Maite Perroni úgy döntött, hogy egy ideig nem vállal el újabb főszerepet egy sorozatban sem.
A teljes cikkhez kattints ide!
Maite Perroni pihenteti karrierjét
2012. február 11. 09:20
Mindenkinek kell egy kis pihenés, valószínüleg Maite-nek is
2012. február 11. 09:29
ha gy érzi hogy pihenni e kell akkor tegye! amúgy is most egy ideig majd február 20.-ától látni fogjuk az rtlklub képernyőjén
2012. február 11. 09:47
|
|
vasasreka8rebecca |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.12. Hozzászólás: 1159 Csatolások: 151 Azonosító: 152836 offline
|
Nagy kár...
Pedig reméltem, hogy elvállalja azt a főszerepet.
De nem baj, mert tényleg jön a szerelem diadala az rtl-en, és szerencsére nem örökre hagy fel a sztársággal.
2012. február 11. 10:08
Nagy kár de legalább addig is látni fogjuk a Triunfo del Amor-ban amit már nagyon várok!
(L)
2012. február 11. 10:20
|
|
Ancsu |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.09. Hozzászólás: 593 Csatolások: 998 Azonosító: 135804 offline
|
Jó cikk lett! 
Amúgy Maite nem azt mondta, egyenlőre úgy érzi, hogy nem vetkőzne le, hanem azt hogy sosem tenné meg.
És örülök neki, hogy újra leadják a Triunfo del Amort, de mondjuk egy Mi Pecado premiernek jobban örültem volna. Azzal is nagy nézettséget tudna szerezni egy csatorna...
Amúgy Maite nem azt mondta, egyenlőre úgy érzi, hogy nem vetkőzne le, hanem azt hogy sosem tenné meg.
És örülök neki, hogy újra leadják a Triunfo del Amort, de mondjuk egy Mi Pecado premiernek jobban örültem volna. Azzal is nagy nézettséget tudna szerezni egy csatorna...
2012. február 11. 10:44
|
|
Claudiiadirectioner ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.01. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 371 Azonosító: 144535 offline
|
kár:/ remélem nem sokáig akar távol maradni a tv-től xd ;D
Maite nagy kedvencem...nagyon jó volt az árva angyalban is...és most is fantasztikus a szerelem diadalában
Maite nagy kedvencem...nagyon jó volt az árva angyalban is...és most is fantasztikus a szerelem diadalában
2012. február 11. 10:46
|
|
Atina21 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.07. Hozzászólás: 595 Csatolások: 208 Azonosító: 86615 offline
|
Én imádom az Árva angyalt és A szerelem diadalát is. Várom már, hogy a többi sorozata is eljusson hozzánk, biztos nagy sikereket adna nálunk is. Egyébként jól teszi, hogy kicsit pihen, hiszen olykor mindekire ráfér a pihenés. De azért remélem hamarosan visszatér, nemcsak telenovellákban, hanem vidoeklipekben is.
2012. február 11. 11:00
Nos, ez nem valami jó hír, de Istenem! Mindenkinek kell a pihenés, és ebben az a jó, hogy tényleg addig míg ő "pihen" nekünk akkor sem kell nélkülöznünk, hiszen feb. 20-ától minden hétköznap láthatjuk az RTL klubon.
várom már nagyon a sorozatot, hisz nagyon szeretem Maite-t.<3
2012. február 11. 11:16
Én megértem őt
Mindenkinek jár egy kis pihenés is..
2012. február 11. 12:38
|
|
AcorraladaFanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.09. Hozzászólás: 74 Csatolások: 0 Azonosító: 165040 offline
|
nem jo hír, de pihenjen már nagyon sokat dolgozott!!
2012. február 11. 12:53
|
|
Lia7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.26. Hozzászólás: 419 Csatolások: 43 Azonosító: 75039 offline
|
Megérdemli a pihenést, de nagyon sajnálom, h most egy darabig nem forgat.. abban viszont biztos vagyok, h az év második felétől Maite bepótolja ezt a 6 hónapot.. és még elképesztőbb lesz, mint eddig (ha ez egyáltalán lehetséges) 
Maite♥
Maite♥
2012. február 11. 13:01
Teljesen megértem Maitét, mindig jót tesz egy kis pihenő. De azért remélem, hogy minél hamarabb vissza fog térni a képernyőre... Maite<3
2012. február 11. 15:30
Ráfér egy kis pihenés, ez tény.
Egyébként lövésem sincs mi a bajotok Maite-vel. Igenis remek színésznő! Azért, mert valaki telenovellákban szerepel, az még nem azt jelenti hogy nem tud színészkedni. Aki nem hiszi, nézze meg egy filmét. A mai világban 10000x tehetségtelenebbeket futtatnak a sztár név alatt, és mégis mindenki imádja és isteníti őket. Példát tudnék mondani, de attól tartok nagyon sok mindenkit magamra haragítanék azzal.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: