Doktor House májusban rendel utoljára
2012. február 09. 19:51
|
|
Adrienne_1997új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.25. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 162670 offline
|
NEEEEEEE......ez a legjobb sorozat a világon.Ne legyen már vége!!!!Imádok benne Chase-t<3
Hogy tehetik ezt?!
Nem igazság!!!!!!
De legalább ott vannak az ismétlések:)
I Love You Doktor House sorozat!!!<3
Hogy tehetik ezt?!
Nem igazság!!!!!!
De legalább ott vannak az ismétlések:)
I Love You Doktor House sorozat!!!<3
2012. február 09. 19:53
|
missyanikó7Huncutka™ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 1231 Csatolások: 42 Azonosító: 152541 offline
|
Ne már ez volt a legrendesebb sorozat a tévében........
2012. február 09. 19:54
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
Imádom Hugh Laurie-t egy elképesztő színész merem olyan jó színészek közé emelni mint pl. Robert Downey Jr.
Ha valaki nem tudná saját számai is vannak,amik tetszetősek nekem.
Kár,hogy már az én érdeklődésemet sem tudja fenntartani a sorozat,de ez nem a szereplők hibája.Sajnos nem tudtak többet kihozni.
Ha valaki nem tudná saját számai is vannak,amik tetszetősek nekem.
Kár,hogy már az én érdeklődésemet sem tudja fenntartani a sorozat,de ez nem a szereplők hibája.Sajnos nem tudtak többet kihozni.
2012. február 09. 20:47
Tény, hogy zseniális színész. Ez tagadhatatlan. A sorozatot kezdetben én is néztem, de halálosan unalmassá vált, néha elaludtam rajta.
Ez most biztos nagyon rossz lehet a rajongóknak, de tényleg nem éri meg. Ha ennyire lecsökkent a nézettség, szinte értelmetlen lenne leforgatni, millió dollárokat fizetni a színészeknek részenként...stb.
Azért hiányozni fog Mr. Bunkócska.
Ez most biztos nagyon rossz lehet a rajongóknak, de tényleg nem éri meg. Ha ennyire lecsökkent a nézettség, szinte értelmetlen lenne leforgatni, millió dollárokat fizetni a színészeknek részenként...stb.
Azért hiányozni fog Mr. Bunkócska.
2012. február 09. 21:17
|
|
strawberryrainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.16. Hozzászólás: 177 Csatolások: 0 Azonosító: 167331 offline
|
Nemáááár.
( Sajnálom....
2012. február 09. 21:23
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Őszintén megmondom, szerintem jó, hogy abbahagyják. Jó sorozat, de egyszer mindennek vége szakad. Egy idő után csappant az érdeklődés, ezért érthető, hogy már nem is éri meg a stábnak új évadot csinálni. Majd lesz helyette más, de tény, House doki karaktere most már fogalom lesz.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. február 10. 09:39
Kár, pedig nagyon jó!!
De egyszer sajna minden véget ér!!
2012. február 10. 17:45
|
|
Zsozsi13maybe I'm the side of angel... |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.21. Hozzászólás: 1197 Csatolások: 32 Azonosító: 153514 offline
|
komolyan....ilyen tök jó sorozatokat abbahagynak, de olyan szemetet mint a való világ és egy-két telenovella olyat ki mernek rakni a tévéképernyőkre!Egy kezemen meg tudom számolni mennyi normális sorozat van már csak!Sajnálatos!!!!!!Pápá House!
2012. február 10. 18:11
Én csak hat évadot láttam és már ott is kezdtem érezni, hogy kezdenek egyre laposabbak lenni a részek. Majd sort kerítek a maradék két évadra is, de őszintén én örülök, hogy vége, nem akartam volna, hogy egy jó kis sorozat csúfos véget érjen. Mert nem hiszem, hogy képesek lettek volna újra azt a szintet hozni, mint ami még az elején volt.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.