Miről fog szólni? Hogy van egy szegény lány akibe szerelmes lesz a gazdag pasi, de nem lehetnek egymáséi, de azután kiderül h nem is szegény a lány, meg a pasi szülei nem is az ő szülei hanem a csajé..
Új telenovella hódítja meg hazánkat
2012. február 09. 21:07
"amit már mindenki régóta várt."
akkor én senki vagyok, mert én nem várom.
Miről fog szólni? Hogy van egy szegény lány akibe szerelmes lesz a gazdag pasi, de nem lehetnek egymáséi, de azután kiderül h nem is szegény a lány, meg a pasi szülei nem is az ő szülei hanem a csajé..
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. február 09. 22:08
|
|
Nina Dobrev Fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 704 Csatolások: 0 Azonosító: 158625 offline
|
Nem is lenne az igazi ha nem csesznék el a műsort ilyen sz**okkal! Bezzeg a jó amerikai sorozatokat nem tudják megvenni normálisan!
2012. február 09. 22:09
|
|
Nina Dobrev Fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 704 Csatolások: 0 Azonosító: 158625 offline
|
Idézet (EmilyTaylor @ 2012.02.09. 21:07)
"amit már mindenki régóta várt."
akkor én senki vagyok, mert én nem várom.

Egyet értek!
2012. február 10. 22:35
|
|
Az egyetlen★Sentimentalist - The final eccentric™ ☺ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 1323 Csatolások: 0 Azonosító: 152355 offline
|
Váá....ennek az őrületnek már sosem lesz vége...
2012. február 11. 15:38
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Az első részt megnézem, aztán majd kiderül, hogy hogyan tovább.
2012. február 11. 16:27
|
|
PerlitaFänni™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 483 Azonosító: 139171 offline
|
Én is nagyon kíváncsi voltam már rá és alig várom,hogy láthassam. Tudomásom szerint 2011-ben ennek volt a legnagyobb sikere Mexikóban, így hát nem csoda, hogy be fog mutatkozni nálunk. A történet érdekes lesz. Angelique szerintem furcsa, és eléggé galamb arca van, de ettől függetlenül számomra van valami, ami szimpatikussá teszi. Az meg a mási, hogy nagyon tehetséges, úgyhogy minden bizonnyal nyomon követem majd Teresa cselszövéseit.
2012. február 11. 16:52
|
|
Ria1997dollophead |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.17. Hozzászólás: 1072 Csatolások: 0 Azonosító: 151247 offline
|
Hát a Teresa egy cseppet sem érdekel
A Marichuy meg egy időben van a La Polával és inkább azt nézem, Marichuy úgyis uncsi már xD
a Sarokba szorítvát amúgy mi a bánatnak teszik át??
A Marichuy meg egy időben van a La Polával és inkább azt nézem, Marichuy úgyis uncsi már xD
a Sarokba szorítvát amúgy mi a bánatnak teszik át??
2012. február 12. 15:47
|
|
Catherineboobtana |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.29. Hozzászólás: 1306 Csatolások: 30 Azonosító: 137378 offline
|
El sem tudom mondani, hogy mennyire elegem van az ilyen kategorizálhatatlan szemétből. Már bocsánat a kifejezésért...
Szerintem semmi értelme még több telenovellát behozni. Van úgy két-háromféle témakör amik közé az ilyenek épülnek és ennyi, semmi kreativitás, ráadásul a színészek sem nyújtanak valami nagy alakítást.
Tehát valami tenni kéne ez ellen, kedves RTL Klub és TV2!
Szerintem semmi értelme még több telenovellát behozni. Van úgy két-háromféle témakör amik közé az ilyenek épülnek és ennyi, semmi kreativitás, ráadásul a színészek sem nyújtanak valami nagy alakítást.
Tehát valami tenni kéne ez ellen, kedves RTL Klub és TV2!
2012. február 22. 14:52
Hát talán megnézek pár részt mert Angelique játszik benne.
2012. március 28. 15:28
|
|
DettyBetta97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.02. Hozzászólás: 1020 Csatolások: 0 Azonosító: 164675 offline
|
Marichuy a Sz. D. nagyon jo foleg igy mar az utolso resz fele ♥♥♥
2012. március 28. 15:28
|
|
DettyBetta97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.02. Hozzászólás: 1020 Csatolások: 0 Azonosító: 164675 offline
|
a Teresa szinte ugyanolyan mint a Rubi
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.