Lady Gaga bulimiában szenvedett
2012. február 10. 14:46
|
|
Maja Cyrus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 791 Csatolások: 0 Azonosító: 142296 offline
|
hm-hm sok mindenkinek voltak étkezési zavarai.... hát sajnálom. de nem tudok mit mondani erre.... örülök neki hogy kigyógyult...
2012. február 10. 14:54
Örülök, hogy meggyógyult, és az utolsó mondatával nagyon is egyet értek, de szerintem ezzel minden normális ember egyetért...
Gaga
2012. február 10. 15:01
|
|
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline
|
Sajnos én is küzdök bulimiában :s...van olyan nap, hogy egész nap eszek...utána 1-2 napig nem nyúlok kajához mert nem szeretnék elhízni:S...múltkor a tanárom is szólt, hogy pár hónapja nem voltam ilyen sovány...
2012. február 10. 15:11
|
|
dorina_1996új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.28. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 168037 offline
|
Marina Salvatore nagyon sajnálom.:// remélem sikerül belőle kigyógyulnod.:/
2012. február 10. 15:21
Ő egy énekesnő. Imádom mikor nem a szakmájához kapcsolatosan nyilatkozik egy énekes. Oké, mondjon el 1-2 dolgot. De ne fél tinédzserkorát, és a legsúlyosabb problémáit. Látom már,hogy a következő Gaga cikk így fog kezdődni : 'Az egykor bulimiás énekesnő xy dolgot tett.'
2012. február 10. 15:23
|
|
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline
|
Na ezt szeretem benne! Higy nem mondja, hogy ő milyen jó és milyen tehetséges, mint egyes sztárok. Sajnálom, hogy fiatalon ilyen volt, de mára már szerintem jobban kontrollálni tudja magát
_ToTo_ hozzászólására reagálva pedig:nincs neki semmi mentális zavara, ez csak színészet, egy jól felépített játszma. Amúgy nagyon is okos és lehet, hogy ezt sokan nem hiszik el, de ő még botránymentes, a mostani kis Disney sztárocskák (Miley...) és egyebek (Lindsay Lohan, Charlie Sheen) mellett. Egyszer nem jelent meg róla olyan hír, hogy részegen távozott volna egy bárból vagy ilyenek. Mindig csak a nyilatkozatai vagy a ruhái miatt mondaják botrányosnak. Szerintem nem az.
_ToTo_ hozzászólására reagálva pedig:nincs neki semmi mentális zavara, ez csak színészet, egy jól felépített játszma. Amúgy nagyon is okos és lehet, hogy ezt sokan nem hiszik el, de ő még botránymentes, a mostani kis Disney sztárocskák (Miley...) és egyebek (Lindsay Lohan, Charlie Sheen) mellett. Egyszer nem jelent meg róla olyan hír, hogy részegen távozott volna egy bárból vagy ilyenek. Mindig csak a nyilatkozatai vagy a ruhái miatt mondaják botrányosnak. Szerintem nem az.
2012. február 10. 15:41
|
|
divaft |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.18. Hozzászólás: 747 Csatolások: 1 Azonosító: 129459 offline
|
Na ezt szeretem benne! Higy nem mondja, hogy ő milyen jó és milyen tehetséges, mint egyes sztárok. Sajnálom, hogy fiatalon ilyen volt, de mára már szerintem jobban kontrollálni tudja magát
IGAZSÁG !
Aki nem provokál azt nem veszik észre!
IGAZSÁG !
Aki nem provokál azt nem veszik észre!
2012. február 10. 16:52
|
|
Little Monster-GFF첸게 ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.23. Hozzászólás: 1162 Csatolások: 61 Azonosító: 161058 offline
|
Jajj szegénykém!
Amúgy látszott is hogy régebben GaGa egy kicsit dundibb volt de mostmár...csodálatos alakja van!
én is olyan szép akarok lenni mint ő!
2012. február 10. 17:56
nagyon is szimpatikus hogy erről vall, de sokan az étkezési zavarokat marketingeszközként kezelik, amit nem lenne szabad ...
2012. február 10. 18:30
|
|
SugarGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.10. Hozzászólás: 688 Csatolások: 0 Azonosító: 138434 offline
|
sosem értettem hogy a bulimia mire jó. ha vékonyabb akarsz lenni, akkor épp elég, ha kevesebbet eszel, nem kell hánytatnod magad. amúgy régen tényleg elég kövér volt, úgyhogy megértem, hogy fogyni akart. Örülök, hogy már abbahagyta, tudom milyen nehéz felhagyni egy ilyen kényszerrel. 2 évvel ezelőtt én is anorexiás voltam, de úgy, hogy volt hogy két napig nem ettem semmit. Egy évig csináltam ezt a hülyeséget, majd mikor már egyre durvább kezdett lenni (rendszeresen elájultam, mert nem volt bennem tápanyag), anyám észrevette , és elvitt orvoshoz. Ott egy egész nyáron keresztül sulykolták a fejembe, hogy enni muszáj, és hogy súlyosan alultáplált vagyok. Persze nem néztem ki olyan durván, mint akin már csak csont és bőr volt, meg alapból is sovány az alkatom, úgyhogy nem volt olyan feltűnő, de azért tényleg elég vékony voltam. Végül megértettem, és elkezdtem újra enni, de még mindig kell rendszeresen járnom kontrollra, ahol ellenőrzik a súlyomat, és még mindig az jön ki, hogy alultáplált vagyok (igaz már nem súlyosan), de többet nem tudok enni. Egy nap egyszer eszem, és akkor sem sokat, mert ha reggel eszem, azt egyszerűen kihányom, nem tudom miért, ha pedig este, akkor egész este rosszul vagyok, és nem tudok aludni. Szóval büszke vagyok Gagára, hogy kigyógyult, és mostmár tényleg remek alakja van, de ha egyszer már megélted ezt a betegséget, akkor mindig benned lesz a kényszer, hogy sovány akarsz lenni, hiába vagy gyógyultnak titulálva...
2012. február 10. 18:49
|
|
strawberryrainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.16. Hozzászólás: 177 Csatolások: 0 Azonosító: 167331 offline
|
Uramisten....:S
2012. február 10. 19:13
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
ezek nagyon súlyos szavak, remélem, hogy nem megint valami unatkozó újságíró forgatta ki Gaga szavait!
ha igaz, akkor nagyon sajnálom őt! Imádom , amiért küzd és amit a világnak akar üzenni!
sokan már csak a külsőségeken megakadnak és azért kezdik el utálni őt, mert pl húsruhába öltözött. Elég elolvasni az utolsó mondatait és mindenki rájöhet arra, hogy óriási szíve van!!!!!
Bár én a munkássága kezdetétől imádom, én még sosem láttam rajta, hogy husis lenne... .blink:
bár divaft mindent leírt helyettem is.
ha igaz, akkor nagyon sajnálom őt! Imádom , amiért küzd és amit a világnak akar üzenni!
bár divaft mindent leírt helyettem is.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

0 felhasználónak tetszik: