Vanessa Hudgens két hétig hajléktalan volt
2012. február 10. 14:52
|
|
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6855 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline
|
Idézet
RoxanaaŁ
Igen, Ő komolyan veszi a munkát - és szerintem hitelesebb lesz majd a film is. Ez nem "nem normális", ezt úgy hívják, hogy színészet. Neki ez a dolga, hogy egy meg tudjon formálni bármilyen karaktert. Nessa nagyon jó színésznő (szerintem) és itt most bizonyíthat.
Igen, Ő komolyan veszi a munkát - és szerintem hitelesebb lesz majd a film is. Ez nem "nem normális", ezt úgy hívják, hogy színészet. Neki ez a dolga, hogy egy meg tudjon formálni bármilyen karaktert. Nessa nagyon jó színésznő (szerintem) és itt most bizonyíthat.
teljes mértékben egyetértek.
2012. február 10. 14:53
Szerintem nem sok színésznő vállalta volna be,ezért nagy dicséret jár neki.
2012. február 10. 14:54
|
|
rideawhitehorsemiss wrestlemania |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.18. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 31 Azonosító: 136706 offline
|
Úr Isten! Egyesek úgy csinálnak, mintha levágta volna a karját! Miért baj az, hogy bele akarja élni magát a szerepébe? Szerintem ez totál normális és mások is csinálták már ezt, annak érdekében,hogy minél jobban el tudják játszani a szerepet, hogy minél élethűbb legyen. Ezek a kommentek, hogy "fúj, mint egy fiú!" Ebből is látszik, hogy az oldal többsége 10-14 éves korosztályból áll. Bár nem értem, minek kell ennyire kinyilvánítani a tudatlanságotokat?!
2012. február 10. 15:09
|
|
Orsii.Miley26visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.20. Hozzászólás: 405 Csatolások: 0 Azonosító: 160938 offline
|
rideawhitehorse:
tökéletesen egyetértek!
tökéletesen egyetértek!
2012. február 10. 15:19
|
|
Patricia33visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.16. Hozzászólás: 366 Csatolások: 1 Azonosító: 162171 offline
|
Úristen én a helyébe nem válaltam volna be!!!
2012. február 10. 15:22
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Kalapomat emelem előtt ez tényleg szép dolog tőle látszik hogy jó színésznő ..
2012. február 10. 15:50
WOW:O
Hát nem sok sztár csinálta volna meg ezt a helyébe.
2012. február 10. 15:51
Idézet (sszandra @ 2012.02.10. 15:06)
Nem hiszem ,hogy olyan nehéz lehetett neki 2 hét nélkülözés..
Hát próbáld ki, és majd meglátod milyen...
Amúgy a cikkre kitérve szerintem ez nagyon nagy dolog egy ilyen embertől, akik akkora luxusban él csak úgy feladni két teljes hétig!! De Vanessa amúgy ilyen; asszem én azt olvastam hogy a Sucker Punch miatt meg sztriptíz bárba járt.. de ez nem baj; legalább annál jobban bele tudja élni magát a szerepébe!!
2012. február 10. 15:56
ha nagy lebőgés lesz a film..hát akkor legalább nyert egy kis tapasztalatot a való életből;) respeckt!
2012. február 10. 16:02
|
|
DeTTaHvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.20. Hozzászólás: 144 Csatolások: 0 Azonosító: 160930 offline
|
Nah..utálom vanessát meg a hsm szarságot de ez a kép róla totál veszett.. xd /jóó értelemben persze/ meg kell néznem ezt a filmet biztos baszott jó lesz!talán még meg is kedvbelem a csajt.. :]]
2012. február 10. 16:09
Na ez szánalmas, sztem olyan mintha kicsúfolná őket még akkor is ha szerep -.-"
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: