Nem tudtam végig hallgatni...sajnálom(mégsem), de nem ment....MIÉRT KELL EZEKBŐL "STAR"-OKAT CSINÁLNI???
ha legalább hangja lenne, de ennek még az sincs!!!
Megjelent Düki legújabb kisfilmje
2012. február 10. 19:10
nem értem mit esznek ezen olyan sokan..
semmit mondó szám, semmit mondó pasival benne.
semmit mondó szám, semmit mondó pasival benne.
2012. február 10. 19:21
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Mondjuk úgy, hogy nem az én stílusom.
2012. február 10. 19:22
A zene igazi,tipikus,minőségi..ürülék.
Mikor fejezik már be a parkolóban vagy aluljáróban, vagy hol a klipforgatásokat? Hányan lőtték ezt már el, te jóó ég. Dükit meg nem tartom tehetségesnek.
...Mint ahogy egy magyar "előadót" sem.
Jaj és ezt az ütemet mintha hallottam már volna valahol.. Hol is ?
Minden mostani eladható-autotune tuc-tuc számokban. Legyünk már kreatívak emberek.
Mikor fejezik már be a parkolóban vagy aluljáróban, vagy hol a klipforgatásokat? Hányan lőtték ezt már el, te jóó ég. Dükit meg nem tartom tehetségesnek.
Jaj és ezt az ütemet mintha hallottam már volna valahol.. Hol is ?
Minden mostani eladható-autotune tuc-tuc számokban. Legyünk már kreatívak emberek.
1 felhasználónak tetszik:
Pandus
2012. február 10. 19:34
|
|
LadyAlba88 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 1140 Csatolások: 200 Azonosító: 142600 offline
|
Tucat...
Hogy szépen fejezzem ki magam!
Hogy szépen fejezzem ki magam!
2012. február 10. 19:54
|
NyCoLeevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.01. Hozzászólás: 107 Csatolások: 0 Azonosító: 166373 offline
|
Nem ertem komolyan ...ezek a magyarok nem tudnak egy normallis szamot se csinalni vagy mi van ????Pedig a Dukinek nincs rossz hangja SPvel ossze se lehet hasonlitani .....de komolyan ilyen gatyi szamot csinalni ,egyszeruen eroltetett az egesz koreagrafia meg minden....
2012. február 10. 19:57
|
Appalache |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.18. Hozzászólás: 505 Csatolások: 15 Azonosító: 149552 offline
|
Idézet (Kyra99 @ 2012.02.10. 18:51)
Mikor adja már fel?
Ez is annyira lett csak szuper, mint az eddigi számai. Semennyire.
A címe pedig megint sokat mondó...
(pl.: Hey, Tedd fel a kezed...)
A szöveg pedig..Azt már nem részletezem. Sz-szel kezdődik és utyok-kal végződik.
Ez is annyira lett csak szuper, mint az eddigi számai. Semennyire.
A címe pedig megint sokat mondó...
A szöveg pedig..Azt már nem részletezem. Sz-szel kezdődik és utyok-kal végződik.
2012. február 10. 20:39
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Borzalmas ..
2012. február 10. 20:43
Sajnálom, de szerintem semmi énekhangja nincs... Szerintem ez tucatszám lett, és nem is lett valami színvonalas klipp... Nekem nem tetszik.
2012. február 10. 21:05
|
|
Efcsyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.24. Hozzászólás: 90 Csatolások: 0 Azonosító: 156311 offline
|
Lehet hogy táncolni jobban tud, mint énekelni, de szerintem nem annyira vészes a hangja... És azt sem értem, hogy mi baj a szöveggel. Van mondanivalója, lehet hogy vannak értelmesebb szövegek is, de istenem, Magyarország..
Csoda ha van olyan előadó, mint Düki. Gondolkozzunk már.. SP, Fluor, MM.. Az ország szégyenei..-.-
Nekem mindenesetre tetszik a szám.
Nekem mindenesetre tetszik a szám.
2012. február 10. 21:18
|
|
Maja Cyrus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 791 Csatolások: 0 Azonosító: 142296 offline
|
nekem annyira nem jön be... de izlásek és pofonok
2012. február 10. 22:11
|
|
Krisztina Gálúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.01. Hozzászólás: 37 Csatolások: 0 Azonosító: 166400 offline
|
Szerintem a táncolás jobban áll neki!
2012. február 10. 22:52
|
|
Fruzsi26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.29. Hozzászólás: 770 Csatolások: 14 Azonosító: 156883 offline
|
Mit is vártam volna egy Dükinek nevezett emberkétől? Röhejes klip, felturbózott hang, közönséges dalszöveg. Király, és ezt egyáltalán meg lehet jeleníteni? Nincs ilyenekből vagy 2 millió a neten? És ez híres, és megbecsült...gratulálok akinek tetszik, jó lenne meghallgatnia valami színvonalasabb zenét.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.