Selena Gomez váltja Miley Cyrust
2012. február 11. 07:38
|
|
vasasreka8rebecca |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.12. Hozzászólás: 1159 Csatolások: 151 Azonosító: 152836 offline
|
Emberek miért vagytok így felháborodva?!
Ti komolyan azt hiszitek, hogy ez a csere úgy zajlott le, hogy Miley már izgatottan várta, hogy forgathassanak, és egyszercsak felbukkant Selena, aki azt mondta, hogy hát édes, kedves Miley-kám, félre az útból, mert ezt a lányt én fogom beszéltetni?
Hát ha igen, akkor nem vagytok semmik!
Miley azt mondta, hogy ebben az évben énekelni szeretne, nem TV-ben szerepelni akármilyen formában, úgyhogy szerintem visszamondta a felkérést, és (fingom sincs, hogy miért), megkérdezték Selenát is, aki igent mondott.
Amúgy az a vélményem erről az egészről, hogy Selena lágy, s megnyugtató hangja mögött nem tudnék elképzelni egy vámpírt, de Mileyka mély, s rekecses hangja mögött már egy egész ijesztő vámpírlányt lehet megformálni.
1 felhasználónak tetszik:
Pandus
2012. február 11. 07:48
|
|
eszterke126visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 455 Csatolások: 0 Azonosító: 168140 offline
|
én örülök ennek selenát sokkal jobban szertem mint ezt a másik undórító csajt
2012. február 11. 07:55
Annyi idegesít, hogy szelenítá mindenhol ott van...
2012. február 11. 07:58
|
|
vikike0614 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.11. Hozzászólás: 950 Csatolások: 88 Azonosító: 138487 offline
|
ez de rossz.! állandóan jajj selenácska így meg úgy most ezt miért kellett Miley ?? szerintem miley sokkal tehetségesebb lenne erre posztra mint a kis szelenácska .!! amugy ha már így alakult remélem jól csinálja selena..
Miley-fan09
2012. február 11. 08:04
ohh de jó..
pedig Mileyhoz jobban illet volna
De így is örülök h Sel fogja
2012. február 11. 08:04
|
|
rekush98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.12. Hozzászólás: 408 Csatolások: 7 Azonosító: 150983 offline
|
vasasreka8: oda van írva h miért mondta vissza a felkérést Miley,elöbb olvasd el a cikket,aztán írj.és ez a váltás oka egyelőre ismeretlen,miért kéne ok-nak lenni h szalonnát 'kérik'? Mert ha azt veszitek,van oka,méghozzá az h Miley visszalépett.
2012. február 11. 08:06
Persze utánpótlásnak jó... Mekkora egy izé ez a Selena... Ebből is látszik hogy utánozni próbálja őt!!
2012. február 11. 08:07
Ha nincs megerősítve, h Seleníta veszi át Miley helyét, minek kell megírni? H még több cikk legyen erről az álszent kis libáról? :/ Komolyan nem értem. Elég lenne akkor megírni, ha biztos lesz. Még a végén kiderül, h tök más veszi át Miley helyét.
2012. február 11. 08:08
|
|
vasasreka8rebecca |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.12. Hozzászólás: 1159 Csatolások: 151 Azonosító: 152836 offline
|
rekush98: Én jól elolvastam a cikket, inkább te olvasd el a hozzászólásomat, hogyha már mindenképp kötekedni akarsz, egyszer találj hibát esetleg!
Leírtam hogy Miley azért mondta vissza (ha visszamondta), mert ebben az évben énekelni szeretne, úgyhogy nyisd ki a csipádat, mielőtt belémkötsz!
Pandus
2012. február 11. 08:13
|
|
Maja Cyrus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 791 Csatolások: 0 Azonosító: 142296 offline
|
ez nem fer... ezt a cikket én is megírtam... amúgy az ok az az hogy Miley kilépett... nem ismeretlen... Miley egyszerűen nem akar most ilyennel foglalkozni....
2012. február 11. 08:13
|
|
vasasreka8rebecca |
|
Idézet (rekush98 @ 2012.02.11. 08:10)
vasareka8: te meg olvasd el h mit írtál: 'úgyhogy szerintem visszamondta a felkérést, és (fingom sincs, hogy miért)'
Igen, aranyom, csak te nem olvastad tovább, mert én azt írtam, hogy "úgyhogy szerintem visszamondta a felkérést, és (fingom sincs, hogy miért), de Selenát is megkérdezték, hogy elvállalja-e."
2012. február 11. 08:15
Valószínűleg azért kérdezték meg tőle is,hogy még több bevételt hozzon ez a vacak.
szelenítá mindenhol ott van,sajnos felkapott egy liba és valószínűleg vele jobban tudnak teljesíteni,ha már Miley visszamondta
szelenítá mindenhol ott van,sajnos felkapott egy liba és valószínűleg vele jobban tudnak teljesíteni,ha már Miley visszamondta
2012. február 11. 08:17
Én mindkettőjüket szeretem:D és végülis mindegy ki szinkronizálja mertén ugyse azt fogom hallanixD
2012. február 11. 08:34
szerintem is selenához inkább illik, mint mileyhoz a karakter
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.