Shelley Hennig és Phoebe Tonkin a The Secret Circle sorozat forgatásán ismerkedtek meg, és azóta mindent együtt csinálnak.
A teljes cikkhez kattints ide!
Phoebe Tonkint kolleganőjével hozzák hírbe
2012. február 06. 17:49
Pont a két kedvencem a sorozatban
de azért ez már sok...
2012. február 06. 17:50
|
|
IFanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.09. Hozzászólás: 103 Csatolások: 0 Azonosító: 160283 offline
|
most ez olyan volt mintha ezt a két csajt lezbikusnak titulálnák azért mert mindent együtt csinálnak mert barátnők...most miért kell ezt csinálni nem értem...
2012. február 06. 17:54
|
|
Selena_Katy_Demivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.21. Hozzászólás: 350 Csatolások: 6 Azonosító: 149724 offline
|
2012. február 06. 18:00
|
|
IFanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.09. Hozzászólás: 103 Csatolások: 0 Azonosító: 160283 offline
|
most ez olyan volt mintha ezt a két csajt lezbikusnak titulálnák azért mert mindent együtt csinálnak mert barátnők...most miért kell ezt csinálni nem értem...
Forrás: http://starity.hu/magazin/24459-phoebe-tonkint-kolleganojevel-hozzak-hirbe/#comment#ixzz1lcYXVbcp
- én is ezt mondtam de ne zavarjon
Forrás: http://starity.hu/magazin/24459-phoebe-tonkint-kolleganojevel-hozzak-hirbe/#comment#ixzz1lcYXVbcp
- én is ezt mondtam de ne zavarjon
2012. február 06. 18:03
|
|
lilla0007'A' |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.06. Hozzászólás: 1416 Csatolások: 0 Azonosító: 130643 offline
|
IFan! foggalmam sincs miről beszélsz az előbb azt mondtad h a cikk azt írta h ez már sok most pedig azt állítod h ugyanzt mondtad mint én,de nem szeretnék starityn veszekedni..
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

1 felhasználónak tetszik: