Na jó, engem nem győzött meg. Már akkor megingott a nyugalmam, mikor B hasa egyszerűen összelapult egy talkshow-ban.
Aztán egy 1 hónapos gyerek nem így néz ki (legalábbis egyetlen hasonlót sem láttam) És Beyonce-nak máris tökéletes az alakja? Nekem az egész bűzlik, de biztos csak én vagyok paranoid. De én is béranyára gyanakszom, kívánom, hogy ne legyen igazam... De akkor is minden sántít, bocs!
Beyoncé megmutatta kislányát
2012. február 12. 12:10
|
|
SoLettisha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.29. Hozzászólás: 509 Csatolások: 0 Azonosító: 159669 offline
|
2012. február 12. 13:04
Idézet (Holly Keller @ 2012.02.12. 03:10)
Na, itt a pont!
Én sem szoktam szó nélkül hagyni a hülyeségeket, sőt sokszor én sem tudom befogni a számat és muszáj sokszor vagy felvilágosítanom az illetőt vagy tenni neki egy-egy csípős megjegyzést, hogy vegye észre magát. De amikor elkezdtem itt olvasgatni a kommenteket és láttam, hogy ezen veszekednek... rám a röhögőgörcs jött speciel.XD Az adott tag tök normálisan írta le, a szabályoknak és az előírásoknak megfelelően a véleményét, hogy neki nem tetszik. Ez van emberek, nagy ügy!
Emberek vagyunk, mindenkinek más a szép és más a jó. De nekem az tetszik, hogy amikor szelenítát vagy bíbőrt kell fikázni, akkor szerintem az itt lévő ominózus tagok is jelen szoktak lenni akkor. Egyik kutya, másik eb.XD Különbség abszolút nincsen. Amondó vagyok, hogy majd akkor ugráljunk egy sort, ha az adott illetők egy sztárt sem fikáztak ki soha ezen az oldalon. Gáz ezen veszekedni? Emberek, baromi nagy gáz! Vagy inkább jó? Örüljetek annak, hogy az a legnagyobb problémátok az életben, hogy xy fórumozó azt írta egy sztár kisbabájára, hogy neki nem tetszik.XD Annyira röhejes egy téma, hogy nem bírom ki mosolygás nélkül.XD Amúgy én még mindig azon vagyok fent akadva, hogy ez egy jóval idősebb csecsemőnek néz ki, de ahogyan látom ez itt senkit sem érdekel.XD Pedig ez sokkal érdekesebb és elgondolkodtatóbb, mint azon veszekedni, hogy csúnya-e a kisbaba vagy sem.XD
Bizonyára azt hiszitek,hogy ezzel majd hülyének fogom érezni magam, és igazat adok nektek. Pedig nem
Aki meg még mindig a béranyás dolgon lovagol, az nézze meg,hogy a kicsi szeme és szája tiszta Jay-z. Többi pedig Beyo.
Szeretem mikor a Starity agyai kioktatnak mindenkit. Elvégre ők is a saját véleményembe kötnek bele. Nem de?
Felvilágosítod az illetőt? Nincs rá szükségem úgy hiszem.
Világítsd fel azt, akit érdekel.
Amúgy meg, nyugodtan válaszolhattok még, és helyeselhetitek egymást ahányszor akarjátok, és leírhatjátok ugyan azt 20x. Én belefáradtam abba,hogy próbáljam elmagyarázni nektek,hogy: gusztustalan lecsúnyázni 1 gyereket. ÉS PONT. Meguntam a vitát.
2012. február 12. 13:29
|
|
strawberryrainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.16. Hozzászólás: 177 Csatolások: 0 Azonosító: 167331 offline
|
Jajj istenem!!De édes. : ))
2012. február 12. 13:31
|
|
Kristen95¤ ♥ Király.k. ¤ ♥ |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1192 Csatolások: 30 Azonosító: 133666 offline
|
De édes...
különgleges arca van nem megszokott számomra de pontez tetszik benne
na majd ha nagyobb lesz kiváncis vagyok
most van enki eg yolyan varázsa
gratulálok
cuki lett
2012. február 12. 13:46
|
|
evelin0127visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.30. Hozzászólás: 318 Csatolások: 0 Azonosító: 132270 offline
|
Nagyon aranyos kislány.!!
2012. február 12. 14:12
|
|
allisynfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.16. Hozzászólás: 535 Csatolások: 0 Azonosító: 153075 offline
|
De aranyos nagyon cuki!
Végre valmi jó hír!
2012. február 12. 15:26
|
|
nikcsike12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.13. Hozzászólás: 62 Csatolások: 0 Azonosító: 163797 offline
|
De cuki nagyon szép kislány!
Itt a válasz - kiderült, milyen nevet használ Zendaya
Itt a válasz - kiderült, milyen nevet használ Zendaya
Kiderült, milyen névvel írt alá.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Ő szorgalmazta a dolgot.

0 felhasználónak tetszik: