája tiszta Jay-z. Többi pedig Beyo.
Szeretem mikor a Starity agyai kioktatnak mindenkit. Elvégre ők is a saját véleményembe kötnek bele. Nem de?
Felvilágosítod az illetőt? Nincs rá szükségem úgy hiszem.
Világítsd fel azt, akit érdekel.
Amúgy meg, nyugodtan válaszolhattok még, és helyeselhetitek egymást ahányszor akarjátok, és leírhatjátok ugyan azt 20x. Én belefáradtam abba,hogy próbáljam elmagyarázni nektek,hogy: gusztustalan lecsúnyázni 1 gyereket. ÉS PONT. Meguntam a vitát.
Húha, tudod mennyi gusztustalan dolog van a világon és, hogy mennyi gusztustalan dolgot fognak még veled művelni? Hát picinyem fognak érni ennél sokkal nagyobb támadások, sokkal nagyobb problémák is, amik lehet, hogy nem csak a te életedre hatnak ki, hanem a férjedére, a gyermekeidére és a szeretteidére. Annyira szánalmas és egyben vicces is, hogy ezen vagy kiakadva.XD Persze eleget teszek a kérésednek, és nem próbállak felvilágosítani, mert igazad van, úgysem menne, tehát megspórolok magamnak egy adagnyi szabadidőt és foglalkozok olyannal, ami valóban megér egy misét. Úgyhogy ebben tökéletesen egyetértek veled.
Izéke, lombikbébiről hallottál? Tudod, amikor előveszik Beyoncé petesejtjét és Jay-Z spermáját, azt egy mikroszkóp alatt megtermékenyítik és egy béranyának a méhébe belehelyezik. Ezt hívják béranyaságnak. Te azt hitted, hogy az a béranyaság, amikor nem a szülők a biológiai szülők?

2 felhasználónak tetszik: