Lady Gaga étterme drága és zsíros
2012. február 11. 11:51
|
|
csakppLittle Monster & Carrie Bear |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.18. Hozzászólás: 1365 Csatolások: 0 Azonosító: 123111 offline
|
Az nem az övé amúgy sem, hanem az édesapjáé. Valamint más krtikusok is voltak az étteremben, és nem ezt állították. Biztos csak féltékeny.-.-'
2012. február 11. 11:52
|
|
Maja Cyrus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 791 Csatolások: 0 Azonosító: 142296 offline
|
sztem. biztos jó kis étterem majd benézek ha lesz időm ^^ és majd az után meg tudom mondani hogy milyen a kaja
2012. február 11. 11:57
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Én pártatlan maradnék de furállom, hogy az első nap kitiltották a sajtót. Azt olvastam a neten, hogy a megnyitó napján kitiltották a sajtót és az az egy ételkritikus és egyben sajtós, aki írt a menüről úgy került be, hogy lefizette a biztonsági őröket.
Nem tudjuk, hogy mi az igazság abból amit leírt az emberke de ha tényleg így jutott be, akkor legalább az az állítása helytálló, hogy az ott dolgozók nem a legjobbak a szakmában
Teszek rá, hogy a kedves szülők, felhasználva lányuk nevét, éttermének milyen a menüje engem csak az érdekelne, hogy mennyiért lehetett lefizetni a biztonsági őröket
2012. február 11. 12:23
ophely88!
Sztem simán bement, mint civil, aztán teleette magát, távozott, és megírta a cikket. Legalábbis sztem ez a legvalószínűbb, ha kitiltották a sajtót
De ha így van, és mégis a lefizetős sztori valószínű, én is kíváncsi vok, mennyibe fájt neki XD
Az viszont valóban lehet, h az első nap miatt volt ez, bár... én, mint vendéglátós ezt valószínűtlennek tartom: ugyanis az első pár napban, héten szokott minden TÖKÉLETES lenni. De tényleg minden. A kaja, a terítés, és a kiszolgálás is.
Amíg nem megyünk el az étterembe, nem tudhatjuk, milyen, bár nem tartom valószínűnek, h innen bárki is kimenne Amcsiba csak ezért. Viszont az már szánalmas, h így beharangozták a kajáldát. Lehet nem lett volna semmi, ha nem hirdetik meg jó előre.
A little monstereknek meg üzenem, h ha már a kiskedvencükről szól a cikk, olvassák el VÉGIG, ne csak a címig jussanak -.-'
Sztem simán bement, mint civil, aztán teleette magát, távozott, és megírta a cikket. Legalábbis sztem ez a legvalószínűbb, ha kitiltották a sajtót
Az viszont valóban lehet, h az első nap miatt volt ez, bár... én, mint vendéglátós ezt valószínűtlennek tartom: ugyanis az első pár napban, héten szokott minden TÖKÉLETES lenni. De tényleg minden. A kaja, a terítés, és a kiszolgálás is.
Amíg nem megyünk el az étterembe, nem tudhatjuk, milyen, bár nem tartom valószínűnek, h innen bárki is kimenne Amcsiba csak ezért. Viszont az már szánalmas, h így beharangozták a kajáldát. Lehet nem lett volna semmi, ha nem hirdetik meg jó előre.
A little monstereknek meg üzenem, h ha már a kiskedvencükről szól a cikk, olvassák el VÉGIG, ne csak a címig jussanak -.-'
2012. február 11. 13:00
|
|
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline
|
Azzal teljesen egyet értek,hogy egy vendéglőt nem illik már a nyitás napján kritizálni,hisz még nagyon új!
Azzal is,ha megígérték,hogy nagyon jó kínálatok lesznek,akkor legyenek is úgy!
Tényleg rossz ötlet volt úgy megnyitni az éttermet,hogy hónapokkal ez előtt reklámozták!Csak Guguka miatt mentek oda az emberek....
Azzal is,ha megígérték,hogy nagyon jó kínálatok lesznek,akkor legyenek is úgy!
Tényleg rossz ötlet volt úgy megnyitni az éttermet,hogy hónapokkal ez előtt reklámozták!Csak Guguka miatt mentek oda az emberek....
2012. február 11. 13:18
mondjuk első nap.. ez egy kicsit erős. elöször mindenki béna még.. mondjuk az áras részben sztem nem hazudott...
2012. február 11. 13:48
|
|
Az egyetlen★Sentimentalist - The final eccentric™ ☺ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 1323 Csatolások: 0 Azonosító: 152355 offline
|
én is gondoltam rá,hogy elmegyek kritikusnak
de a cikkhez visszatérve szerintem megérdemelte a "Lady" xD.
2012. február 11. 14:03
|
|
ariellavettel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 866 Csatolások: 1917 Azonosító: 135935 offline
|
Direkt azért is lehúzzák... irigyek az emberek.
2012. február 11. 15:08
|
|
Team Delena 4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 347 Csatolások: 0 Azonosító: 166311 offline
|
én is egyetértek csakpp!!
2012. február 11. 15:17
Olaszok könyörgöm...
Ott alap a zsíros kaja, ezt Gaga is elmondta egyik cikkében
(asszem abba a cikkbe amikor bevallotta, mikor kamaszként bulémiás volt) Ennyi...
Egyébként mindenkinek más a vélemény az
ízlése... stb.
Lehet, hogy valamelyik kritikusnak ízlett az étel, lehet, hogy valamelyiknek meg nem..
... nem tetszhet minden mindenkinek...
(bár ki tudja, lehet, hogy irigység is van a háttérben, és azért mondja ezt...
)
Egyébként ez meg a másik, hogy milyen dolog, hogy az első nap leszidja az éttermet, mit ne mondjak, nagyon kedves!!
(asszem abba a cikkbe amikor bevallotta, mikor kamaszként bulémiás volt) Ennyi...
Egyébként mindenkinek más a vélemény az
ízlése... stb.
Lehet, hogy valamelyik kritikusnak ízlett az étel, lehet, hogy valamelyiknek meg nem..
(bár ki tudja, lehet, hogy irigység is van a háttérben, és azért mondja ezt...
Egyébként ez meg a másik, hogy milyen dolog, hogy az első nap leszidja az éttermet, mit ne mondjak, nagyon kedves!!
2012. február 11. 16:29
|
|
rideawhitehorsemiss wrestlemania |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.18. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 31 Azonosító: 136706 offline
|
Egyesek inkább gondolkodjanak, mielőtt írnak valamit. Mi köze van ennek Gagához? Az, hogy a szüleié az étterem, de nem az a neve, hogy "Gaga"! + Gaga egyszer beszélt az étteremről a hálaadási műsorában, azaz nem is reklámozta előtte. Melyik az az étterem, ami első nap 100%-at nyújt? jah,talán egy hiper menő séf igen, de ők most csinálnak ilyet először. Én nem egy embernek hiszek, hanem a többségnek.
2012. február 11. 17:35
hát ezen nem csodlkozok...mivel Gaga híresség, egyértelmű volt h drága lesz az étterme
2012. február 11. 17:35
|
nagylilluci2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.07. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 168750 offline
|
ez már szemétség!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: