Starity

Ma 50 éves Axl Rose

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. február 06. 17:01 #1
Glamster
Glamster

Státusz☆rt should comfort the disturbed and disturb the comfortable ☾
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 3280
Csatolások: 10727
Azonosító: 147418
Axl Rose-on egy generáció cseperedett fel a pályafutása alatt, viszont azon zenészek közé tartozik, akiknek a darabjaik örökké velünk lesznek.
A teljes cikkhez kattints ide!
7 felhasználónak tetszik: janet7, Pöttömke, kriszti03, Johinna, Lucky99, Bogszics, MadHatter
2012. február 06. 17:02 #2
- törölt felhasználó -    
Boldog ötödik X-et, drágám laugh.gif bday.gif
2012. február 06. 17:05 #3
Ninaa.
Ninaa.
♛ smuldersholic

StátuszBarbie is a b*tch, she is just a witch...
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1118
Csatolások: 117
Azonosító: 144054
Szerintem nincs olyan ember,aki ne tombolt volna a Paradise City-re,és a Welcome to the jungle-ra, nem sírt a November Rain-en,a Knockin' on heaven's door-on,és nem énekelte volna a Sweet Child on mine-t.Boldog szülnapot, Axl biggrin.gif
5 felhasználónak tetszik: Pöttömke, Glamster, Lucky99, Bogszics, MadHatter
2012. február 06. 17:11 #4
Pöttömke
Pöttömke
Miss Brightside

StátuszCause' I'm miss brightside...
Hozzászólás: 5011
Csatolások: 14884
Azonosító: 161655
Boldog születésnapot a Drágaságnak ♥ smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Lucky99
2012. február 06. 17:11 #5
Cobain
Cobain
visszatérő vendég
Hozzászólás: 305
Csatolások: 347
Azonosító: 161082
Boldog születésnapot Axl biggrin.gif
2012. február 06. 17:19 #6
linna
linna
♥ Brian&Justin ♥

Státusz~Oberyn was dead, but I never forget him!~ ♥♥♥
Hozzászólás: 4901
Csatolások: 0
Azonosító: 164721
Boldogot! biggrin.gif bár nem ismerem de elképzelhető h táncoltam már vmeik zenéjére laugh.gif
2012. február 06. 17:19 #7
sharkey
sharkey

Státusztake me down to the paradise city...
Hozzászólás: 797
Azonosító: 131792
Boldog Szülinapot nekii laugh.gif
2012. február 06. 17:22 #8
Cecília
Cecília
új tag
Hozzászólás: 14
Azonosító: 168654
Én nem kétlem, hogy volt egy pár jó daluk, de mára egy emberi roncsá vált.
2012. február 06. 17:22 #9
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Ajj de jó cikk meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif

Pont beszéltük Bogsziccsal, hogy mennyire irritáló, mikor kizárólag Axlt tudják hibáztatni a Guns feloszlásáért...Ehez nem egy ember kellett. Igen, lehet mondani dolgokat a természetére, rá lehet fogni mindent, de az viszont TÉNY, hogy ha ő nem lett volna, akkor nem hogy egy rakás csodálatos remekmű nem született volna meg, de akkor nem lett volna Guns sem. Nagyon könnyű csak egy szemszögből nézni a dolgokat, könnyű Slasht a jófej laza csávóként és Axlt a szemétért, aki szétb.szta a bandát látni, de szerintem ez ennél jóval bonyolultabb. Nem Axl volt a hibás, ehez többen kellettek. Nyilván a természete is rátett egy lapáttal, de miért kell mindenért őt okolni és mindennek elmondani, mikor mégcsak nem is ismerik és nem voltak ott, így nem tudhatják, hogy miért is ment szét valójában a banda. Hibáztatni mindig kell valakit, de miért nem lehet felülemelkedni ezen? Igen, rossz hogy szétmentek, igen voltak Axlnek dolgai, de Axl nélkül mi lett volna? Az emberektől mindig azt hallom, hogy Axl semmi a többi eredeti tag nélkül. Oké, ez így van. DE azt miért nem hallom senkitől, hogy a többiek ugyanúgy semmik nélküle? Ez ugyanúgy igaz. Axl nélkül nem lett volna együttes, ahogy a többiek nélkül sem. Egyébként ha jól tudom Axl volt az közülük, aki a leginkább tiszta maradt az évek során, nyilván ő sem szent, de ahogy a többieknek nehéz volt elviselni a dolgait, neki neki sem lehetett könnyű végignézni, ahogy a többiek szétdrogozzák meg isszák magukat. Egyszer olvastam egy kommentet, ami iszonyatosan találó volt és arról szólt, hogy az illető végignézett minden koncertet, amit Axl leállított és azt vette észre, hogy az esetek többségében a RAJONGÓKÉRT TETTE, hogy ne az legyen a koncertélményük, hogy felbetalálja őket egy palack, vagy egyéb csodás dolgok. Erre sem gondol senki, hogy bizonyos esetekben mi lett volna, ha Axl nem állítja le. Nyilván a díva természete is benne volt, de gondolkodjunk már, nem csak arról volt szó. Axl pont ettől ilyen, pont ettől IGAZI rocksztár, amilyen már nem lesz több, mert nem érdekli, ő leállítja a showt, ő beugrik a közönségbe, ő földhözvágja a mikrofont és ez igenis bennevan az egész életérzésben, ami ma már nincs, ma már többségében csak megjátszós előadókkal találkozni, akik lehet, hogy simulékonyabbak, de korántsem olyan baromi igazak és őszinték, mint Axl. Ha a hangjáról, a tehetségéről van szó, ott is szinte nincs olyan, mikor nem látom, hogy belekeverik, hogy milyen volt magánemberként. "Ő egy elképesztő énekes, csodás hanggal és nagy tehetséggel, kár hogy egy nagy s.ggfej." 1. Hogy jön a tehetségéhez az, hogy állításuk szerint egy s.ggfej és miért kell ezt itt is felhozni. Ez annyira szánalmas. 2. Lehet, hogy Axl csinált dolgokat, amiket láttak, tapasztaltak, de rohadtul nem tudhatják, hogy milyen magánemberként, mert nem ismerik, sosem beszéltek még vele. Rengetegen úgy írják le Axlt, mint egy jófej srác, akivel jó lógni. Miért mondanák ezt, ha nem így lenne? Axlről már úgyis annyi mindent mondanak, beállhatnának ők is a sorba, de nem véletlen mondják, amit mondanak. A bandatagoknak meg nyilván bennevan a dac, sértődöttség is, de attól még egyáltalán nem igazságos, hogy csak az ő szemszögükből nézzük a dolgokat, ahol Axl a rosszfiú, aki elrontott mindent. Ha mi a bandában lettünk volna, nyilván már csak azért sem mondanánk, hogy bocsi, az én hibám volt, legalább részben, én is tehetek róla, mindannyian tehetünk. De szerintem nagyon gyerekes, ha mindent Axlre fogunk és csak feketében vagy fehérben tudjuk látni a dolgokat, mikor igazából fogalmunk sincs. Nem tudják miért tett dolgokat, nem tudják, hogy valójában milyen, nincs joguk megítélni. Főleg, hogy neki IS köszönhetik a dalokat, amiket hallgatnak és az együttest, amit máig imádnak.

Boldog szülinapot az egyik legnagyobb zseninek! meghajolo.gif
8 felhasználónak tetszik: Pöttömke, Glamster, kriszti03, Johinna, Lucky99, gonzales7, raspberry, Bogszics
2012. február 06. 17:24 #10
loveliz
loveliz
arnyvadasz

Státuszorokke, es tovabb...
Hozzászólás: 2144
Csatolások: 2
Azonosító: 157207
boldog szülinapot neki _:)
2012. február 06. 17:26 #11
- törölt felhasználó -    
Boldog születésnapot neki, remélem, hogy sok ilyen szép napja lesz! happy.gif
2012. február 06. 17:27 #12
Jenny Lawliet
Jenny Lawliet
Love Me Till It Hurts
Hozzászólás: 3505
Csatolások: 87
Azonosító: 130326
Jól megváltozott. biggrin.gif Én mondjuk sohasem bírtam, de azért boldog szülinapot neki.
2012. február 06. 17:30 #13
- törölt felhasználó -    
Sok Boldog Születésnapot! bday.gif
2012. február 06. 17:31 #14
Glamster
Glamster

Státusz☆rt should comfort the disturbed and disturb the comfortable ☾
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 3280
Csatolások: 10727
Azonosító: 147418
Janet7 teljesen egyetértek. Egy banda felbomlásához nem egy ember kell beer.gif
Idézet (Cecília @ 2012.02.06. 17:22)
Én nem kétlem, hogy volt egy pár jó daluk, de mára egy emberi roncsá vált.

Egy ilyen legenda, mint Axl, soha nem lesz roncs. Talán csak nem éli a fénykorát, de figyeld csak meg wink.gif Meg fog még lepni minket. meghajolo.gif
Boldog születésnapot, Axl, egy ikon voltál, vagy és leszel meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif
5 felhasználónak tetszik: janet7, Johinna, Pöttömke, Bogszics, MadHatter
2012. február 06. 17:36 #15
- törölt felhasználó -    
Nagyonboldog szülinapotneki ^^ IMÁDOM! <3
2012. február 06. 17:41 #16
- törölt felhasználó -    
Ninaa.! Egyetértek! biggrin.gif

Boldog születésnapot, Axl! Hihetetlen, h már ennyi idős ohmy.gif bday.gif
2012. február 06. 17:43 #17
kriszti03
kriszti03
Lannister

Státusz¯\_(ツ)_/¯
Hozzászólás: 5879
Csatolások: 150
Azonosító: 116943
Először is: nagyon boldog születésnapot Axl! biggrin.gif Másodszor pedig: hatalmas köszönet Glamsternek a cikkért! meghajolo.gif A Guns'N Roses és Axl valóban valami különlegeset és hihetetlent adtak az embereknek. Olyan zenét amire mind a mai napig büszke lehet a rock történelem - már ha ennek egyáltalán van értelme. És amiben biztos vagyok, az az hogy olyan magasra emelte a lécet amelyet azóta csak kevesen, vagy talán nem is tudtak átugorni. Persze ez nem kizárólag az ő érdemük, ott van még a Led Zeppelin a Depp Purple a Pink Floyd az emlegetett KISS és ha mondhatom ezt kortársuk a Nirvana és még sokan mások, de azt hiszem ők felrakták a pontot az i-re. Nem tudom, talán még nem is fogtuk fel igazán ennek az egészek a jelentőségét, lehet hogy nem is lehet de mindenképpen valami maradandót alkottak és ezért igazán hálásak lehetünk.
Szóval én mindenki nevében köszönöm, és még egyszer boldog születésnapot Axl.
6 felhasználónak tetszik: Glamster, Johinna, janet7, Pöttömke, Lucky99, Bogszics
2012. február 06. 17:51 #18
- törölt felhasználó -    
Boldogságos Születésnapot Neki!! ^^ ♥♥♥♥
2012. február 06. 17:56 #19
Lucky99
Lucky99
Holiday.♥

StátuszI hate that I love you
Hozzászólás: 1172
Csatolások: 213
Azonosító: 150215
Nagyon boldog születésnapot,Axl!! biggrin.gif Remélem,még legalább 100 ilyen lesz! smileeee.gif
Egyébként,egy banda feloszlásáért nem egy embert kell hibáztatni...
2012. február 06. 18:02 #20
Lilimooo
Lilimooo
rebelrockstar.

Státuszmy patronus is a direwolf
Hozzászólás: 3509
Csatolások: 158
Azonosító: 135293
Nagyon jó lett a cikk!
És Ninaa, szerintem is igazad van:D
Boldog születésnapot Axl! smileeee.gif