Na kedves Young-G, mutass olyat, ami nem ratyi
Young-G nem akar többé VV Béci lenni
2012. február 09. 17:09
|
|
WhiteRoseeZzz. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.24. Hozzászólás: 1349 Csatolások: 2329 Azonosító: 159173 offline
|
Szerintem a VV-s idejét soha sem tudja magáról lemosni, hisz tuti nem fog olyat letenni az asztalra, mint pl.: Zséda és szerintem hagyjuk az amerikai színvonalat is.Az USA, sőt az amerikai sztárok élete is sokkal másabb, mint a magyaroké.
1 felhasználónak tetszik:
zsanata
2012. február 09. 17:24
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Idézet (selena_taylor_fan @ 2012.02.09. 17:03)
Mindegy,hogy VV Bécinek vagy Young G-nak hívják,ígyis-úgyis EGY NAGY NULLA ő maga is és a zenéje is.
Hát ez az. Teljes mértékben egyet értek veled.
2012. február 09. 17:25
én bírom őt, de az tény, hogy ha nem ment volna be a villába, nem szerzett volna hírnevet.
amerikai színvonal, áhh, hagyjadmá. :'D
amerikai színvonal, áhh, hagyjadmá. :'D
2012. február 09. 17:47
|
|
ABBAManiaEuropean |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.01. Hozzászólás: 2126 Csatolások: 85 Azonosító: 159879 offline
|
selena_taylor_fan és Kyra99!
Egyetértek teljes mértékben. Én is gyűlölöm. H*zzon vissza Indiába a többivel együtt (de van néhány kivétel), mert onnan jöttek, oda valók. Csak Európát hagyják el teljes mértékben az ilyenek! A médiában meg ne rontsa a levegőt.
Egyetértek teljes mértékben. Én is gyűlölöm. H*zzon vissza Indiába a többivel együtt (de van néhány kivétel), mert onnan jöttek, oda valók. Csak Európát hagyják el teljes mértékben az ilyenek! A médiában meg ne rontsa a levegőt.
2012. február 09. 17:58
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Nekem mindegy,hogy mi a neve így is úgy is utálom.... ezzel akar nagyon ki tűnni pedig nem fog most is egy senki és ezután is egy senki lesz....
2012. február 09. 21:31
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Miért jelentkezett egyáltalán a VV-be, ha most zavarja az előélete?
2012. február 09. 21:59
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
valaki mondja már meg, hogy mi az az UNLIKE ?!?
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2012. február 10. 00:26
Kedves VV BÉCi,felkel hogy világítsalak arról hogy ha már a drága rtl klub senkiből ismert senkit csinált belőled,fogadd el!Nem vagy sztár h Young-G-nek hívjanak,ami persze tökéletesen rímel a Jancsira,ami jobban illik hozzád,ja,bocsánat ezzel most minden Jánost megsértettem
Szóval kedves BÉLA attól még nem vagy sztár mert te azt hiszed,enyhén személyiségzavaros lehetsz...Kár hogy valakit még érdekel az életed.Szerintem menj és segíts Giginek,biztos sok a munkája
A VV rajongókról meg csak annyit,hogy nem kéne ilyenre pazarolni az életeteket
Ha ők a példaképek belőletek se lesz több,nyugodt szívvel mondhatom
2012. február 10. 16:33
|
|
Enny96member |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.08. Hozzászólás: 1253 Csatolások: 3 Azonosító: 130891 offline
|
Young G....Mikor először meghallottam ezt a nevet röhögőgörcsöt kaptam xDSzerintem tiszta szánalom-.-'
Az lenne a legjobb ha sehogysem hívnák őt, csak tűnjön el!!
„A mai napig nem értem, hogy Magyarország nem akar felnőni, vagy nem tud felnőni az amerikai színvonalra."-Nem tudom mióta amerikai színvonal, hogy két csaj és méregdrága kocsik mellet tátog.....-.-"xD
Dianne Bandit teljesen egyetértek veled^^
Az lenne a legjobb ha sehogysem hívnák őt, csak tűnjön el!!
„A mai napig nem értem, hogy Magyarország nem akar felnőni, vagy nem tud felnőni az amerikai színvonalra."-Nem tudom mióta amerikai színvonal, hogy két csaj és méregdrága kocsik mellet tátog.....-.-"xD
Dianne Bandit teljesen egyetértek veled^^
2012. február 10. 17:05
|
|
Krisztina_93új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.14. Hozzászólás: 51 Csatolások: 6 Azonosító: 147283 offline
|
sztem is nekem Béci marad én nem tudom igy hivni..
=)
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.