Az FHM-nek vetkőzött Taylor Momsen
2012. február 10. 17:01
Ez szexi? Inkább undorító, felfordul a gyomrom a kiálló bordáitól
Nem azzal van gond, hogy levetkőzött, mert ezt már megszokhattuk volna tőle, hanem az, hogy az FHM egy férfimagazin, és gondolom, a felnőtt férfiak nem 17-18 éves züllött kiscsajokra kíváncsiak. Naya Rivera, na Ő szexi volt, ellentétben Taylorral.

1 felhasználónak tetszik:
Pandus
2012. február 10. 17:31
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
az utolsó mondatát a csontsovány kislánynak azt hiszem, nem is kell megmagyarázni
2012. február 10. 17:33
|
|
isheaesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.22. Hozzászólás: 120 Csatolások: 0 Azonosító: 156206 offline
|
hazudnék, ha azt mondanám, hogy meglepődtem rajta, de szerintem mégis túlzás. az én anyám a hajamat cibálna, ha ilyen fiatalon ilyen képek készülnek rólam... már nem a régi Taylor!
ophely88
2012. február 10. 17:43
Szerintem kicsit sem szexi, hanem inkább gáz
Szerintem a férfiak is inkább igazi nőket akarnak látni, nem pedig ilyen elzüllött kislányokat.. ._.
2012. február 10. 17:50
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Ez a csaj egy kiélt ribi. Semmi több.
2012. február 10. 17:57
ezt a pandamacihatású-vetkőzőr*bi styleingot elfelejthetné már :S aranyos kis jenny 100x jobb volt.
2012. február 10. 18:06
Annyira sovány..Azt hallottam, hogy alig van 40 kg.
Remélem, hogy csak pletyka.
A képek olyan Taylor Momsen-esre sikerültek.
2012. február 10. 18:39
|
|
SugarGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.10. Hozzászólás: 688 Csatolások: 0 Azonosító: 138434 offline
|
nem értem miért mondja mindenki, hogy túl vékony. szerintem pont jó, szép alakja van. a képek amúgy nekem tetszenek, főleg az első. Azt meg amit arról mondott, hogy légy önmagad, mindenki megfogadhatná, és elfogadhatná, hogy ő így önmaga, és így érzi jól magát.
Lady Suzy
2012. február 10. 18:41
|
|
missmolly09új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.29. Hozzászólás: 64 Csatolások: 0 Azonosító: 154197 offline
|
szerintem ez a kép annyira erőltetetten szexisségre próbál hajazni, hogy pont az ellentétére fordul - szánalmas.
az alakja, akár egy 12 éves lányé.
"az emberek mégis a sminkemről beszélnek."
nem tudom, ezen mit csodálkozik. elég rémes a sminkje, totál előnytelen, naná, hogy téma.
na mindegy, majd kinövi ezt.
(v. nem )
az alakja, akár egy 12 éves lányé.
"az emberek mégis a sminkemről beszélnek."
nem tudom, ezen mit csodálkozik. elég rémes a sminkje, totál előnytelen, naná, hogy téma.
na mindegy, majd kinövi ezt.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.