Ed Westwick szerint Chuck Bass már nem az a régi, beszólogatós, vicces Upper East Side-i újgazdag karakter, aki mindig meg tud minket nevettetni.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ed Westwicknek hiányzik a régi Chuck Bass
2012. február 05. 19:33
Én mindehogy imádom*.* nem azért, de ha van egy "olyan" lány.. a fiúk igen is képesek érte teljesen megváltozni..
1 felhasználónak tetszik:
nicol bellox
2012. február 05. 19:38
A régi Chuck szerintem is jobb volt, de nekem az új is tetszik...
2012. február 05. 19:41
Én miden hogyan Chuck Bass fanatikus vagyok, de a régi nekem is jobban bejön. És már nagyon hiányzik, az "I'm Chuck... Chuck Bass!"
2012. február 05. 19:44
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Teljesen egyetértek vele, nagyon sokat változott a karakter
De én így is kedvelem, elvégre Chuck mindig Chuck marad, csak picit változik
De én így is kedvelem, elvégre Chuck mindig Chuck marad, csak picit változik
1 felhasználónak tetszik:
kriszti145
2012. február 05. 19:44
|
|
nicol belloxHuncut |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.22. Hozzászólás: 8136 Csatolások: 5409 Azonosító: 143848 offline
|
Én mindenhogy imádom : ) Bár a szerelmes Chuck-ot egy fokkal jobban : )
2012. február 05. 19:52
|
|
Pixie BuueThis is fucking Saška♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 172 Azonosító: 117370 offline
|
Nekem is hiányzik
2012. február 05. 19:58
|
|
belieber11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.30. Hozzászólás: 488 Csatolások: 19 Azonosító: 151974 offline
|
A flegma Chuck-ot jobban szeretem,de a szerelmes Chuck se rossz
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!