Starity

Új zenés sorozattal robbant az NBC

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. február 08. 09:52 #1
Brittany
Brittany
Not a Queen, a Khaleesi™

Státusz"Affin shekh yola she jimma ma drivoe she titha..."
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 12164
Csatolások: 27467
Azonosító: 73440
A tánc és a zene mellett Debra Messing és Katharine McPhee játssza a főszerepet az NBC új zenés sorozatában, amely hétfőn indult útjára.
A teljes cikkhez kattints ide!
2 felhasználónak tetszik: ophely88, kriszti145
2012. február 08. 10:06 #2
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif
Én már régebben láttam, nagyszerű volt a pilot. A történet nagyon jó, a színészekről nem is beszélve. Nyers őszinteséggel mutatja be a sztárrá válás folyamatát (ennyit a pilotból is le lehetett szűrni rohog.gif ). Ez nem csak 'egy' zenés sorozat, ez 'A' zenés sorozat. Végre egy, nem a tiniknek szóló, korántsem unalmas és nem sablonos sorozat, elég volt a Glee kaliberű sorozatokból, meg annak az elődjéből is, Smash a király rock.gif
1 felhasználónak tetszik: kriszti145
2012. február 08. 10:09 #3
twilightgirl0910
twilightgirl0910
firefly

StátuszErős testbe bújt gyenge lélek.
Hozzászólás: 4802
Csatolások: 412
Azonosító: 131011
Kíváncsi vagyok rá, szívesen megnézném. smileeee.gif
2012. február 08. 10:28 #4
- törölt felhasználó -    
Nagyon tetszik!smileeee.gif
Tuti nézni fogom!smileeee.gif
2012. február 08. 11:11 #5
Goldenretriver.goldi
Goldenretriver.goldi

Státusz,,And i hope that you remember me..."!!!
Hozzászólás: 729
Azonosító: 158304
ez nekem való film : )) szeretem amiben énekelnek meg jó az előzetes is!
2012. február 08. 11:29 #6
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 20 éve...
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12631
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Az imdb-n valóban február 6 szerepel, de a első epizód már januárban lement, 23-án, ha minden igaz.
2 felhasználónak tetszik: kriszti145, ophely88
2012. február 08. 11:38 #7
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (_ToTo_ @ 2012.02.08. 11:29)
Az imdb-n valóban február 6 szerepel, de a első epizód már januárban lement, 23-án, ha minden igaz.

iTunesról le lehetett tölteni de hála Istennek valaki elintézte, hogy 24-én reggel már más is meg tudja nézni. biggrin.gif
Téged érdekel a sorozat? rolleyes.gif
2012. február 08. 11:41 #8
bubo85
bubo85
<3
Hozzászólás: 2413
Azonosító: 60728
Szeretem a zenés filmeket, kíváncsi vagyok rá
2012. február 08. 11:45 #9
Cuki baba
Cuki baba
Never say never

StátuszHajrá Hollywood!!!
Hozzászólás: 1873
Csatolások: 2
Azonosító: 129122
na ebbe belekukkantunk majd...
2012. február 08. 11:56 #10
- törölt felhasználó -    
Nos sok sikert nekik a jó évadhoz, de engem ez sajna nem érdekel!!pardon.gif (én az ilyeneket nem szoktam nézni!!)pardon.gif
2012. február 08. 12:16 #11
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

Idézet (ophely88 @ 2012.02.08. 11:38)
iTunesról le lehetett tölteni de hála Istennek valaki elintézte, hogy 24-én reggel már más is meg tudja nézni.  biggrin.gif 
Téged érdekel a sorozat?  rolleyes.gif

Akkor Te egy nappal késöbb láttad tongue.gif biggrin.gif

Engem minden érdekel ami film vagy sorozat. A 10's évek némafilmjeitől kezdve napjainkig. Szerzői filmek vagy popcorn filmek, európai, skandináv, ázsiai (nah ezek annyira nem, de ami említésre méltó azt megnézem - nem a félkarúvéresnindzsaharcosvisszatér 29. részére gondolok biggrin.gif) és természetesen a Hollywoodi studió filmek, bár azoknál is jobban érdekelnek a független alkotások. A lényeg, hogy ha még nem láttam, akkor megnézzem. A többit majd eldöntöm én, nem kell senkinek az ajánlása vagy magyarázata, kritikája - ezeket csak megtekintés után olvasom el - és jókat mosolygok rajtuk, mert sokszor nyilvánvalóan olyanok írják akik nem látták az adott filmet. Szóval a sok spolier miatt nem igen írok filmes vagy sorozatos témában, mert nem abban a tempóban haladok ahogy Ti. A sorikat is csak a legritkább esetben nézem hétről hétre, inkább megvárom amig lemegy egy fél vagy teljes évad és akkor nekifekszek és lenyomom 2-3 este alatt egyben. pardon.gif Meg aztán (sajnos) itt nem lehet filmekről értelmesen beszélgetni (mert nem igen van kivel) mert itt kimerül abban, hogy jajdehelyes ez a Ian és ő a legjobb színész és baromi jól alakítja a vámpírt ... rofl.gif
Szóval ezt az oldalamat inkább megfelelő filmes fórumokon élem ki, ahol a korombeli filmbarátoknak nem lesz vizes a bugyijuk a vámpíroktól és nem hiszik, hogy Hannah Montana valós személy pardon.gif rofl.gif

Jó nagy off lett, gratulálok magamnak biggrin.gif

Szerk: Mivel a zene és a film is nagy hobbim, így ha keveredik a kettő, arra rögtön mozdulok w00t.gif
3 felhasználónak tetszik: kriszti145, ophely88, janet7
2012. február 08. 13:12 #12
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (_ToTo_ @ 2012.02.08. 12:16)
Akkor Te egy nappal késöbb láttad tongue.gif biggrin.gif
Engem minden érdekel ami film vagy sorozat. A 10's évek némafilmjeitől kezdve napjainkig. Szerzői filmek vagy popcorn filmek, európai, skandináv, ázsiai (nah ezek annyira nem, de ami említésre méltó azt megnézem - nem a félkarúvéresnindzsaharcosvisszatér 29. részére gondolok biggrin.gif) és természetesen a Hollywoodi studió filmek, bár azoknál is jobban érdekelnek a független alkotások. A lényeg, hogy ha még nem láttam, akkor megnézzem. A többit majd eldöntöm én, nem kell senkinek az ajánlása vagy magyarázata, kritikája - ezeket csak megtekintés után olvasom el - és jókat mosolygok rajtuk, mert sokszor nyilvánvalóan olyanok írják akik nem látták az adott filmet. Szóval a sok spolier miatt nem igen írok filmes vagy sorozatos témában, mert nem abban a tempóban haladok ahogy Ti. A sorikat is csak a legritkább esetben nézem hétről hétre, inkább megvárom amig lemegy egy fél vagy teljes évad és akkor nekifekszek és lenyomom 2-3 este alatt egyben. pardon.gif Meg aztán (sajnos) itt nem lehet filmekről értelmesen beszélgetni (mert nem igen van kivel) mert itt kimerül abban, hogy jajdehelyes ez a Ian és ő a legjobb színész és baromi jól alakítja a vámpírt ... rofl.gif
Szóval ezt az oldalamat inkább megfelelő filmes fórumokon élem ki, ahol a korombeli filmbarátoknak nem lesz vizes a bugyijuk a vámpíroktól és nem hiszik, hogy Hannah Montana valós személy pardon.gif rofl.gif
Jó nagy off lett, gratulálok magamnak biggrin.gif
Szerk: Mivel a zene és a film is nagy hobbim, így ha keveredik a kettő, arra rögtön mozdulok  w00t.gif

Szóval egy 'mindenevővel' van dolgunk. rohog.gif Jól teszed, magam is azon emberek közé tartozok, akik mindenre 'éhesek' bár kikötéseim vannak. A független filmeket nagyon szeretem és többnyire az európai produkciókat részesítem előnyben, drámai vagy komédia formájában (általában). Sorozatokat szeretek nézni de ott is válogatós vagyok, mert semmi sablonos, vámpíros, zombis, vérfarkasos és remake nyavalyára nem vagyok vevő, így eléggé leszűkült a kör, tehát maradnak a 'low budget' és 'mid season' sorozatok, de nekem nagyon megfelelnek. A zenét imádom és több zenés sorozatot próbáltam nézni de eddig nem találtam meg az 'igazit'. A Smash produkcióban van minden hitem és bizalmam. Szerintem rettenetesen jóra sikerült de lelkem legmélyén tartok az NBC kaszájától (tudod, hogy milyen az NBC rolleyes.gif ). Már most sok helyen Glee utánzatnak hívják és attól félek, hogy emiatt lesz majd alacsony a nézettség. A Glee egy nagy 0 ehhez képest és önmagában is ( rohog.gif ), ha ez tesz keresztbe a sorozatnak, akkor nem tudom mi lesz, mert ehhez foghatót még nem láttam. A történet tetszetős de nagyon jól kell írni a történetet, hogy több évad is készülhessen belőle és ne unják meg a nézők. Minden hitem az írókban van, hogy tudják hozni a pilotban mutatott színvonalat (vagy annál jobbat w00t.gif ) a későbbiekben. smileeee.gif

OFF Ha pedig érdekelne egy horror/musical film, azt mondják, hogy a Don't go in the woods egész jóra sikerült. Nem láttam még. ON
2012. február 08. 13:17 #13
- törölt felhasználó -    
Kár, hogy még nem láttam sad.gif
Pedig imádom a sorozatokat és a zenét is biggrin.gif blush.gif
2012. február 08. 13:29 #14
- törölt felhasználó -    
Tök jó lesz biztosan!! Én tutira megnézem, mert a Glee-t is imádom...smileeee.gif
2012. február 08. 13:36 #15
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

Idézet (ophely88 @ 2012.02.08. 13:12)
OFF Ha pedig érdekelne egy horror/musical film, azt mondják, hogy a Don't go in the woods egész jóra sikerült. Nem láttam még. ON

Köszi, ránézek majd - de horror/musical? ohmy.gif WTF már megint biggrin.gif Erről eszembe jut '99-ből a Matrix videókazetta borítója, melyen a film stilusához ezt írta az okos forgalmazó: Cyber-scifi-kung-fu-akció-thriller rofl.gif ezt amíg élek nem felejtem el thumbsup.gif
3 felhasználónak tetszik: kriszti145, ophely88, janet7
2012. február 08. 13:54 #16
Cher Sugar
Cher Sugar
Rihanna Navy

Státusz*HA NEM INDOKLOD A BEJELÖLÉST,SZÍVFÁJDALOM NÉLKÜL ELUTASÍTOM!*
Hozzászólás: 1869
Azonosító: 165595
ez jól hangzik biggrin.gif
2012. február 08. 14:07 #17
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (_ToTo_ @ 2012.02.08. 13:36)
Köszi, ránézek majd - de horror/musical?  ohmy.gif  WTF már megint  biggrin.gif Erről eszembe jut '99-ből a Matrix videókazetta borítója, melyen a film stilusához ezt írta az okos forgalmazó: Cyber-scifi-kung-fu-akció-thriller rofl.gif ezt amíg élek nem felejtem el  thumbsup.gif

A Horror/Musical érdekes párosítás lehet de meg fogom nézni mert kíváncsi vagyok rá biggrin.gif
2012. február 08. 14:15 #18
- törölt felhasználó -    
0:28nál Nick Jonas!! biggrin.gif:D Már megéri megnézni ha zenés smileeee.gif)
2012. február 08. 14:39 #19
- törölt felhasználó -    
elég érdekes smileeee.gif
2012. február 08. 15:02 #20
Kyra99
Kyra99

StátuszJó ideje inaktív; csak szemlélődő tag vagyok.
Hozzászólás: 3648
Csatolások: 603
Azonosító: 150526
Szerintem jô lesz..Nekem tetszik thumbsup.gif
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok