Kezdetnek: az Internet Explorert használom. Hamarosan a Firefox-ot is feltelepítem, mert FTP-hez köll, ha ott nem fordul elõ ez a probléma, akkor lehet, hogy rászokom.
Ma kaptam új gépet, frissen telepített XP, vírusvédelem, miegymás. Felmásztam a netre, és azzal szembesültem, hogy egyes oldalak megjegyzik a nevemet és azt, hogy bejelentkeztem, míg mások igen hamar elfeledkeznek rólam. A HQP-ba elég volt egyszer bejelentkeznem április környékén, és onnantól fogva egyszer sem dobott le. A retekklub (www7.online.rtlklub.hu) fóruma már problémásabb, mert valahányszor új ablakot nyitok meg, és ismét oda megyek, újra be kell jelentkeznem, még akkor is, ha elõtte öt perccel végeztem el a mûveletet.
Oké, a retek kiléptetési mechanizmusát már megszoktam. Azonban épp az idegbaj szélén állok, mert az index fóruma (ahol a netes életem kilencven százalékát töltöm) a gépcsere óta még idegesítõbben viselkedik, mint a retek. Van, hogy csak válaszolni szeretnék egy hozzászólásra, de máris ledob, és ismét kéri, hogy írjam be a felhasználónevemet és a jelszavam. Ha ugrálok a topikok között, a harmadik kattintásnál már kiléptet. Stb.
Réges-régen fél szemmel olvastam valahol, hogy a sütik környékén kellene kapirgálnom, úgyhogy rákattintottam az Eszközök - Internetbeállításokra, és most az általános beállítások és az adatvédelem között ingázok.
A tapasztaltabbak tanácsát kérem: mi a frászt csináljak?

0 felhasználónak tetszik: