Adele büszke telt alakjára
2012. február 11. 18:22
|
|
Team Delena 4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 347 Csatolások: 0 Azonosító: 166311 offline
|
én szeretem Adele-t, mert nagyon jó hangja van és a dalai is nagyon jók.
2012. február 11. 19:08
igaza van...én szeretem azt h duci és zavarna ha lefogyna...
2012. február 11. 19:55
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Annak ellenére, hogy mennyi támadás éri, ez nagyon pozitív hozzáállás. Ezért is lehet ennyire tisztelni Adele-t. Jó lenne, ha minden molettebb hölgy így gondolkodna magáról. Akkor talán nem lennének anorexiás/bulémiás nők. Adele egy inspiráló személyiség ebből a szempontból is. És nem mellesleg úgy gyönyörű, ahogy van.
2012. február 12. 03:30
|
|
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline
|
Teljesen igaza van. Kit érdekel, hogy milyen? Adele így jó és kész. Az a baj az emberekkel, hogy sokan a kinézetet nézik és nem a tehetséget.
2012. február 13. 01:08
|
|
AryaXD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.02. Hozzászólás: 709 Csatolások: 9 Azonosító: 146499 offline
|
Mindegy hogy milyen valakinek az alkata, ha énekesnő az illető, akkor a hangja a fontos! Egyetértek! Tiszteletreméltó amit Adele elért, mert tény hogy korábban igenis lenézték a kicsit teltebb sztárokat, akik a siker reményében végül holtsoványra fogytak... de Adele kitart!
2012. május 29. 17:17
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
azér én nem lennék olyan büszke de ha lefogyna nem ismerném fel XD mindegy igyis ugyis utálom :'d
2012. június 24. 13:29
adele nekem a példaképem.vannak nála milliószor nagyobb seggű csajok.és? engem is mindenki piszkál,és te b,bubble gum ,te biztos csak egy kocka gyerek vagy
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: