Kováts Vera: „Bármitől be tudok rúgni!”
2012. február 10. 12:32
|
|
Fannuusvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.27. Hozzászólás: 367 Csatolások: 0 Azonosító: 161261 offline
|
én úgy tudom hogy rendes lány volt a x faktor előtt... csak mert híres nem kellene olyanná válnia mint a legtöbben. így 30 éves korára olyan lesz mint pamela anderson (ivás szempontjából)
2012. február 10. 18:23
|
|
dorka99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.07. Hozzászólás: 323 Csatolások: 553 Azonosító: 164946 offline
|
ez hülyeség!a blikk terjeszteni kezdte aztán mindenki rákapott erre a témára.miért kell már ilyen fiatal lányt ilyenekkel vádolni?amúgy aki ezt beveszi,ajánlom hogy olvasgassa kicsit Vera facebook oldalát,mert ott is leírta hogy kamu a cikk.
2012. február 10. 21:34
|
|
Maja Cyrus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 791 Csatolások: 0 Azonosító: 142296 offline
|
hát most mit mondjak ré... fiatal... élje az életet úgy ahogy akarja... de gondolkozzon... nem lehet példakép... ha ilyen napvilágot lát.. már mint jó példakép.. de nem cink.. Miley-nak is vannak bakijai.. innen tudjuk hogy ők is emberek ... ezért lehet felnézni rájuk... ha bár én ezt a csajszit nem bírom... de ő tudja.. am. ha nagy szigorral fogják a szülők a gyereküket, annál jobban elszaladhat velük a ló...
2012. február 10. 22:22
hát ez szánalmas....kis ... ez a kováts vera.megcsinált ,,sztárocska" aki még nem tudja miről ciki nyilatkozni és miről nem.XD
2012. február 11. 14:49
|
|
Mercy Lisavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 266 Csatolások: 3 Azonosító: 143373 offline
|
Egyetértek veled!
lucaa96
hát ez szánalmas....kis ... ez a kováts vera.megcsinált ,,sztárocska" aki még nem tudja miről ciki nyilatkozni és miről nem.XD
lucaa96
2012. február 11. 15:11
|
|
Pixie BuueThis is fucking Saška♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 172 Azonosító: 117370 offline
|
Nagyon büszke lehet magára.A tojáséj még a fenekén,de már iszik mint a gödény.És ez hír.Vegye észre magát,mert fél év múlva azt sem fogja tudni senki sem hogy ki ő.
2012. február 11. 15:20
Nem kitaláció a Blikkbe fénykép is van róla.. Szerintem meg elég gáz amit művel.. Pixie Buue egyetértek
2012. február 11. 17:04
|
|
SunnySolya |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.15. Hozzászólás: 785 Csatolások: 32 Azonosító: 147357 offline
|
..jéé..nemgondoltam volna RÓLA XD
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: