A tánc és a zene mellett Debra Messing és Katharine McPhee játssza a főszerepet az NBC új zenés sorozatában, amely hétfőn indult útjára.
A teljes cikkhez kattints ide!
Új zenés sorozattal robbant az NBC
2012. február 08. 10:06
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Én már régebben láttam, nagyszerű volt a pilot. A történet nagyon jó, a színészekről nem is beszélve. Nyers őszinteséggel mutatja be a sztárrá válás folyamatát (ennyit a pilotból is le lehetett szűrni
1 felhasználónak tetszik:
kriszti145
2012. február 08. 10:09
|
|
twilightgirl0910firefly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 4802 Csatolások: 412 Azonosító: 131011 offline
|
Kíváncsi vagyok rá, szívesen megnézném.
2012. február 08. 11:11
|
|
Goldenretriver.goldi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.14. Hozzászólás: 729 Csatolások: 0 Azonosító: 158304 offline
|
ez nekem való film : )) szeretem amiben énekelnek meg jó az előzetes is!
2012. február 08. 11:38
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2012.02.08. 11:29)
Az imdb-n valóban február 6 szerepel, de a első epizód már januárban lement, 23-án, ha minden igaz.
iTunesról le lehetett tölteni de hála Istennek valaki elintézte, hogy 24-én reggel már más is meg tudja nézni.
Téged érdekel a sorozat?
2012. február 08. 11:56
Nos sok sikert nekik a jó évadhoz, de engem ez sajna nem érdekel!!
(én az ilyeneket nem szoktam nézni!!)
2012. február 08. 12:16
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (ophely88 @ 2012.02.08. 11:38)
iTunesról le lehetett tölteni de hála Istennek valaki elintézte, hogy 24-én reggel már más is meg tudja nézni.
Téged érdekel a sorozat?
Téged érdekel a sorozat?
Akkor Te egy nappal késöbb láttad
Engem minden érdekel ami film vagy sorozat. A 10's évek némafilmjeitől kezdve napjainkig. Szerzői filmek vagy popcorn filmek, európai, skandináv, ázsiai (nah ezek annyira nem, de ami említésre méltó azt megnézem - nem a félkarúvéresnindzsaharcosvisszatér 29. részére gondolok
Szóval ezt az oldalamat inkább megfelelő filmes fórumokon élem ki, ahol a korombeli filmbarátoknak nem lesz vizes a bugyijuk a vámpíroktól és nem hiszik, hogy Hannah Montana valós személy
Jó nagy off lett, gratulálok magamnak
Szerk: Mivel a zene és a film is nagy hobbim, így ha keveredik a kettő, arra rögtön mozdulok
2012. február 08. 13:12
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (_ToTo_ @ 2012.02.08. 12:16)
Akkor Te egy nappal késöbb láttad
Engem minden érdekel ami film vagy sorozat. A 10's évek némafilmjeitől kezdve napjainkig. Szerzői filmek vagy popcorn filmek, európai, skandináv, ázsiai (nah ezek annyira nem, de ami említésre méltó azt megnézem - nem a félkarúvéresnindzsaharcosvisszatér 29. részére gondolok
) és természetesen a Hollywoodi studió filmek, bár azoknál is jobban érdekelnek a független alkotások. A lényeg, hogy ha még nem láttam, akkor megnézzem. A többit majd eldöntöm én, nem kell senkinek az ajánlása vagy magyarázata, kritikája - ezeket csak megtekintés után olvasom el - és jókat mosolygok rajtuk, mert sokszor nyilvánvalóan olyanok írják akik nem látták az adott filmet. Szóval a sok spolier miatt nem igen írok filmes vagy sorozatos témában, mert nem abban a tempóban haladok ahogy Ti. A sorikat is csak a legritkább esetben nézem hétről hétre, inkább megvárom amig lemegy egy fél vagy teljes évad és akkor nekifekszek és lenyomom 2-3 este alatt egyben.
Meg aztán (sajnos) itt nem lehet filmekről értelmesen beszélgetni (mert nem igen van kivel) mert itt kimerül abban, hogy jajdehelyes ez a Ian és ő a legjobb színész és baromi jól alakítja a vámpírt ...
Szóval ezt az oldalamat inkább megfelelő filmes fórumokon élem ki, ahol a korombeli filmbarátoknak nem lesz vizes a bugyijuk a vámpíroktól és nem hiszik, hogy Hannah Montana valós személy
Szerk: Mivel a zene és a film is nagy hobbim, így ha keveredik a kettő, arra rögtön mozdulok
Szóval egy 'mindenevővel' van dolgunk.
OFF Ha pedig érdekelne egy horror/musical film, azt mondják, hogy a Don't go in the woods egész jóra sikerült. Nem láttam még. ON
2012. február 08. 13:17
Kár, hogy még nem láttam
Pedig imádom a sorozatokat és a zenét is
Pedig imádom a sorozatokat és a zenét is
2012. február 08. 13:29
Tök jó lesz biztosan!! Én tutira megnézem, mert a Glee-t is imádom...
2012. február 08. 13:36
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (ophely88 @ 2012.02.08. 13:12)
OFF Ha pedig érdekelne egy horror/musical film, azt mondják, hogy a Don't go in the woods egész jóra sikerült. Nem láttam még. ON
Köszi, ránézek majd - de horror/musical?
2012. február 08. 13:54
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
ez jól hangzik
2012. február 08. 14:07
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (_ToTo_ @ 2012.02.08. 13:36)
Köszi, ránézek majd - de horror/musical?
WTF már megint
Erről eszembe jut '99-ből a Matrix videókazetta borítója, melyen a film stilusához ezt írta az okos forgalmazó: Cyber-scifi-kung-fu-akció-thriller
ezt amíg élek nem felejtem el 
A Horror/Musical érdekes párosítás lehet de meg fogom nézni mert kíváncsi vagyok rá
2012. február 08. 14:15
0:28nál Nick Jonas!!
:D Már megéri megnézni ha zenés
)
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.