Nem valószínű, hogy bárki is meglepődne a hír hallatán, miszerint Taylor Momsen legújabb képei kissé botrányosra sikeredtek, hiszen a botrányhősnőként is emlegetett énekesnőtől ez már teljesen megszokott.
A teljes cikkhez kattints ide!
Az FHM-nek vetkőzött Taylor Momsen
2012. február 10. 15:19
|
Vegaszseni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 2553 Csatolások: 7161 Azonosító: 158908 offline
|
Annyira ellenszenvesnek tűnik, főleg mióta lett egy bandája. Kezdetben mikor a GG-ben játszott aranyos volt meg minden, de most kezd zülleni. Nekem nem jön be ez a lázadás amit ő csinál. Szeretem a lázadó zenészeket, de ő nekem valahogy túlságosan erőltetettnek tűnik.
2012. február 10. 15:27
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Már a fellépésein is eléggé villantás gyanús ruhákban volt. Le merem fogadni, hogy alig várta, hogy betöltse a 18-at és elfogadhassa az első vetkőzős magazin ajánlatát. Hamarosan talán a Playboy-ban is feltűnik... Amúgy tényleg nem nagy eresztés lett ez a fotósorozat.
2012. február 10. 15:34
|
|
Olcsi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.16. Hozzászólás: 897 Csatolások: 0 Azonosító: 160661 offline
|
Szerintem, Taylor megosztja az embereket, de én nagyon szeretem, úgy ahogy van!
A képei szerintem elég - hogy is mondjam? - kihívóra sikerültek, de szerintem ettől függetlenül nem lettek rosszak!
A képei szerintem elég - hogy is mondjam? - kihívóra sikerültek, de szerintem ettől függetlenül nem lettek rosszak!
2012. február 10. 15:49
Szerintem nem kéne bántani őt ezekért a képekért, lehet, hogy eléggé kihívóak de na, neki ilyen a stílusa és kész..... - szavy: a Playboy tud ám igényes képeket is csinálni, ráadásul szerintem ő mnem szerepelne benne, de ki tudja mit hoz a jövő!!
2012. február 10. 15:50
|
|
Alexis_05042015 with Eszti ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 3617 Csatolások: 845 Azonosító: 133339 offline
|
Nekem tetszenek a képek,viszont tényleg rettenetesen sovány
2012. február 10. 15:54
Hát szerintem nem jók a képek!! 
Vegas van benne valami!!!
Vegas van benne valami!!!
2012. február 10. 16:01
|
|
vampiregirl144 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.01. Hozzászólás: 621 Csatolások: 64 Azonosító: 166354 offline
|
Szerintem ezek a képek tök vagányak lettek, főleg az amelyiken egy konyhában pózól egy asztal tetején bikiniben!
Bírom Taylor Momsent!!
2012. február 10. 16:05
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Szerintem már túl vékony és nem értem az ilyen magazinokat ahol az ilyen fiatal lányokat raknak címlapra . Nem inkább egy igazi felnőtt kénne címlapra tenni ? Nem egy 17 éves éves lányt ...
2012. február 10. 16:06
|
|
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline
|
ezek a képek olyan Taylor Momsen-esek lettek
tükrözi őt 
szerintem ő dolga, hogy mit csinál. Azok a disney sztárok akikre felnéznek a világon majdnem mindenhol a kis lánykák, és ez tudják és úgy csinálnak botrányos képeket és úgy nyilatkoznak botrányosan, na azok gázak...
szerintem ő dolga, hogy mit csinál. Azok a disney sztárok akikre felnéznek a világon majdnem mindenhol a kis lánykák, és ez tudják és úgy csinálnak botrányos képeket és úgy nyilatkoznak botrányosan, na azok gázak...
2012. február 10. 16:23
|
|
Fruzsi26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.29. Hozzászólás: 770 Csatolások: 14 Azonosító: 156883 offline
|
Taylor, a mosómedve sminkjével meg a hiányos öltözeteivel hadd ne mondjam már, kikre emlékeztet.
Anno a Gossip Girlben olyan furcsa volt látni egy rendes kiscsajt, akit Taylor Momsennek hívtak, és akiről most olyan fotósorozatok készültek, ahol egy másik csaj meztelen felsőtestvére borul. Szerintem ez kissé szánalmas, még egy züllött, 17-18 éves lánytól is.
Anno a Gossip Girlben olyan furcsa volt látni egy rendes kiscsajt, akit Taylor Momsennek hívtak, és akiről most olyan fotósorozatok készültek, ahol egy másik csaj meztelen felsőtestvére borul. Szerintem ez kissé szánalmas, még egy züllött, 17-18 éves lánytól is.
2012. február 10. 16:24
Istenkém,ti nem vettétek észre,hogy Taylor általában ilyen képeket csinál?
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

0 felhasználónak tetszik: