Selena Gomez váltja Miley Cyrust
2012. február 15. 17:35
esme12 miért kellene sajnálni Mileyt?! Ő döntött úgy, hogy kilép belőle, és ráadásul ez csak egy animációs film, úgy beszéltek mintha egy nagy kasszasikerről mondott volna le... ráadásul lehet ez se fog olyan sokat hozni attól hogy telerakják sztárokkal (mint a Valentin-nap vagy az a legújabb újévi film...)
Zaza hol illik neki a hangja egy vámpírhoz?! ahhoz túl kislányos, lágy hangja van...
Ncskcsk tökéletesen egyetértek semmi értelme ezeknek a hülyeségeknek... (bár a 'szerelmes zombi'-dolog még mindig nevetségesebb)
Orsyka98 ez nem egy sorozat, csak egy mese,szóval még senki se szokta meg senkinek a hangját, tök új lesz az egész!!
Zaza hol illik neki a hangja egy vámpírhoz?! ahhoz túl kislányos, lágy hangja van...
Ncskcsk tökéletesen egyetértek semmi értelme ezeknek a hülyeségeknek... (bár a 'szerelmes zombi'-dolog még mindig nevetségesebb)
Orsyka98 ez nem egy sorozat, csak egy mese,szóval még senki se szokta meg senkinek a hangját, tök új lesz az egész!!
1 felhasználónak tetszik:
Black Hearth2
2012. február 15. 21:00
biztzos jó lesz de szerintem nem emiatt van a váltás...
2012. február 16. 16:09
|
sellytanker |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.11.25. Hozzászólás: 716 Csatolások: 525 Azonosító: 164357 offline
|
f.dori1
tuti hogy nem emilyat meg minden ..
De ilyet is jó hallani
tuti hogy nem emilyat meg minden ..
De ilyet is jó hallani
2012. február 16. 17:33
|
|
bekikehvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.29. Hozzászólás: 160 Csatolások: 1 Azonosító: 164574 offline
|
hgelyes, én nagy rajongoja vagyok selenának, jobban örülnék hogyha az ö hangja szolalna, meg , bár nekünk magyaroknak ugy is mindegy mert szinkronizálva hallgatjuk mármint nézzük.. vagy bánom is én ... és ez a rajzfilm ( mármint amiket az eddigiek során hallottam rola) nem annyira tetszik, inkább azokat a filmeket szeretem amiban a szereplök valodiak, másszoval élöek és nem animávios figrák.. de kii mit gondol, nekem ez a valo igaz véleményem , jah és szertintem sem ez az igazi ok .. nem igazán tudom ti menyire halolotátok volna az elmult fél évben a dalait, vagy láttátok volna egyéb szerepeit.. ...... csokoltattam minden olvasott
2012. február 17. 12:58
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
I luv Selena ♥ ♥
2012. február 17. 16:02
hát ez csak természetes..
(am toom hogy még azt is írtam h hááméégjóóhoogy:D de nem gáz
xD)
2012. február 17. 20:35
|
|
manócska98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 629 Csatolások: 48 Azonosító: 143398 offline
|
Háhá hát ez van Miley megint lecsúszott Selena pedig egyre jobban tör fel. Miley már a múlté
2012. február 17. 23:30
Hát Miley ezt szívtad
Selenához ez amúgy is jobban illik..
Selenához ez amúgy is jobban illik..
2012. február 24. 12:18
|
|
drewbieberúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.20. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 143661 offline
|
SElena jobb mint miley:)
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.