Young-G nem akar többé VV Béci lenni
2012. február 09. 14:30
ezt a baromságot hogy young-g hát én nem utálom bécit de ez már nekem sok nem mindegy az neki ogy hogy hivjuk minek ment be a villáb akkor nem lenne vv bécike erről csak maga tehet
2012. február 09. 14:39
|
Appalache |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.18. Hozzászólás: 505 Csatolások: 15 Azonosító: 149552 offline
|
VV BÉCI (csakazértis), az még mindig nem unlike, hanem dislike...
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2012. február 09. 15:18
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Én sem tudom Young G-nek hívni, valahogy nem az jön, de nem is akarom igazán. Választhatott volna jobb nevet is. Mindegy, attól még kedvelem továbbra is.
Szerintem ezt az amerikai dolgot meg nem úgy értette, hogy koppintani kéne őket, hanem hogy miért elégedünk meg Barbee, Lola meg Fluor színvonalú produkciókkal? Amiben abszolút igaza van. Mert a mostani zenéi nekem sem tetszenek, de egyébként ha valami amerikai előadó csinálna kb. ugyanilyet, akkor fele ennyien sem szidnák, a legtöbb ember csak azért szidja, mert ő VV Béci és "kötelező". Nekem így sem, úgy sem tetszene, csak azért valljuk meg, nagyon sokan vannak, akik az ilyen zenére vevők és nem azért szidják, mert a dal nem tetszik nekik. Szóval a zenéi nem tetszenek, de az eddigi két klip, ha nem is volt túl egyedi, mégsem Fluor színvonalú, gagyi home-made jellegű volt. Szóval szerintem így értette.
A régi dalai közül van pár, ami kifejezetten jó és múltkor hallottam egy -azt hiszem- újat, ami nem tudom, hogy kezdetleges-e vagy rendes dal, de milliószor inkább hallgatnám azt, mint ezeket a Vivás rémségeit, a szövegen még lenne mit csiszolni, de az alapzene és a dal egész stílusa baromi jó és sokkal inkább illik hozzá, de valószínűleg abból nem lesz klip meg semmi, mert nem lennének rá annyira vevők. Én kis naiv azért még továbbra is bízom abban, hogy az eddigi két klipes dal csak bemelegítés volt
De akár marad ilyen rossz a zenéje, akár nem, emberileg továbbra is bírom.
Szerintem ezt az amerikai dolgot meg nem úgy értette, hogy koppintani kéne őket, hanem hogy miért elégedünk meg Barbee, Lola meg Fluor színvonalú produkciókkal? Amiben abszolút igaza van. Mert a mostani zenéi nekem sem tetszenek, de egyébként ha valami amerikai előadó csinálna kb. ugyanilyet, akkor fele ennyien sem szidnák, a legtöbb ember csak azért szidja, mert ő VV Béci és "kötelező". Nekem így sem, úgy sem tetszene, csak azért valljuk meg, nagyon sokan vannak, akik az ilyen zenére vevők és nem azért szidják, mert a dal nem tetszik nekik. Szóval a zenéi nem tetszenek, de az eddigi két klip, ha nem is volt túl egyedi, mégsem Fluor színvonalú, gagyi home-made jellegű volt. Szóval szerintem így értette.
A régi dalai közül van pár, ami kifejezetten jó és múltkor hallottam egy -azt hiszem- újat, ami nem tudom, hogy kezdetleges-e vagy rendes dal, de milliószor inkább hallgatnám azt, mint ezeket a Vivás rémségeit, a szövegen még lenne mit csiszolni, de az alapzene és a dal egész stílusa baromi jó és sokkal inkább illik hozzá, de valószínűleg abból nem lesz klip meg semmi, mert nem lennének rá annyira vevők. Én kis naiv azért még továbbra is bízom abban, hogy az eddigi két klipes dal csak bemelegítés volt
2012. február 09. 15:26
|
|
mévi0616visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.11. Hozzászólás: 374 Csatolások: 0 Azonosító: 163674 offline
|
Amíg nem jelentkezett a vv4-be, senki sem ismerte, pedig akkor is csinált "zenéket". Most, hogy ismertebb lett az a baja, hogy úgy nevezik ahogy ... hogy is mondjam berobbant, ha szabad? Nehogy azt higgye már, hogy a számaitól ismerjük, hanem azért mert szépen játszotta a szerepét
2012. február 09. 15:27
szerintem sokat köszönhet a való világnak , mert ha nem költözhetett volna be eleve azt se tudnák az emberek hogy ki az a VV Béci nemhogy Young G , ez a név már ráragadt , ez van .
2012. február 09. 15:31
kellet neki abba a kócerájba menni...már csak azért is BÉCI maradxDDD
2012. február 09. 15:41
|
|
Maja Cyrus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 791 Csatolások: 0 Azonosító: 142296 offline
|
háááát szívás.... én így sem úgy sem tudom ki ő... nah jó ugy nagyából....(sajnos) de hát kellett ott felfedeztetnie magát....
2012. február 09. 15:50
Ha nem lenne VV Béci,akkor nem ismerné senki
Csak a VV-nek köszönheti a "hírnevét"
Csak a VV-nek köszönheti a "hírnevét"
2012. február 09. 16:36
|
|
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline
|
like-ok és unlike-ok
hahahahahahaha unlike.. ez de nagy
és még ő mondja h magyarország nem nő föl az amerikai színvonalhoz.
egyébként nem érdekel mit mond. nekem se nem young g, se nem vv béci. egyszerűen egy senki.
max. egy paprikajancsi. de semmi több.
egyébként nem érdekel mit mond. nekem se nem young g, se nem vv béci. egyszerűen egy senki.
max. egy paprikajancsi. de semmi több.
2012. február 09. 16:46
|
|
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline
|
amúgymeg az a Hey klip bár fekete-fehér, mégis milyen színes 
egy cigány és egy vietnámi magyarul énekelnek, de amcsi niggereknek akarnak látszani.
és az lenne az amerikai színvonal, hogy egy sportautó mellett táncol bikiniben pár ribi, ők meg "rajosan" napszemüvegben sapkában játszák a keménycsávókat, közben meg tiszta auto-tune az egész... nekik ez az amerikai színvonal? kit akartak utánozni? pitbullt? chris brownt? vagy kit? xD
egy cigány és egy vietnámi magyarul énekelnek, de amcsi niggereknek akarnak látszani.
és az lenne az amerikai színvonal, hogy egy sportautó mellett táncol bikiniben pár ribi, ők meg "rajosan" napszemüvegben sapkában játszák a keménycsávókat, közben meg tiszta auto-tune az egész... nekik ez az amerikai színvonal? kit akartak utánozni? pitbullt? chris brownt? vagy kit? xD
2012. február 09. 16:57
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
Grace Benning és misssha mindent elmondott helyettem 
egyszerűen kiráz a hideg attól, amikor az "amerikai színvonalhoz akarnak felnőni". meg amikor a tehetségkutatókban ezt mondják: "ez a produkció a világ minden színpadán megállná a helyét" ahw
miért??? mert a magyaroknak muszáj bekajálniuk ezt a szemetet, amit az arcunkba (fülünkbe) nyomnak. szörnyű! engem nem érdekel, milyen ember, a zenéje attól még rossz, és a szövegei...árad belőle a közönségesség!
egyszerűen kiráz a hideg attól, amikor az "amerikai színvonalhoz akarnak felnőni". meg amikor a tehetségkutatókban ezt mondják: "ez a produkció a világ minden színpadán megállná a helyét" ahw
2012. február 09. 17:03
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Mindegy,hogy VV Bécinek vagy Young G-nak hívják,ígyis-úgyis EGY NAGY NULLA ő maga is és a zenéje is.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.