Az a kis reménysugár is elszállt, miszerint az énekesnő hamarabb tér vissza, mint azt gondolnánk. A rajongók teljesen kétségbe estek.
A teljes cikkhez kattints ide!
Eltolták Christina Aguilera visszatérését
2012. február 09. 16:23
nem kell türelmetlenkedni..... a jó munkához idő kell....! christina pedig a legjobb szóval nincs mitől tartani <3
2012. február 09. 16:32
|
|
Maja Cyrus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 791 Csatolások: 0 Azonosító: 142296 offline
|
kár :/ de azért tuti jó lesz
2012. február 09. 16:32
Inkább dolgozzanak rajta sokáig , lényeg hogy jól sikerüljön.
2012. február 09. 16:33
Már nagyon várom, remélem mihamarabb vége a herce-hurcának és kapható/hallható lesz! Hiányzik Christina
2012. február 09. 17:26
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Kár kíváncsi leszek milyen lesz az új Xtina
2012. február 09. 18:09
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Kár.! :/ Nagyon várom már az új albumát,és kíváncsi vagyok már a dalokra.!
Biztos nagyon jó lesz.!
Nekem egyébként az előző albuma is nagyon tetszett,nem tudom miért húzták le annyira. :/
2012. február 09. 18:45
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
nagyon remélem, hogy ez jó lesz, mert a Bionic katasztrófa volt... Kár lenne Xtináért, eszméletlen hangja van. Meg hát rajta nőttem fel, 6-7 évesen a Dirrty-re ráztam a seggem XD, szóval sz*r lenne, ha eltűnne...
2012. február 09. 19:53
|
|
AniKelemenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 126 Csatolások: 0 Azonosító: 166605 offline
|
azért a Bionic-on is voltak jó számok, de számomra érthetetlen okokból nem azokat jelentették meg. Nagyon várom már a következő albumot, mert hatalmas hangja van ennek a nőnek! Szerintem túlzás nélkül mondhatom, hogy a generációnk egyik legjobb hangja, az övé.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: