Starity

Sokba kerülhet M.I.A. középső ujja

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. február 08. 11:15 #21
Goldenretriver.goldi
Goldenretriver.goldi

Státusz,,And i hope that you remember me..."!!!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 729
Csatolások: 0
Azonosító: 158304
hát ez nem normális amikor csak az ő saját számát énekeli akkor mutogasson a sajár rajóngójinak!!
2012. február 08. 11:24 #22
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Azonosító: 157806
Idézet (gonzales7 @ 2012.02.08. 10:06)

ezért gondolom azt hogy tudatos mozdulat volt ez!

Ha tudatos volt akkor viszont teljesen jogos az NBC bocsánatkérése is és nem M.I.A.- val kellene kifizettetni a büntetést. Én nem fogom senki pártját, de az NBC már kezd nagyon szánalmas lenni. 110.gif
1 felhasználónak tetszik: janet7
2012. február 08. 11:35 #23
Pöttömke
Pöttömke
Miss Brightside

StátuszCause' I'm miss brightside...
Hozzászólás: 5011
Csatolások: 14884
Azonosító: 161655
Szerintem Madonna jogosan van kiakadva. Mia igen csak magára vonta a figyelmet, és nem a produkció minőségére. Mellesleg Én sem gondolom, hogy óvatlan mozdulat lett volna. Igen is tudta mit csinál... Egyébként már ez a menő úgy látom, hogy mutogatunk össze vissza, csak hogy eltereljük a figyelmet a tehetségtelenségünkről...
2012. február 08. 12:07 #24
- törölt felhasználó -    
Pöttömke egyetértek!!biggrin.gif Hát mit ne mondjak nagyon ügyes!!rolleyes.gif Most legalább tanult ebből!!biggrin.gif
2012. február 08. 12:39 #25
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2012.02.08. 11:24)
Ha tudatos volt akkor viszont teljesen jogos az NBC bocsánatkérése is és nem M.I.A.- val kellene kifizettetni a büntetést. Én nem fogom senki pártját, de az NBC már kezd nagyon szánalmas lenni.  110.gif

mind1 kár erről egyáltalán beszélni.
mert azzal hogy foglalkozunk vele már elérték a céljukat.az ilyen dolgoknak mindig nagy visszhangja van és eltereli valami olyasmiről a figyelmet amiről nem akarják hogy tudjunk!
én tovább nem is foglalkozok ezzel! smileeee.gif
2012. február 08. 13:01 #26
kis_zsú
kis_zsú

Státusz"Minél jobban nézel ki, annál többet látsz be." Victor Ward
Hozzászólás: 845
Azonosító: 131186
Én ezt nem is láttam, és nem is érdekel. Nem ilyenek miatt emlékszem vissza a Super Bowl-ra, hanem a mérkőzés miatt, amit az Alba Plazaban néztem nagykivetítőn más NFL rajongóval együtt. biggrin.gif
2012. február 08. 13:43 #27
Appalache
Appalache
Hozzászólás: 505
Csatolások: 15
Azonosító: 149552
Nemrég értem haza suliból, erre mi fogad? biggrin.gif Sejtettem, hogy ebből vita lesz itt helyileg is, janet7, bíztam benned. Nem is nagyon tudok egyebet hozzátenni ahhoz, amit már leírtál.
Amúgy tudja valaki, hogy kinek mutatott be? Szerintem nem. Az, hogy itt mocskolódik mindenki, az nem teszi a dolgokat meg nem történtté. És egyébiránt meg a gyerekek azokat másolják, akik a példaképeik. A mai mainstream vonal kebelezi be a fejlődő kis agyakat, és M.I.A. nem ezt képviseli, szerintem a legtöbb amerikai gyereknek foggalma nincs róla, ki az az érdekes (tök jó!) cuccú csaj Nicki meg Madonna mellett, szo-o-o-óval miről is beszélünk? Ha nem ismeri, nem utánozza. Azt hiszi, ez egy jöttment senki, mert még nem duettezett Katy Perryvel vagy Rihannával. Sokan itt azt se tudták, mióta van a pályán.
Nem értem ezt a felháborodást. És nem, hangsúlyozom, nem helyeslem, hogy bemutatott, de ha már megtette, nem kell felfújni. A nézők 90%-a észre se vette. Mos, a médiának köszönhetően, már mindenki tud róla.
2 felhasználónak tetszik: janet7, hummingbirdheartbeat
2012. február 08. 14:07 #28
botond96
botond96

StátuszARTPOP get ready for ARTPOP!
Hozzászólás: 2265
Csatolások: 1
Azonosító: 146247
én észre se vettem de a klipben is felmutaja a köépsőt akkor egy fellépésen miért ne
2012. február 08. 14:15 #29
- törölt felhasználó -    
Szerintem Mia-t nem kellett volna vinnie! sad.gif
2012. február 08. 14:29 #30
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Amúgy azt én sem mondtam egy szóval sem, hogy véletlen mozdulat volt. Mint mondtam, M.I.A. nem hülye.
A tehetségtelen jelzőt meg azután kéne használni, miután megismerjük legalább felszínesen a zenéjét és azt, amit képvisel. Szerintem az, aki rengeteg dalában rejtett politikai dolgokat fogalmaz meg (a leghíresebb, szinte mindenki által ismert dala sem egy tingli-tangli simán jól hangzó dolog, csak sokan nem veszik észre) úgy, hogy az emberek jó részének fogalma nincs róla, aki csinál egy nagyon gagyi minőségű klipet, hogy (szintén rejtve, mert sokaknak fel sem tűnik, hogy ezt csinálja) ezzel fejezze ki azt, mennyire szánalmas, hogy az interneten élnek az emberek, teljesen más életet, más emberként, mint a valóságban és még sorolhatnám, aki maga tervezi a klipeket, írja a rendkívül okos és ravasz dalokat, csinálja a zenét, aktivista, divattervező, az nem épp a tehetségtelen kategóriába esik.
Nyilván vannak olyanok, akiknek ez a mozdulat a tehetségtelenség "elrejtése" és több figyelem lenne a cél, de M.I.A. igencsak más, mert ha figyelemre vágyna, akkor nem az lenne, hogy a kizárólag mainstream vonalon mozgók még nem is hallottak róla Madonna előtt, mert akkor már csinált volna olyan dolgokat, amikkel eléri, hogy bizony ismerjék a nevét. 36 évesen 8 év hírnév után és 3 nem mainstream album után meg szerintem kicsit túlvan (vagy sosem volt benne) a "figyeljetek rám" időszakon.

És nem azt mondtam/mondom, hogy jól tette, hogy bemutatott. De ő már csak ilyen. Nem túl sok ilyen őszinte, igaz előadó van manapság. Sőt.
Amúgy ti komolyan azt hiszitek, hogy kifejezetten a közönségnek, Amerikának mutatott be? Dzsízösz...

Appalache meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif
3 felhasználónak tetszik: ophely88, hummingbirdheartbeat, Pandus
2012. február 08. 15:37 #31
- törölt felhasználó -    
a paper planest még mindig hallgatom, madonna max azért lehet kiakadva, mert nem csak rá emlékezünk majd x év múlva, hanem m.i.a.-re.
2012. február 08. 15:46 #32
rozacica
rozacica
visszatérő vendég

Státusz#ForeverPayzer
Hozzászólás: 157
Azonosító: 152758
jeszus ez nem normi w00t.gif
2012. február 08. 16:35 #33
hellorl
hellorl
alksldjskd
Hozzászólás: 1576
Csatolások: 82
Azonosító: 129677
egyébként tök durva, hogy én észre sem vettem, hogy bemutatott... komolyan! biggrin.gif
élő adásban lehet kicsit necces volt ez a mozdulat, természetesen Amerika mindent egyből felfúj! ők ilyen népség! Magyarországon tuti már régen elfelejtették volna az egészet!

Amúgy Madonnának a produkciójára csak ennyit: meghajolo.gif hihetetlen showt rakott össze!
húh biggrin.gif
2012. február 08. 16:41 #34
lady gaga98
lady gaga98

StátuszCSK1 forever :D
Hozzászólás: 565
Azonosító: 126318
Ilyet nem lehet véletlenül csinálni.........
2012. február 08. 16:43 #35
- törölt felhasználó -    
nem is ismerem ezt a csajt.. és ekkora megtiszteltetést hogy a super kupa félidejében felléphet ezt így elrontani...
2012. február 08. 16:48 #36
- törölt felhasználó -    
Idézet (Goldenretriver.goldi @ 2012.02.08. 11:15)
hát ez nem normális amikor csak az ő saját számát énekeli akkor mutogasson a sajár rajóngójinak!!

rajongóinak* beer.gif
Nem normális? biggrin.gif
Mondd már azt,hogy még soha senkinek nem mutattál be. Bizonyára nem úgy szerzi a rajongóit,hogy bemutat nekik. Egyszerűen a szöveg ezt hozta.. Ez kb. olyan mint mikor valami "híresség" bemutat egy fotósnak. Őt miért nem büntetjük már meg,hogy megsérti a fotós személyi jogait?
Bizonyára ez miatt most örökre ítéljük el. Madonnát meg nem sajnálom. Ha ilyen klasszikus széttárt lábas táncosai voltak, akkor had ne M.I.A.-t okoljuk már a show elfuseráltsága miatt.
2 felhasználónak tetszik: janet7, Pandus
2012. február 08. 16:56 #37
xxNikixx
xxNikixx
*Nikita
Hozzászólás: 3275
Csatolások: 7279
Azonosító: 33464
bazz... én amikor néztem a videót totál nem tűnt fel laugh.gif
2012. február 08. 17:54 #38
ddora7
ddora7
visszatérő vendég
Hozzászólás: 332
Csatolások: 4
Azonosító: 132828
Bírom M.I.A.-t! biggrin.gif
2012. február 08. 20:14 #39
strawberryrainbow
strawberryrainbow
visszatérő vendég

StátuszWe found love in a hopeless place | We found love in a hopeless place <3 * - *
Hozzászólás: 177
Azonosító: 167331
Szerintem jó fej M.I.A. smileeee.gif
2012. február 09. 07:56 #40
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Azonosító: 157806
Idézet (janet7 @ 2012.02.08. 14:29)

Amúgy ti komolyan azt hiszitek, hogy kifejezetten a közönségnek, Amerikának mutatott be? Dzsízösz...

Van, akinek egyértelmű, hogy kamerába bemutatunk, akkor az a nézőknek szól. Vannak, akiknek nem egyértelmű. Azok közé tartozom, akik úgy gondolják, hogy ez a gesztus a szöveggel együtt érkezett és semmi köze az amcsikhoz de mindenki másképpen látja a dolgot. Érdekes, hogy régebben Eminem bemutatott a német koncertjén, televízióba, interjúkba ők mégsem lázongtak .. Évekkel ezelőtt Johnny Depp is bemutatott a franciáknak, mikor a lesifotósok a pofájába nyomták a kameráikat, a franciák sem hőbörögtek rolleyes.gif
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Madonna Madonna 211.
M.I.A. M.I.A. 3281.