Sokba kerülhet M.I.A. középső ujja
2012. február 08. 11:15
|
|
Goldenretriver.goldi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.14. Hozzászólás: 729 Csatolások: 0 Azonosító: 158304 offline
|
hát ez nem normális amikor csak az ő saját számát énekeli akkor mutogasson a sajár rajóngójinak!!
2012. február 08. 11:24
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (gonzales7 @ 2012.02.08. 10:06)
ezért gondolom azt hogy tudatos mozdulat volt ez!
Ha tudatos volt akkor viszont teljesen jogos az NBC bocsánatkérése is és nem M.I.A.- val kellene kifizettetni a büntetést. Én nem fogom senki pártját, de az NBC már kezd nagyon szánalmas lenni.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2012. február 08. 11:35
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Szerintem Madonna jogosan van kiakadva. Mia igen csak magára vonta a figyelmet, és nem a produkció minőségére. Mellesleg Én sem gondolom, hogy óvatlan mozdulat lett volna. Igen is tudta mit csinál... Egyébként már ez a menő úgy látom, hogy mutogatunk össze vissza, csak hogy eltereljük a figyelmet a tehetségtelenségünkről...
2012. február 08. 12:07
Pöttömke egyetértek!!
Hát mit ne mondjak nagyon ügyes!!
Most legalább tanult ebből!!
2012. február 08. 12:39
Idézet (ophely88 @ 2012.02.08. 11:24)
Ha tudatos volt akkor viszont teljesen jogos az NBC bocsánatkérése is és nem M.I.A.- val kellene kifizettetni a büntetést. Én nem fogom senki pártját, de az NBC már kezd nagyon szánalmas lenni. 
mind1 kár erről egyáltalán beszélni.
mert azzal hogy foglalkozunk vele már elérték a céljukat.az ilyen dolgoknak mindig nagy visszhangja van és eltereli valami olyasmiről a figyelmet amiről nem akarják hogy tudjunk!
én tovább nem is foglalkozok ezzel!
2012. február 08. 13:01
|
|
kis_zsú |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 845 Csatolások: 0 Azonosító: 131186 offline
|
Én ezt nem is láttam, és nem is érdekel. Nem ilyenek miatt emlékszem vissza a Super Bowl-ra, hanem a mérkőzés miatt, amit az Alba Plazaban néztem nagykivetítőn más NFL rajongóval együtt.
2012. február 08. 13:43
|
Appalache |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.18. Hozzászólás: 505 Csatolások: 15 Azonosító: 149552 offline
|
Nemrég értem haza suliból, erre mi fogad?
Sejtettem, hogy ebből vita lesz itt helyileg is, janet7, bíztam benned. Nem is nagyon tudok egyebet hozzátenni ahhoz, amit már leírtál.
Amúgy tudja valaki, hogy kinek mutatott be? Szerintem nem. Az, hogy itt mocskolódik mindenki, az nem teszi a dolgokat meg nem történtté. És egyébiránt meg a gyerekek azokat másolják, akik a példaképeik. A mai mainstream vonal kebelezi be a fejlődő kis agyakat, és M.I.A. nem ezt képviseli, szerintem a legtöbb amerikai gyereknek foggalma nincs róla, ki az az érdekes (tök jó!) cuccú csaj Nicki meg Madonna mellett, szo-o-o-óval miről is beszélünk? Ha nem ismeri, nem utánozza. Azt hiszi, ez egy jöttment senki, mert még nem duettezett Katy Perryvel vagy Rihannával. Sokan itt azt se tudták, mióta van a pályán.
Nem értem ezt a felháborodást. És nem, hangsúlyozom, nem helyeslem, hogy bemutatott, de ha már megtette, nem kell felfújni. A nézők 90%-a észre se vette. Mos, a médiának köszönhetően, már mindenki tud róla.
Amúgy tudja valaki, hogy kinek mutatott be? Szerintem nem. Az, hogy itt mocskolódik mindenki, az nem teszi a dolgokat meg nem történtté. És egyébiránt meg a gyerekek azokat másolják, akik a példaképeik. A mai mainstream vonal kebelezi be a fejlődő kis agyakat, és M.I.A. nem ezt képviseli, szerintem a legtöbb amerikai gyereknek foggalma nincs róla, ki az az érdekes (tök jó!) cuccú csaj Nicki meg Madonna mellett, szo-o-o-óval miről is beszélünk? Ha nem ismeri, nem utánozza. Azt hiszi, ez egy jöttment senki, mert még nem duettezett Katy Perryvel vagy Rihannával. Sokan itt azt se tudták, mióta van a pályán.
Nem értem ezt a felháborodást. És nem, hangsúlyozom, nem helyeslem, hogy bemutatott, de ha már megtette, nem kell felfújni. A nézők 90%-a észre se vette. Mos, a médiának köszönhetően, már mindenki tud róla.
2012. február 08. 14:29
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Amúgy azt én sem mondtam egy szóval sem, hogy véletlen mozdulat volt. Mint mondtam, M.I.A. nem hülye.
A tehetségtelen jelzőt meg azután kéne használni, miután megismerjük legalább felszínesen a zenéjét és azt, amit képvisel. Szerintem az, aki rengeteg dalában rejtett politikai dolgokat fogalmaz meg (a leghíresebb, szinte mindenki által ismert dala sem egy tingli-tangli simán jól hangzó dolog, csak sokan nem veszik észre) úgy, hogy az emberek jó részének fogalma nincs róla, aki csinál egy nagyon gagyi minőségű klipet, hogy (szintén rejtve, mert sokaknak fel sem tűnik, hogy ezt csinálja) ezzel fejezze ki azt, mennyire szánalmas, hogy az interneten élnek az emberek, teljesen más életet, más emberként, mint a valóságban és még sorolhatnám, aki maga tervezi a klipeket, írja a rendkívül okos és ravasz dalokat, csinálja a zenét, aktivista, divattervező, az nem épp a tehetségtelen kategóriába esik.
Nyilván vannak olyanok, akiknek ez a mozdulat a tehetségtelenség "elrejtése" és több figyelem lenne a cél, de M.I.A. igencsak más, mert ha figyelemre vágyna, akkor nem az lenne, hogy a kizárólag mainstream vonalon mozgók még nem is hallottak róla Madonna előtt, mert akkor már csinált volna olyan dolgokat, amikkel eléri, hogy bizony ismerjék a nevét. 36 évesen 8 év hírnév után és 3 nem mainstream album után meg szerintem kicsit túlvan (vagy sosem volt benne) a "figyeljetek rám" időszakon.
És nem azt mondtam/mondom, hogy jól tette, hogy bemutatott. De ő már csak ilyen. Nem túl sok ilyen őszinte, igaz előadó van manapság. Sőt.
Amúgy ti komolyan azt hiszitek, hogy kifejezetten a közönségnek, Amerikának mutatott be? Dzsízösz...
Appalache
A tehetségtelen jelzőt meg azután kéne használni, miután megismerjük legalább felszínesen a zenéjét és azt, amit képvisel. Szerintem az, aki rengeteg dalában rejtett politikai dolgokat fogalmaz meg (a leghíresebb, szinte mindenki által ismert dala sem egy tingli-tangli simán jól hangzó dolog, csak sokan nem veszik észre) úgy, hogy az emberek jó részének fogalma nincs róla, aki csinál egy nagyon gagyi minőségű klipet, hogy (szintén rejtve, mert sokaknak fel sem tűnik, hogy ezt csinálja) ezzel fejezze ki azt, mennyire szánalmas, hogy az interneten élnek az emberek, teljesen más életet, más emberként, mint a valóságban és még sorolhatnám, aki maga tervezi a klipeket, írja a rendkívül okos és ravasz dalokat, csinálja a zenét, aktivista, divattervező, az nem épp a tehetségtelen kategóriába esik.
Nyilván vannak olyanok, akiknek ez a mozdulat a tehetségtelenség "elrejtése" és több figyelem lenne a cél, de M.I.A. igencsak más, mert ha figyelemre vágyna, akkor nem az lenne, hogy a kizárólag mainstream vonalon mozgók még nem is hallottak róla Madonna előtt, mert akkor már csinált volna olyan dolgokat, amikkel eléri, hogy bizony ismerjék a nevét. 36 évesen 8 év hírnév után és 3 nem mainstream album után meg szerintem kicsit túlvan (vagy sosem volt benne) a "figyeljetek rám" időszakon.
És nem azt mondtam/mondom, hogy jól tette, hogy bemutatott. De ő már csak ilyen. Nem túl sok ilyen őszinte, igaz előadó van manapság. Sőt.
Amúgy ti komolyan azt hiszitek, hogy kifejezetten a közönségnek, Amerikának mutatott be? Dzsízösz...
Appalache
2012. február 08. 16:35
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
egyébként tök durva, hogy én észre sem vettem, hogy bemutatott... komolyan! 
élő adásban lehet kicsit necces volt ez a mozdulat, természetesen Amerika mindent egyből felfúj! ők ilyen népség! Magyarországon tuti már régen elfelejtették volna az egészet!
Amúgy Madonnának a produkciójára csak ennyit:
hihetetlen showt rakott össze!
húh
élő adásban lehet kicsit necces volt ez a mozdulat, természetesen Amerika mindent egyből felfúj! ők ilyen népség! Magyarországon tuti már régen elfelejtették volna az egészet!
Amúgy Madonnának a produkciójára csak ennyit:
húh
janet7
2012. február 08. 16:41
|
|
lady gaga98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 565 Csatolások: 0 Azonosító: 126318 offline
|
Ilyet nem lehet véletlenül csinálni.........
2012. február 08. 16:43
nem is ismerem ezt a csajt.. és ekkora megtiszteltetést hogy a super kupa félidejében felléphet ezt így elrontani...
2012. február 08. 16:48
Idézet (Goldenretriver.goldi @ 2012.02.08. 11:15)
hát ez nem normális amikor csak az ő saját számát énekeli akkor mutogasson a sajár rajóngójinak!!
rajongóinak*
Nem normális?
Mondd már azt,hogy még soha senkinek nem mutattál be. Bizonyára nem úgy szerzi a rajongóit,hogy bemutat nekik. Egyszerűen a szöveg ezt hozta.. Ez kb. olyan mint mikor valami "híresség" bemutat egy fotósnak. Őt miért nem büntetjük már meg,hogy megsérti a fotós személyi jogait?
Bizonyára ez miatt most örökre ítéljük el. Madonnát meg nem sajnálom. Ha ilyen klasszikus széttárt lábas táncosai voltak, akkor had ne M.I.A.-t okoljuk már a show elfuseráltsága miatt.
2012. február 08. 20:14
|
|
strawberryrainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.16. Hozzászólás: 177 Csatolások: 0 Azonosító: 167331 offline
|
Szerintem jó fej M.I.A.
janet7
2012. február 09. 07:56
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (janet7 @ 2012.02.08. 14:29)
Van, akinek egyértelmű, hogy kamerába bemutatunk, akkor az a nézőknek szól. Vannak, akiknek nem egyértelmű. Azok közé tartozom, akik úgy gondolják, hogy ez a gesztus a szöveggel együtt érkezett és semmi köze az amcsikhoz de mindenki másképpen látja a dolgot. Érdekes, hogy régebben Eminem bemutatott a német koncertjén, televízióba, interjúkba ők mégsem lázongtak .. Évekkel ezelőtt Johnny Depp is bemutatott a franciáknak, mikor a lesifotósok a pofájába nyomták a kameráikat, a franciák sem hőbörögtek
janet7
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.