Saját lányát verte át Madonna
2012. február 05. 20:45
|
|
Beaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.24. Hozzászólás: 1193 Csatolások: 0 Azonosító: 141537 offline
|
Már csak azért is szemétség mert, Lourdes tudtán kívül csinálta ezt, és nem hinném, hogy azzal ellenne intézve, hogy a tévén keresztül kért bocsánatot. A szemébe kellett volna mondani, hogy ez nem volt az igazi, és nem lesz látható a filémben, vagy, hogy erre még nem vagy felkészülve stb. nem pedig így. Számos módon meg lehetett volna oldai
2012. február 05. 21:12
|
|
Maja Cyrus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 791 Csatolások: 0 Azonosító: 142296 offline
|
nem csodálkozom, egy szerepléshez sokat kell gyakorolni, de mivel későn jöttek rá...
2012. február 05. 21:26
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Biztosan jót akart neki. Egyrészt Madonna filmjei (Evita kivételével) és rendezései sorra bebuknak. Másrészt, ha a lánya rosszul szerepelt ebben a filmben, még szép, hogy nem hagyta, hogy ezt a nyilvánosság is lássa. Később nem lesz fekete folt az esetleges filmes múltjában.
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2012. február 06. 09:31
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Azt gondolom a sok fogalmatlan és nyeretlen tizenéves már kifejtette birkaszerű véleményét, most akkor én jövök. Az a helyzet, hogy azzal semmi bajom nincs, hogy kivágatta a lánya jeleneteit a filmből. Amennyiben a lánynak nem volt megfelelő a teljesítménye ez volt a leghelyesebb, hiszen természetes, hogy egy anya nem akarja leégetni a saját gyerekét. Valószínűleg ő is tudta, hogy Lourdes nem tudott megfelelőképpen felkészülni a szerepre, nem is színésznő, ezért nem akarta megalázni. Az sem biztos, hogy mindezt nem megfelelőképpen tálalta a sajtónak, csak éppen a sajtó mindenből pont azt hoz ki, amit akar. Nem védem Madonnát, mert nem szeretem, de Lourdes a lánya és ő maga egy józan ítéletű nő, valószínűleg anyának is ilyen. Lourdes-nek semmi szüksége egy Holmes-Cruise színtű elkorcsosultan elfogult nevelésre. Az anyja normális, ennyi. A lánya nem fog ebbe belehalni, nem szégyen az, hogy nem sikerült neki a filmes szereplés. Másoknak se mindig sikerül elsőre. Sőt, sokaknak másodjára sem, de azt hiszem ezt bárki le tudja nyelni. Mindenki tehetséges valamiben, majd ő is megtalálja az útját. Ennyi. Aki meg rib@ncozik és egyebezik, az menjen vissza inkább az óvodába, hogy megtanulja az alapvető illedelmet!
2012. február 06. 09:41
Idézet (Grace Benning @ 2012.02.06. 09:31)
Azt gondolom a sok fogalmatlan és nyeretlen tizenéves már kifejtette birkaszerű véleményét, most akkor én jövök. Az a helyzet, hogy azzal semmi bajom nincs, hogy kivágatta a lánya jeleneteit a filmből. Amennyiben a lánynak nem volt megfelelő a teljesítménye ez volt a leghelyesebb, hiszen természetes, hogy egy anya nem akarja leégetni a saját gyerekét. Valószínűleg ő is tudta, hogy Lourdes nem tudott megfelelőképpen felkészülni a szerepre, nem is színésznő, ezért nem akarta megalázni. Az sem biztos, hogy mindezt nem megfelelőképpen tálalta a sajtónak, csak éppen a sajtó mindenből pont azt hoz ki, amit akar. Nem védem Madonnát, mert nem szeretem, de Lourdes a lánya és ő maga egy józan ítéletű nő, valószínűleg anyának is ilyen. Lourdes-nek semmi szüksége egy Holmes-Cruise színtű elkorcsosultan elfogult nevelésre. Az anyja normális, ennyi. A lánya nem fog ebbe belehalni, nem szégyen az, hogy nem sikerült neki a filmes szereplés. Másoknak se mindig sikerül elsőre. Sőt, sokaknak másodjára sem, de azt hiszem ezt bárki le tudja nyelni. Mindenki tehetséges valamiben, majd ő is megtalálja az útját. Ennyi. Aki meg rib@ncozik és egyebezik, az menjen vissza inkább az óvodába, hogy megtanulja az alapvető illedelmet!
Végre valaki, aki lát is, nem csak néz!
2012. február 06. 10:27
|
Évike681új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.07. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 154825 offline
|
Attól még nem kelletett volna ki vágni.. Hiszen első fellépése első szereplése, és tuti hogy nagyon izgult.. Én is izgulok mindig hogy mi lesz meg minden.. Tehát többet akkor a lányát ne kérje meg hogy szerepeljen csak úgy mert akkor szegény el pocsékolta az idejét a kislány.. Madonnát szeretem de attól még ha valaki szereti a lányát akkor tiszteli és, megbecsüli..
2012. február 06. 10:32
Nem tudom, itt jó néhányan a föld fölött járnak... Oké, Lourdesnek nyilván nem esett jól - sőt, szerintem eléggé kiakadhatott -, de emberek, nézzétek már a másik oldalt is! Nyilván Madonna egy részt rendezőként gondolkodik, ergó ha nem elég amit a lánya nyújtott, akkor megy a kukába. Lourdesnél sokkal nagyobb nevekkel is megesett már, nem kéne ezen felháborodni.
Más részt Madonna nyilván szülőként is gondolkodik. A lányának sokkal nagyobb csalódás lenne ha a kritikusok húznák le, mintha a saját anyja kivágja a jeleneteit. Ez most nem jött össze, majd legközelebb. 14 éves, előtte az élet.
Néha nem ártana messzebb látni a saját orrotoknál...
Más részt Madonna nyilván szülőként is gondolkodik. A lányának sokkal nagyobb csalódás lenne ha a kritikusok húznák le, mintha a saját anyja kivágja a jeleneteit. Ez most nem jött össze, majd legközelebb. 14 éves, előtte az élet.
Néha nem ártana messzebb látni a saját orrotoknál...
2012. február 06. 14:28
|
|
dorka99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.07. Hozzászólás: 323 Csatolások: 553 Azonosító: 164946 offline
|
hiába írjátok hogy milyen szemétség ez Madonnától,attól még lehetett a lánya szereplése rossz.akkor még jó hogy inkább kivágják a jelenetét.hány rossz alakítást látatok filmvásznon?szerintem egyet se,mivel mind mögött kemény munka van.mondjuk leadják Lourdes szerepét,ami nem olyan fényes.rögtön elkezdenétek fújognani meg kritizálni.nem jobb így hogy inkább nem szerepel?
2012. február 06. 14:29
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
Hát akár mennyire is rosszul játszotta a szerepét még attól nem kellett volna kivágnia mert a lánya!ez az én véleményem:)
2012. február 06. 14:59
???
A..saját...lányát??Húúú,én a helyébe röstelném magam.-.-
A..saját...lányát??Húúú,én a helyébe röstelném magam.-.-
2012. február 06. 15:23
|
|
ladygagafun |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 660 Csatolások: 0 Azonosító: 143079 offline
|
ez egy anyától egyszerűen minősíthetetlen lépés volt... ráadásul pont a SAJÁT lánya ellen!!!!!!!!
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.