Március 21-én jelenik meg a J-pop császárnőjének, Ayumi Hamasakinak tizenharmadik albuma Party Queen címmel.
A teljes cikkhez kattints ide!
Márciusban jön Ayumi Hamasaki új albuma
2012. február 06. 16:26
|
|
FruFruChanAll My Life/By My Life™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 1645 Csatolások: 4550 Azonosító: 160107 offline
|
Nekem nem annyira tetszik ez a szám
2012. február 06. 17:28
|
|
Ncskcsk~SHINee lover~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.14. Hozzászólás: 1943 Csatolások: 5 Azonosító: 147253 offline
|
Awwww, nagyon megörültem a hírnek mikor megtudtam. Mostanság sajnos egyre csak csalódok Ayuban, pedig a legeslegnagyobb japán kedvencem, akit tisztelek is (az albumjait is mindig veszem), de ezt az albumot nagyon várom már
. A cím is meg a dallista is nagyon kecsegtető, hogy végre visszatér Ayu a régi partis bulizós stílusához
Remélem így lesz :3.
Am. a How Beautiful You Are nekem is kissé lagymatagnak tűnik, volt már ennél szebb balladája is Ayuminak. De a klip biztos fog majd dobni rajta
Hajrá Ayu ^^
Am. a How Beautiful You Are nekem is kissé lagymatagnak tűnik, volt már ennél szebb balladája is Ayuminak. De a klip biztos fog majd dobni rajta
Hajrá Ayu ^^
2012. február 06. 18:54
|
|
strawberryrainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.16. Hozzászólás: 177 Csatolások: 0 Azonosító: 167331 offline
|
Jujj én már nagyon várooom!!!<3 * - * <3 Ayumi Hamasaki <3 Love yaa <3
2012. február 06. 19:34
|
|
Alice-CrispyJortegloria |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.06. Hozzászólás: 1394 Csatolások: 12 Azonosító: 114049 offline
|
Normálisabb zene is van (és nem pont a GDre hajazok ezzel...)
2012. február 06. 19:38
|
Cornie1026új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.26. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 167960 offline
|
Remélem jó lesz az album, a How beautiful you are nem a legjobb track, de azért szép szám
2012. február 06. 20:16
|
|
Minah.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.06. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 168723 offline
|
Nos nem vagyok egyáltalán a japán zenevilág híve.Sőt nem is igazán hallgatom a zenéiket,mert valahogy az egész nekem nem jön össze.Nos ez van.Ayumi számait viszont egészen jónak tartom,a Marionette számát egyszerűen zseniálisnak tartom.(Remélem jól írtam a címet.)Nos az új albumról annyit kíváncsian várom.Mondjuk a japánoknak van egyfajta stílusuk,és ezért sem kötnek le úgy,mint a dél-koreai bandák,és énekesek.Mondjuk ami a cikkben található száma szerintem elfogatható még.
2012. február 06. 22:50
|
|
SunnySolya |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.15. Hozzászólás: 785 Csatolások: 32 Azonosító: 147357 offline
|
úristeeen 13-ik :DDD ez nagyon zsiir
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: