Madonna - Performs during Super Bowl XLVI Halftime Show in Indianapolis - February 5. 2012.
2012. február 06. 12:41
10 felhasználónak tetszik:
katara,
gonzales7,
MegaLadyGaga,
Horgi,
TYÜTYI2006,
kriszti145,
Jal,
AMaya,
Queen666,
happypeppi
2012. február 06. 13:42
|
|
kataravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.13. Hozzászólás: 311 Csatolások: 1825 Azonosító: 71496 offline
|
Cynthia!!! KÖSZÖNET a képekért!!
Ez a NŐ ZSENIÁLIS!! A borzongás járt át mialatt néztem a fellépését!! Igen!! ez előadás és show volt egy-az-egyben!! Csak a zenéről volt szó! (nem volt meztelenkedés, maszturbáció, nyali-fali palikkal, malackodás meg hasonló baromságok - amit ma csinálnak ezek a s*gglyukból-szalajtott-idétlen-bamba-tini 'bálványok' mert úgy hiszik ez kell a zenéhez.) Szimplán a ritmus, a zene élvezete, egyszerűen önfeledt öröm sugárzott Madonna arcáról, h színpadon lehet és újfent bebizonyíthatja, h a zenének él! Büszke vagyok erre az ÉNEKES(!)NŐRE(!)!
mégegyszer köszi a képeket. ja és itt a videó a buliról: http://starity.hu/videok/10688-madonna-halftime-super-bowl-xlvi/
Ez a NŐ ZSENIÁLIS!! A borzongás járt át mialatt néztem a fellépését!! Igen!! ez előadás és show volt egy-az-egyben!! Csak a zenéről volt szó! (nem volt meztelenkedés, maszturbáció, nyali-fali palikkal, malackodás meg hasonló baromságok - amit ma csinálnak ezek a s*gglyukból-szalajtott-idétlen-bamba-tini 'bálványok' mert úgy hiszik ez kell a zenéhez.) Szimplán a ritmus, a zene élvezete, egyszerűen önfeledt öröm sugárzott Madonna arcáról, h színpadon lehet és újfent bebizonyíthatja, h a zenének él! Büszke vagyok erre az ÉNEKES(!)NŐRE(!)!
mégegyszer köszi a képeket. ja és itt a videó a buliról: http://starity.hu/videok/10688-madonna-halftime-super-bowl-xlvi/
2012. február 06. 13:59
fantasztikus volt!
kb.20 perc alatt bizonyította hogy az a szét hypeolt Lady Gaga sehol sincs hozzá képest!
elég sok Super Bowl-t láttam már de eddig ez a félidőben előadott produkció tetszett a legjobban Madonna egy ízig vérig profi előadó semmi kétség!
az egyik topikban írta valaki róla rosszindulatúan hogy ki van retusálva az új klipjében!
háá tessék megnézni ezt a fellépést ez a nő csupa dinamika és izom!
kb.20 perc alatt bizonyította hogy az a szét hypeolt Lady Gaga sehol sincs hozzá képest!
elég sok Super Bowl-t láttam már de eddig ez a félidőben előadott produkció tetszett a legjobban Madonna egy ízig vérig profi előadó semmi kétség!
az egyik topikban írta valaki róla rosszindulatúan hogy ki van retusálva az új klipjében!
2012. február 06. 23:37
Idézet (Cynthia @ 2012.02.06. 12:41)
2013. január 21. 12:43
|
|
realityisalwaysúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.25. Hozzászólás: 41 Csatolások: 154 Azonosító: 44477 offline
|
thank you :Bowing:
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.