Phoebe Tonkint kolleganőjével hozzák hírbe
2012. február 06. 19:06
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
Biztos jó barátnők lehetnek!!4
2012. február 06. 19:06
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Nekem Ők ketten a legszimpibbek a lányok közül, aranyosak együtt.
Az egyetlen
Azthiszem, hogy valami olyasmit olvastam, hogy Melissával együtt Anti-Valentin-napot tartanak, de lehet, hogy ez hülyeség.
rami0401
Valószínűleg azért, mert a rajongók harmada sem tudja még(névről), hogy ki az a Shelley, míg Phoebe-t szinte mindenki ismeri.
Jenny Lawliet
Gratulálok az agyi szintedhez!
Ezaz LULUPeas mond meg neki!
Az egyetlen
Azthiszem, hogy valami olyasmit olvastam, hogy Melissával együtt Anti-Valentin-napot tartanak, de lehet, hogy ez hülyeség.
rami0401
Valószínűleg azért, mert a rajongók harmada sem tudja még(névről), hogy ki az a Shelley, míg Phoebe-t szinte mindenki ismeri.
Jenny Lawliet
Gratulálok az agyi szintedhez!
2012. február 06. 19:22
Én örülök neki,hogy jóban vannak!
És nagyon várom már a TSC új részét!
És nagyon várom már a TSC új részét!
2012. február 06. 19:51
Személy szerint én nagyon is örülök neki, hogy ennyire "szeretik egymást" és, hogy ilyen jól kijönnek. A két kedvenc szereplőm a TSC-ből (Britt Robertson mellett) szoktam nézni a képeiket twitteren, tényleg rengeteget szoktak hülyéskedni egymással.
2012. február 06. 19:55
|
|
LaDiabla96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.27. Hozzászólás: 632 Csatolások: 0 Azonosító: 144168 offline
|
már nagyon várom hogy mi lesz:D
biztos, hogy nem úgy vannak oda egymásért:D
biztos, hogy nem úgy vannak oda egymásért:D
2012. február 06. 20:00
|
|
Ketherina |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.27. Hozzászólás: 501 Csatolások: 13 Azonosító: 162756 offline
|
Kedves Jenny Lawliet az értelmi szinted nagyon nagy, elismerésem 
Nagyon örülök neki, hogy jóban vannak, be kell vallanom én is szeretem a Fayana párost
De igazából nagyon aranyosak (mint barátok) együtt, töbször is halottam, hogy áradoznak egymásról...
Nagyon örülök neki, hogy jóban vannak, be kell vallanom én is szeretem a Fayana párost
2012. február 06. 20:02
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
szerintem egyáltalán nem baj ha jó barátnők
2012. február 06. 20:29
|
|
Kramishaparawhore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.15. Hozzászólás: 1143 Csatolások: 44 Azonosító: 151132 offline
|
Csak nehogy már ÚGY is összehozzák őket
Ezek mindent ki tudnak találni...
Szerintem tök jó, hogy egy sorozat így össze tudja hozni az embereket
Az a legjobb érzés, mikor tudod, hogy új barátra találtál
2012. február 06. 20:34
|
|
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline
|
Ezt nevezik úgy, hogy legjobb barátnők
2012. február 06. 20:43
Hát na miért ne lehetnének már legjobb barátnők?!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: