Starity

Kat Von D felhagy a szexszel

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. február 12. 12:31 #21
- törölt felhasználó -    
Über sötétnek kell ahhoz lenni amúgy, hogy valaki ne vegye észre azt, hogy a párja nem csak egy nővel, de tizenkilenccel is megcsalta! blink.gif Sőt, ha jól emlékszem ő maga tette tönkre tavaly Sandra Bullock házasságát, ugyanis Sandra férje pedig vele csalta. Bagoly mondja verébnek szindróma, ez sem tud már magával mit kezdeni. Már évekkel ezelőtt is baromira idegesített a Miami Inkben. Ami, Nunez és a többiek dolgoztak volna, de ez csak állandóan hisztigép funkcióra kapcsolt. Tény, tetoválóművészként nagyon ott van, mert gyönyörű portrékat tud csinálni, de valahol túlzásnak tartottam azt, hogy ennek a nőnek legyen egy külön tetováló műsora. Számomra akkor is Ami, Darren, Garver és Yoji csapat volt mindig a nyerő. Kat egy nagy tehetség, de szerintem emberileg egy nagy nulla. Képmutató, álszent és, ahogyan észrevettem interjúkból és egyéb nyilatkozásaiból - például ez -, nem igazán jár a hölgyemény a földön.
1 felhasználónak tetszik: Black Hearth2
2012. február 13. 01:10 #22
AryaXD
AryaXD

Státuszどの ひと でも ゆめ が あります。わたし の ゆめ を あなた に あげます。♥
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 709
Csatolások: 9
Azonosító: 146499
Mindenki megérdemel egy 'normális férfit' és az 'igaz szerelmet', a probléma az, hogy ezek a fogalmak nem léteznek... biggrin.gif
2012. június 27. 20:25 #23
MadHatter
MadHatter
funkycrime

Státuszradiohead makes music for people who have trouble asking for ketchup at kfc
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7352
Csatolások: 404
Azonosító: 170079
19 nővel? Jesszus... o.o
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok