Beyoncé megmutatta kislányát
2012. február 11. 22:33
|
|
Selena Gomez 20visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.25. Hozzászólás: 256 Csatolások: 11 Azonosító: 153878 offline
|
Nagyon helyes!!!Gratulálok!
2012. február 11. 23:43
2012. február 12. 03:10
Idézet (janet7 @ 2012.02.11. 20:12)
Ki mondta, hogy neked írtam?
Általánosságban írtam, mert ha megfigyeled nem te voltál az egyetlen enyhén szólva, aki nekiesett.
Én értem, hogy minden gyereket imádsz, de akkor sem tartom jogosnak, hogy valaki le meri írni a véleményét TÖK NORMÁLISAN, hogy szerinte nem szép és akkor már mekkora egy szemét... És azt is tudom, hogy nem vagy elvakult, de nekem senki ne mondja, hogy ha valaki kispiroska gyerekére mondja, hogy nem szép, vagy valami kevésbé ismert sztáréra esetleg, akkoris így reagáltatok volna (többes számban, igen), mert nem hiszem el, ennyi.
Igen, megvédem, akit szeretek, és rohadt gyakran vitatkozom, nade azért pattogni, mert valaki leírta egy gyerekre, hogy szerinte nem szép, azért az még nekem is sok. Most azért, mert valaki nem lesz az ötvenhatodik "Jajj de cuki és szép" komment, attól még nem egy elvetemült állat.
Én nem kezdek ezzel semmilyen újabb veszekedést, hanem pont leírtam, hogy ez a veszekedés gáz, aki már erre is ráharap és elkezd veszekedni, az az ő baja.
Neked pl. hogy esne, ha mondjuk szeleníta vagy akárki nem lenne ennyire népszerűtlen itt, hanem mondjuk mindenki imádná 1-2 kivételtől eltekintve, te írnál róla valami negatívat, a saját véleményedet, erre jól le lennél cs.szve nem egy, nem két ember által, hogy hát ezt mégis hogy képzeled. Na ez ugyanaz, vagyis nem, mertitt ráadásul még nem is Beyoncére írt negatívat a delikvens.
Általánosságban írtam, mert ha megfigyeled nem te voltál az egyetlen enyhén szólva, aki nekiesett.
Én értem, hogy minden gyereket imádsz, de akkor sem tartom jogosnak, hogy valaki le meri írni a véleményét TÖK NORMÁLISAN, hogy szerinte nem szép és akkor már mekkora egy szemét... És azt is tudom, hogy nem vagy elvakult, de nekem senki ne mondja, hogy ha valaki kispiroska gyerekére mondja, hogy nem szép, vagy valami kevésbé ismert sztáréra esetleg, akkoris így reagáltatok volna (többes számban, igen), mert nem hiszem el, ennyi.
Igen, megvédem, akit szeretek, és rohadt gyakran vitatkozom, nade azért pattogni, mert valaki leírta egy gyerekre, hogy szerinte nem szép, azért az még nekem is sok. Most azért, mert valaki nem lesz az ötvenhatodik "Jajj de cuki és szép" komment, attól még nem egy elvetemült állat.
Én nem kezdek ezzel semmilyen újabb veszekedést, hanem pont leírtam, hogy ez a veszekedés gáz, aki már erre is ráharap és elkezd veszekedni, az az ő baja.
Neked pl. hogy esne, ha mondjuk szeleníta vagy akárki nem lenne ennyire népszerűtlen itt, hanem mondjuk mindenki imádná 1-2 kivételtől eltekintve, te írnál róla valami negatívat, a saját véleményedet, erre jól le lennél cs.szve nem egy, nem két ember által, hogy hát ezt mégis hogy képzeled. Na ez ugyanaz, vagyis nem, mertitt ráadásul még nem is Beyoncére írt negatívat a delikvens.
Na, itt a pont!
2012. február 12. 09:02
|
|
MultyRocklyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.14. Hozzászólás: 71 Csatolások: 0 Azonosító: 155434 offline
|
Istenem de husi :3 Nagyon aranyos!! 
Anyja lánya *w*
Anyja lánya *w*
2012. február 12. 09:03
|
|
Szilvia 98új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.24. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 164312 offline
|
olyan édeske a kicsi, gratulálok nekik<3
2012. február 12. 09:26
|
|
x butterfly yúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.12. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 169099 offline
|
nagyon aranyos
2012. február 12. 10:06
Most megmondom őszintén,nem a legszebb gyerek,de persze azért majd szépül
És amúgy sok boldogságot nekik!
És amúgy sok boldogságot nekik!
2012. február 12. 10:29
Gyönyörű, gyönyörű, gyönyörű!!!!!!!Olyan gyönyörű mint Beyoncé!
2012. február 12. 11:45
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Nagyon szép baba. 
Azzal pedig mindig ellenkeztem, hogy sztárok eladják egy újságnak több millió dollárért a babájuk első képét. Ők nem ezt tették, ezért is becsülendő. Legalábbis számomra az.
Azzal pedig mindig ellenkeztem, hogy sztárok eladják egy újságnak több millió dollárért a babájuk első képét. Ők nem ezt tették, ezért is becsülendő. Legalábbis számomra az.
2012. február 12. 11:58
|
|
Weronycaaa_69 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 1214 Csatolások: 0 Azonosító: 130425 offline
|
Nagyon aranyos.. 
Gratula Bee & Jay-z
Gratula Bee & Jay-z
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: