Ashley Greene hullócsillag lesz?
2012. február 06. 20:10
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Egy főszerepet kapott, azt nemsokára leadják a mozik. Egyébként ha mellékszerepekben domborít, nem lesz semmi gond.
Én szeretem Ashley-t, szóval szorítok neki!
2012. február 06. 20:24
szurkolok neki...szerintem van tehetsége is; de inkább afilmekhez azokat a színészeket választják, akik híresebbek, mert ők biztos nagyon jól alakítanak
2012. február 06. 21:01
|
|
BoscorelliLost but Won |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.08.01. Hozzászólás: 5972 Csatolások: 135718 Azonosító: 67913 offline
|
Idézet (Bessie @ 2012.02.06. 20:10)
Én szeretem Ashley-t, szóval szorítok neki! 
Ashley.
Idézet (Bessie @ 2012.02.06. 20:17)
Bírom a kritizálókat! Van aki ismeri a munkásságát? Látta már bármely más filmben? 
Sajnos az Alkonyat nem igazán jó ugródeszka, mert nagyjából, és egészében, három karakter játékáról szól, legalábbis, a film. Most így próbálok visszaemlékezni, de bárhogy is adom össze, Ashley szerintem a 4 részben együtt nem beszélt 20 percet se.
Ezek a filmek inkább csak Kristenről, Robertről, és Taylorról szólnak, mindenki más mellékszereplő sajnos.
A felhajtás miatt ugyanakkor sokan megismerték az Ő nevét is, de, az aggodalmát megértem, mi lesz az Alkonyat után? Mert abban igaza van (bár ezt így nem mondta ki, de nagyjából kiolvasható), hogy Hollywood gyorsan tanul neveket, és könnyen is felejt.
Remélem Ashley-é nem merül a feledés homályába, én még sok filmet akarok tőle nézni.
2012. február 06. 21:41
Különben is szép a neve, és nagyon jó lenne hulló csillagnak!
2012. február 07. 12:07
Tökéletesen meg tudom érteni az aggodalmát.Mai mai sztároknak sajnos már nincs akkora nevük,mint a régieknek.Példa:George Clooney,Pamela Anderson,Bruce Willis,Nicholas Cage,Sandra Bullock,Julia Roberts....és még itt sorolhatnám.Bevallom az őszintét amikor elkezdtem olvasni a cikket be sem ugrott,hogy ki is az a Ashley Green,csak amikor tovább olvastam jöttem,rá,hogy kiről is van szó,hol ott láttama filmet,sőt még könyvben is elolvastam,de én,csak ugy ismerem,hogy Alice Cullen.A sorozatból sajnos csak Taylor,Kristen meg Robert neve maradt meg,a többiek tényleg,csak mellék szereplők voltak és szerintem maradnak is,mert Hollywood-nak több kell ahoz,hogy valaki egy trilógiába csak mellék szereplő legyen.Tehetség ide,vagy oda szerintem hullócsillag lesz.
2012. február 07. 15:17
Sok sikert neki és remélem, hogy lesz neki más szerepe is, mert szerintem jó színész!!
2012. február 07. 15:47
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Semmi nem fogott meg a csajban. Inkább szerencse kell ide, mint tehetség. A csinos pofi már adott de kellene valami plusz... mert benne semmi benyomást nem hagyott(najó bevallom, kicsit antipatikus, ahogy az egész Twilight). Mindenesetre sok sikert hozzá!
2012. február 07. 18:49
|
Tiffany 95visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.15. Hozzászólás: 104 Csatolások: 0 Azonosító: 162151 offline
|
Engem nagyon megfogott és nagyon sajnálnám, ha nem kapna több szerepet. Ha lehetőséget sem adnak neki, hogy valami mást is mutathasson magából, akkor csak még szánalmasabb a mai világ, mint azt eddig gondoltam...
2012. február 21. 19:21
|
|
manócska98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 629 Csatolások: 48 Azonosító: 143398 offline
|
Miért aggódik úgyis hamarosan kapni fog egy szerepet de várnia kell még egy kicsit. Nem pottyan az ölébe a szerep. Am szerintem modellként sokkal sikereseb lenne de ha színészként is folytatja az se baj én így is úgy is szeretem Ashley-t.
2012. február 23. 19:25
Legyen egy kicsit türelmesebb hisz még nincs is vége a twilightnak
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: