Kellan Lutz nem játszhat az Éhezők viadalában
2012. február 10. 17:48
|
|
Zsozsi13maybe I'm the side of angel... |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.21. Hozzászólás: 1197 Csatolások: 32 Azonosító: 153514 offline
|
én sem engedném...nem azért, mert nem szeretem Kellant, mert szeretem, csak azért mert ez a film olyan nagyszabásúnak ígérkezik, mint az Alkonyat széria, és szerintem nem kéne, hogy egy Alkonyatos fiú egy "rivális" filmben játsszon!De ez az én véleményem!
2012. február 10. 17:52
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Pedig akkor talán még meg is néztem volna...
2012. február 10. 17:58
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Na jó, az az igazság, hogy a hírekben 2 szereplő nevét lehetett olvasni,hogy rá szeretett volna jelentkezni: Finnick és Gale.
Finnick karaktere: "Magas és izmos, bőre aranyszínű, haja bronzbarna, szeme sötétzöld. [...] Nem vitatom, hogy Finnick valószínűleg az egyik legdögösebb, legérzékibb fickó a bolygón. [...] A Stylistja biztos úgy volt vele, hogy annál jobb, minél többet lát Finnickből a közönség."
"A Negyedik Körzetben a halászat a fő iparág. Finnick egész életét hajókon töltötte. A háromágú szigony, mintha a karjának halálos meghosszabbítása lett volna."Ez nem kiköpött Kellan.
ToTo drága, habár imádom ezt a drágaságot, sose fosztanám meg attól, hogy más is csodálja.
Azért ötletnek nem rossz.
u.i.: Alkonyaton kívül szerepelt más filmben is.
Legutóbb a "nagyszabású" Halhatatlanok filmben játszotta Poszeidont. Az meg,hogy egyesek nem követik figyelemmel a munkásságát, az nem jelenti azt, hogy nem dolgozik.
Finnick karaktere: "Magas és izmos, bőre aranyszínű, haja bronzbarna, szeme sötétzöld. [...] Nem vitatom, hogy Finnick valószínűleg az egyik legdögösebb, legérzékibb fickó a bolygón. [...] A Stylistja biztos úgy volt vele, hogy annál jobb, minél többet lát Finnickből a közönség."
"A Negyedik Körzetben a halászat a fő iparág. Finnick egész életét hajókon töltötte. A háromágú szigony, mintha a karjának halálos meghosszabbítása lett volna."Ez nem kiköpött Kellan.
ToTo drága, habár imádom ezt a drágaságot, sose fosztanám meg attól, hogy más is csodálja.
Azért ötletnek nem rossz.
u.i.: Alkonyaton kívül szerepelt más filmben is.
1 felhasználónak tetszik:
Alison Lerman
2012. február 10. 20:15
|
|
Ancsi11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.12. Hozzászólás: 248 Csatolások: 0 Azonosító: 131108 offline
|
Szerintem amúgy sem kapta volna meg a szerepet mivel Gale és Finnick is máshogy van leírva a könyvben,max egy izmos békeőr lehetett volna
Amúgy meg szerintem is hülyeség,hogy csak azért nem akarják,hogy szerepelhessen benne,mert az Alkonyatba is játszik,hiszen SEMMI hasonlóság sincsen a két film/könyv között
Amúgy meg szerintem is hülyeség,hogy csak azért nem akarják,hogy szerepelhessen benne,mert az Alkonyatba is játszik,hiszen SEMMI hasonlóság sincsen a két film/könyv között
2012. február 10. 21:18
Hülyeség, hogy csak ezért nem játszhat a filmben.. . Ennyi erővel Pattinsont nem kellett volna kiválasztani Edward Cullen szerepére, mert játszott a Harry Potterben... Mellesleg én Kellant sem Gale-ként sem Finnickként nem tudnám elképzelni.
2012. február 10. 21:46
Én örülök neki, hogy nem játszhat benne. Nem azért, mert Kellan rossz színész, de ha benne játszana, az csak tovább erősítené ezt a táborosodást ("Team Gale" vs "Team Peeta"). Az embereknek észre kéne venni, hogy ez nem a Tvájlájt, és nem kéne ezt a remek könyvsorozatot ugyanolyan lebutított dolgokkal, mint a "tím ez" vagy "tím azzal" címkézni.
2012. február 11. 00:14
|
|
Selenna••Jelly&Pumba•• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.12. Hozzászólás: 1031 Csatolások: 103 Azonosító: 124892 offline
|
Ő lett volna Finnick? De hát egyáltalán ezt hogy gondolják? Finnicket írja le a leg fantasztikusabb külselyű férfinek. Kellan Lutz már eleve nem való erre a szerepre.Finnick egész más. Egy világ dőlt volna bennem össze ha ő lett volna az egyik kedvenc szereplőm.
2012. február 11. 08:56
|
|
Kramishaparawhore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.15. Hozzászólás: 1143 Csatolások: 44 Azonosító: 151132 offline
|
Gale-t pont olyannak képzeltem el, mint Liam, úgy hogy nem örültem volna, ha Kellan kapja a szerepet, és őszintén nem is Finnick-kaliberű a srác... Hiába jó színész meg minden.
2012. február 11. 10:32
Jobb,hogy nem Kellan kapta a szerepet!
Én jobban örülök annak,hogy Liam kapta meg!
Én jobban örülök annak,hogy Liam kapta meg!
2012. február 11. 12:50
|
|
Hajni-Twilight |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.18. Hozzászólás: 809 Csatolások: 294 Azonosító: 147565 offline
|
Egyetértek Kit-tus96 o.O
2012. február 11. 17:50
|
|
CariDeefan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.03. Hozzászólás: 820 Csatolások: 26 Azonosító: 89015 offline
|
ez igazságtalanság. szemétség. felháborító
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.