Ma 50 éves Axl Rose
2012. február 07. 13:38
|
|
Goldenretriver.goldi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.14. Hozzászólás: 729 Csatolások: 0 Azonosító: 158304 offline
|
Isten éltesse .vagi a cikk
2012. február 07. 15:12
Boldog születésnapot neki!!
Jó lett a cikk!!
Élmény dús élete volt, az egyszer biztos!!
Sok hosszú és boldog éveket kívánok neki!!
Jó lett a cikk!!
Élmény dús élete volt, az egyszer biztos!!
Sok hosszú és boldog éveket kívánok neki!!
2012. február 07. 15:20
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2012.02.06. 20:29)
Hogy ki(k) a hibásak, hogy szétmentek nem tudni pontosan bár aki olvasta a róluk szóló könyvet annak tisztább lehet a kép. Ha azt nézem, hogy Slash, Duff és Matt azóta is együtt zenélnek a Velvet Revolverben, míg Izzy a saját bandájával játszik, ebből azért lehet következtetni dolgokra, hiszen legalább hárman egyetértettek valamiben Axl-el szemben, persze nyilván nem lehet egy emberre fogni de a mérleg nyelve Axl felé billen.
De arra mi a garancia, hogy most nem menne nekik Axllel? Akkor nem ment, oké, de az, hogy most nincsenek együtt szerintem sokkal inkább köszönhető Axl és Slash büszkeségének, mintsem a régi sérelmeknek.
2012. február 07. 15:39
|
|
fviktória95 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.23. Hozzászólás: 1425 Csatolások: 206 Azonosító: 139411 offline
|
Te jó ég milyen idős!!!Pedig fiatalon milyen jól nézet ki!!
2012. február 07. 16:30
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Idézet (fviktória95 @ 2012.02.07. 15:39)
Te jó ég milyen idős!!!Pedig fiatalon milyen jól nézet ki!!
Az biztos
2012. február 07. 16:33
Idézet (Glamster @ 2012.02.07. 16:30)
Az biztos
Ha akkoriban lettem volna tinédzser, akkor tuti Axl felesége akartam volna lenni

Csatlakozom: iszonyatosan jó pasi VOLT..
2012. február 07. 17:46
|
|
Mercy Lisavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 266 Csatolások: 3 Azonosító: 143373 offline
|
Happy Birshday!!!
Egyet értek veletek, valóban nagyon tuti pasi volt!
2012. február 07. 19:05
|
Cecíliaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 168654 offline
|
Azt még hagy tegyem hozzá, hogy Axl rendesen túlzásba vitte a renitenskedő vagány "drogos" rocker szerepét, aki mindent megengedhet magának. Most pedig Ő az élő példa arra, hogy a fagyi mindig visszanyal, akármennyire is jól nézett ki!
2012. február 08. 14:22
|
|
Dezso20új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.08. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 146851 offline
|
Nagyon jó a cikk!
Gratulálok hozzá.
Annyival egésziteném ki, hogy igaz hogy Axl már nem ugy néz ki mint 92-ben, de pont ez az hogy már nem 30 éves hanem 50!!!
Azért még mindig tud valamit, bár a hangja is sokat kopott, de még mindig teljesen ott van.2010-ben az elmúlt 10 év legjobb hangját produkálta.2011-ben is jó volt(Nem a RIR-re gondolok, ott tényleg nem volt formában)
Persze voltak hullámvölgyek, de akkor azért még mindig ott van, ha már nem is fénykorát éli.
Az hogy a régi banda mi/kik miatt ment szét SENKI nem tudja még szerintem ők maguk sem...De talán van remény, hogy ujra együtt lássuk az eredeti felállást ha nem is játszanak már majd együtt.Ugyanis amit a cikk írója nem emlitett, az az hogy áprilisban a GN'R bekerül a RN'R Hirességek Csarnokába, és érdekes hogy Axl nem mondott se igent se nemet erről az egészről..Szerintem am az a megérzésem hogy ott lesznek..
1992 óta szeretem a Guns N' Roses-t és rajongó is vagyok,Imádom az eredeti bandát, de szeretem a mostanit is, szerintem üde szinfoltja a mostani felállásnak DJ Ashba és a többiek is nagyon jók..Röviden ennyi lett volna...bocs ha hosszu lett nagyon :$
Gratulálok hozzá.
Annyival egésziteném ki, hogy igaz hogy Axl már nem ugy néz ki mint 92-ben, de pont ez az hogy már nem 30 éves hanem 50!!!
Azért még mindig tud valamit, bár a hangja is sokat kopott, de még mindig teljesen ott van.2010-ben az elmúlt 10 év legjobb hangját produkálta.2011-ben is jó volt(Nem a RIR-re gondolok, ott tényleg nem volt formában)
Persze voltak hullámvölgyek, de akkor azért még mindig ott van, ha már nem is fénykorát éli.
Az hogy a régi banda mi/kik miatt ment szét SENKI nem tudja még szerintem ők maguk sem...De talán van remény, hogy ujra együtt lássuk az eredeti felállást ha nem is játszanak már majd együtt.Ugyanis amit a cikk írója nem emlitett, az az hogy áprilisban a GN'R bekerül a RN'R Hirességek Csarnokába, és érdekes hogy Axl nem mondott se igent se nemet erről az egészről..Szerintem am az a megérzésem hogy ott lesznek..
1992 óta szeretem a Guns N' Roses-t és rajongó is vagyok,Imádom az eredeti bandát, de szeretem a mostanit is, szerintem üde szinfoltja a mostani felállásnak DJ Ashba és a többiek is nagyon jók..Röviden ennyi lett volna...bocs ha hosszu lett nagyon :$
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: