VV Zsuzsi véresre vert egy újságírót
2012. február 08. 15:26
|
|
kankavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.04. Hozzászólás: 337 Csatolások: 57 Azonosító: 97843 offline
|
böszme ribanc..erre nem eheet mit mondani aki meg ennek örül meg helyesli az egy szinten van vele.nem tetszett neki hoyg az ujság lehozta hoyg miböl is él..szánalmas..
2012. február 08. 15:43
Idézet (Kiim @ 2012.02.08. 12:38)
Ezt a nőt a VV Évikével együtt megfognám, és addig verném amíg meg nem tanulnák hogy mi a tisztelet, az erkölcs és a normális viselkedés. Szánalmas szakadék életű mind a kettő, normális munkához egyiknek sem füllik a foga, de piálni, meg a testét piacra dobni mindegyiknek megy. Szégyen a társadalomra nézve is hogy egy 30-40 év körüli nőt ver egy taknyos huszonéves, és senki sem megy oda?? Gusztustalan. Az újságíró meg nem tehet arról hogy a szakma ezzel jár. Nyilván aki egy picit is ért ehhez tudja hogy hogy működik akár a reklám akár a média. Egyébként kedves Zsuzsika azért az interjúért felvette a pénzt, többször adott már interjút a Blikknek, akkor erre nem gondolt? Na hagyjuk már...
A számból vetted ki a szót!
2012. február 08. 16:51
|
|
nessagirl95visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.29. Hozzászólás: 136 Csatolások: 0 Azonosító: 128344 offline
|
Itt látszik, hogy a playboy helyett az iskolában lett volna a helye, ráférne egy kis lecke az illem minden formájából... Pff.cikiii-.-
2012. február 08. 18:17
Úristen, ez ennyire nem tudja kezelni a dühét?!
Szerintem komolyan el kéne járnia valami terápiára..
2012. február 08. 18:32
Nem videózni kellet volna ha nem segíteni.
Én tuti vissza vágtam volna ennek a pirított pi**nak!
Én tuti vissza vágtam volna ennek a pirított pi**nak!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: