Március 21-én jelenik meg a J-pop császárnőjének, Ayumi Hamasakinak tizenharmadik albuma Party Queen címmel.
A teljes cikkhez kattints ide!
Márciusban jön Ayumi Hamasaki új albuma
2012. február 06. 16:26
|
|
FruFruChanAll My Life/By My Life™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 1645 Csatolások: 4550 Azonosító: 160107 offline
|
Nekem nem annyira tetszik ez a szám
2012. február 06. 17:28
|
|
Ncskcsk~SHINee lover~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.14. Hozzászólás: 1943 Csatolások: 5 Azonosító: 147253 offline
|
Awwww, nagyon megörültem a hírnek mikor megtudtam. Mostanság sajnos egyre csak csalódok Ayuban, pedig a legeslegnagyobb japán kedvencem, akit tisztelek is (az albumjait is mindig veszem), de ezt az albumot nagyon várom már
. A cím is meg a dallista is nagyon kecsegtető, hogy végre visszatér Ayu a régi partis bulizós stílusához
Remélem így lesz :3.
Am. a How Beautiful You Are nekem is kissé lagymatagnak tűnik, volt már ennél szebb balladája is Ayuminak. De a klip biztos fog majd dobni rajta
Hajrá Ayu ^^
Am. a How Beautiful You Are nekem is kissé lagymatagnak tűnik, volt már ennél szebb balladája is Ayuminak. De a klip biztos fog majd dobni rajta
Hajrá Ayu ^^
2012. február 06. 18:54
|
|
strawberryrainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.16. Hozzászólás: 177 Csatolások: 0 Azonosító: 167331 offline
|
Jujj én már nagyon várooom!!!<3 * - * <3 Ayumi Hamasaki <3 Love yaa <3
2012. február 06. 19:34
|
|
Alice-CrispyJortegloria |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.06. Hozzászólás: 1394 Csatolások: 12 Azonosító: 114049 offline
|
Normálisabb zene is van (és nem pont a GDre hajazok ezzel...)
2012. február 06. 19:38
|
Cornie1026új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.26. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 167960 offline
|
Remélem jó lesz az album, a How beautiful you are nem a legjobb track, de azért szép szám
2012. február 06. 20:16
|
|
Minah.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.06. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 168723 offline
|
Nos nem vagyok egyáltalán a japán zenevilág híve.Sőt nem is igazán hallgatom a zenéiket,mert valahogy az egész nekem nem jön össze.Nos ez van.Ayumi számait viszont egészen jónak tartom,a Marionette számát egyszerűen zseniálisnak tartom.(Remélem jól írtam a címet.)Nos az új albumról annyit kíváncsian várom.Mondjuk a japánoknak van egyfajta stílusuk,és ezért sem kötnek le úgy,mint a dél-koreai bandák,és énekesek.Mondjuk ami a cikkben található száma szerintem elfogatható még.
2012. február 06. 22:50
|
|
SunnySolya |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.15. Hozzászólás: 785 Csatolások: 32 Azonosító: 147357 offline
|
úristeeen 13-ik :DDD ez nagyon zsiir
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: