Mint köztudott, Demi Moore-ra mostanában rájár a rúd. Nemcsak elhagyta a férje, hírbe hozták egy fiatal sztárral, Zac Efronnal, de még öngyilkosságot is megpróbált elkövetni.
A teljes cikkhez kattints ide!
Zac Efron tagadta a Demis pletykákat
2012. február 08. 10:32
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
2012. február 08. 11:08
|
|
Goldenretriver.goldi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.14. Hozzászólás: 729 Csatolások: 0 Azonosító: 158304 offline
|
akkor legalább helyrejön jól döntött hogy bement .és ugyebár Zac ,barát milyen értelemben .hallotam pár áletykát nem tudom melyiknek higyek
!
2012. február 08. 11:54
Én most őszintén nem tudom, hogy minek higgyek!!
Most akkor mi van??!!??
2012. február 08. 13:16
megkönnyebbülés tudni (na nem azért mert szeretem Zac-et, hanem azért mert nem vonzódik egy jóval idősebb nőhöz
)
2012. február 08. 13:19
hááát...szerintem nem illenek össze...jó barátok...
ennyi
2012. február 08. 13:28
Amúgy sem illettek össze... De remélem Demi összeszedi magát!
2012. február 08. 13:51
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
hát az tuti,hogy Dam-nek nem Zac kell...de azért rendes tőle,hogy jobbulást kívánt
rá is férne
2012. február 08. 15:27
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Én az hittem hogy rummerel jár
2012. február 08. 16:33
Legalább tisztázta és már nem fogják ezel zaklatni szegény Demit, szerintem nem hiányozna még az is neki....
Rumert pedig imádta a Házinyusziba... és szerintem aranyos lány, összeillenének Zac-kel!!
Rumert pedig imádta a Házinyusziba... és szerintem aranyos lány, összeillenének Zac-kel!!
2012. február 08. 16:35
|
|
Kramishaparawhore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.15. Hozzászólás: 1143 Csatolások: 44 Azonosító: 151132 offline
|
"Nemcsak elhagyta a férje, hírbe hozták egy fiatal sztárral, Zac Efronnal..." Úgy mondják, mintha Zac olyan borzasztó ronda, visszataszító ember lenne
Nekem sose volt egy álompasi, de akkor is...
Hagyják már Demit, utálom a médiát, hogy folyton ilyeneken csámcsog. Nem hinném hogy kikezdett volna Zac-kel, esetleg ha részeg volt.
Hagyják már Demit, utálom a médiát, hogy folyton ilyeneken csámcsog. Nem hinném hogy kikezdett volna Zac-kel, esetleg ha részeg volt.
2012. február 08. 16:38
|
|
LoveNessa |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.06.17. Hozzászólás: 1483 Csatolások: 10859 Azonosító: 153158 offline
|
Hát ezek a Demik... Lovato meg Moore is.
Sajnálom őket és Demi Moore-nak minél előbbi gyógyulást kívánok
Egyetértek zsedenyi2-vel: jó hogy tisztázta Zac, mert legalább ezzel nem fogják zaklatni. De nem fogok lepődni azon ha majd lesznek olyanok akik ebből is kifacsarnak valami hülyeséget és megint egy hatalmas botrány lesz...
Sajnálom őket és Demi Moore-nak minél előbbi gyógyulást kívánok
Egyetértek zsedenyi2-vel: jó hogy tisztázta Zac, mert legalább ezzel nem fogják zaklatni. De nem fogok lepődni azon ha majd lesznek olyanok akik ebből is kifacsarnak valami hülyeséget és megint egy hatalmas botrány lesz...
2012. február 08. 19:14
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Gondoltam, hogy annál több esze van, minthogy összeálljon ezzel a nővel.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: