Eltolták Christina Aguilera visszatérését
2012. február 09. 20:32
|
|
strawberryrainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.16. Hozzászólás: 177 Csatolások: 0 Azonosító: 167331 offline
|
Huppsz...
Van ilyen....:|
)
2012. február 09. 20:38
Sajnálattal olvasom, hogy elhalasztják az album megjelenését. Xtina nagyon tehetséges énekesnő. A Bionic is nagyon tetszett, de ezt is nagyon várom. A lényeg, hogy jó legyen!
2012. február 09. 21:02
|
|
kataravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.13. Hozzászólás: 311 Csatolások: 1825 Azonosító: 71496 offline
|
hát fura is lett volna, hogy ilyen hamar elkészült egy újabb lemeznyi anyaggal. nem az a fajta nőci, aki csak úgy tolja kifele az albumokat, mintha vmi gép lenne.
kérdés: ha vkit nem érdekel, akkor mi a f*ßnak pazarolja itt az idejét holmi "leszarom" hsz-re?? mazochista talán? komolyan nem értem. más sztárok cikkeinél is láttam ilyesmiket, mire jó ez? megnyugtatásul: szerintem senki nem fog belehalni, ha a megtisztelő figyelmük elkerülik azokat a sztárokat, akiket utálnak v csak közömbös számukra.
@Candy_attack: tudod mi volt katasztrófa? a tsunami pusztítása Japánban.
all i need? i am? lift me up? monday morning?
kérdés: ha vkit nem érdekel, akkor mi a f*ßnak pazarolja itt az idejét holmi "leszarom" hsz-re?? mazochista talán? komolyan nem értem. más sztárok cikkeinél is láttam ilyesmiket, mire jó ez? megnyugtatásul: szerintem senki nem fog belehalni, ha a megtisztelő figyelmük elkerülik azokat a sztárokat, akiket utálnak v csak közömbös számukra.
@Candy_attack: tudod mi volt katasztrófa? a tsunami pusztítása Japánban.
all i need? i am? lift me up? monday morning?
1 felhasználónak tetszik:
Black Hearth2
2012. február 10. 08:23
kár, biztos közbejátszik a múlt heti botrány is ..
nem kedvelem kifejezetten xtinát, de az új számaira kíváncsi vagyok.
nem kedvelem kifejezetten xtinát, de az új számaira kíváncsi vagyok.
2012. február 10. 09:38
Azt nem értem, hogyha nem bírjátok, m a francnak írtok ide..... (velem van a baj, hogy nem értem???)
Én kíváncsi vagyok a számaira, remélem minél hamarabb hallani fogom!!!
2012. február 10. 13:31
Hát valóban tényleg nem olyan, aki évről évra dobálja piacra a lemezeit, kicsit meg is lepődtem volna, még akkor is ha már nagyon vártam.
Egyébként le merem fogadni, hogy azért IS fog kérsni, mert le akarják fogyasztani...
2012. február 10. 14:47
|
|
ianninafocus on the good |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.06. Hozzászólás: 5249 Csatolások: 34903 Azonosító: 138106 offline
|
Idézet (Black Hearth2 @ 2012.02.10. 09:38)
Azt nem értem, hogyha nem bírjátok, m a francnak írtok ide.. (velem van a baj, hogy nem értem???)
Ez tényleg igaz,nem kell olyan megjegyzéseket tenni hogy nem szeretitek vagy akkor írjatok más cikkhez amit már bírtok! Amúgy meg én is nagyon várom már
1 felhasználónak tetszik:
Black Hearth2
2012. február 10. 19:17
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
XTina nem a legnagyobb kedvencem, de az új albumjára már nagyon kíváncsi vagyok.
2012. február 10. 22:38
|
|
Az egyetlen★Sentimentalist - The final eccentric™ ☺ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 1323 Csatolások: 0 Azonosító: 152355 offline
|
kár hogy nem mostanában lesz....most minden olyan unalmas xD
2012. február 11. 14:52
|
|
Mercy Lisavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 266 Csatolások: 3 Azonosító: 143373 offline
|
De kár! Imádom Christina hangját! XD
2012. február 11. 18:48
|
|
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline
|
nekem nem baj. én tudok várni.
előbb vagy utóbb úgyis megjelenik.
2012. február 13. 19:49
Nem akarom siettetni, mert a jó munkához idő kell, de szerintem igencsak mostanában kéne kiadnia az albumát, ugyanis a The Voice-ban remekül tudná promotálni. Dehát szerintem még pár hónapot várhatunk...
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.