Anda Adam sikeresebb, mint Katy Perry
2012. február 05. 18:48
|
|
Az egyetlen★Sentimentalist - The final eccentric™ ☺ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 1323 Csatolások: 0 Azonosító: 152355 offline
|
Pedig ez a nő sokkal rosszabb,mint Katy Perry.
2012. február 05. 18:48
|
|
like meEmma Woodhouse |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 1415 Csatolások: 15 Azonosító: 164042 offline
|
Lájkkk a panda beörrrr....Lájkkk a panda beörr.(egyebet mond-e egyáltalán?!Jah igen: nánáná é. nánáná é.)...Megint egy tipikkus géphangú szőke román tyúk, Erdélyben lakok- én tudom legjobban milyen utálni a románokat
1 felhasználónak tetszik:
rachella
2012. február 05. 18:53
|
|
strawberryrainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.16. Hozzászólás: 177 Csatolások: 0 Azonosító: 167331 offline
|
Hát elhiszem is.
Katy Perry kezd Lady Gaga lenni.... Különben én mindkettőjüket bírom.
2012. február 05. 19:03
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
Ez már röhejes
mondjuk azért a legtöbb ilyen "sláger" színvonalát hozza...
2012. február 05. 19:03
|
|
GomesDorry2012visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.22. Hozzászólás: 164 Csatolások: 0 Azonosító: 165681 offline
|
Romania es en is az vok, es ezert buszke vopk. ra ,de sszerintem is katy jobban enekel!!
2012. február 05. 20:18
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
A dal alapján nem mondanám meg, hogy ez jobb, mint Katy Perry akármelyik slágere...
2012. február 06. 12:27
Katy sokkal sikeresebb ez tuti, őt mindenki ismeri.
Erről a csajról amúgy eddig még soha nem is hallottam.
Erről a csajról amúgy eddig még soha nem is hallottam.
2012. február 06. 13:10
|
|
Ketherina |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.27. Hozzászólás: 501 Csatolások: 13 Azonosító: 162756 offline
|
Én sem Katy sem ezt a tuc-tuc csajt sem szeretem, de nyilván nem hamis állítás, csak manapság mindenki az ilyen zenékre vevő. Nem mondom, hogy tehetségtelen, vagy azt, hogy Katy jobb nálla, egyszerűen halottam már jobb számot. És Katy Perrynél is ismerek vagy 100 jobb előadót, csak azoknak nem lett szerencséje
Ismétlem nem ócsárlásnak szánom, tényleg van tehetsége, csak ugye ott a szerencse és a pénz is.
A számról pedig annyit, hogy már inkább Katy Perry bármelyikje.
A számról pedig annyit, hogy már inkább Katy Perry bármelyikje.
2012. február 06. 13:41
Unszimpatikus, nincs jó hangja, és még csak nem is szép. Inna után még egy román énekesnőt nem tud elviselni a világ. Ő át tudott törni, Alexandra Stan már nem, és ő sem fog egy hatalmas karriert befutni. (szerintem.)
A szám pedig katasztrófa, a klipről meg ne is beszéljünk.
A szám pedig katasztrófa, a klipről meg ne is beszéljünk.
2012. február 06. 15:23
|
|
Roxxy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.20. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 83 Azonosító: 145846 offline
|
A mellei kipakolása miatt ilyen sikeres?Nekem ez gagyi.Az Alcazar miért nem lett híres?Ők sokkal jobbak..azért mert nem magamutogató románok,hanem nyugodtabb emberek Svédországból?
2012. február 06. 16:19
|
|
love_lovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.05. Hozzászólás: 244 Csatolások: 0 Azonosító: 163379 offline
|
vajon miért ilyen népszerű??? lássuk csak...a videóban mega mellek tűnnek fel, a lányok rázzák a "feneküket", alig van rajtuk ruha és a klippnek semmi értelme...ami a számot illeti meg van csinálva az egész...ti hány hangszert ismertek fel??? egyet sem...a hangján hallhatóak a stúdió segítségei...ház ez valóban egy remek szám...ma az embereknek ez tetszik...elég gáz...:/
2012. február 06. 17:37
|
|
rachellaEchelonMuserGlambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.11. Hozzászólás: 1591 Csatolások: 0 Azonosító: 147043 offline
|
Ez a vacak nem méltó arra, hogy zenének nevezzék!
Nem mintha a 3 felsorolt előadó olyan hatalmas kedvencem lenne, de mindegyikőjüknek van olyan száma, amelyet szívesen elhallgatok.
Ez viszont... A nőnek az ég világon semmi hangja, mégcsak szépnek sem mondható. A szám is és a klipp is SEMMITMONDÓ! Folyamatosan ugyan azt a mondatot ismételgeti benne, rázza magát... ez nem zene. Igénytelen szemét! Olyan mintha valamelyik ócska mai magyar celeb csinálta volna unalmában! Színvonaltalan, gagyi, értékelhetetlen, unalmas és végtelenül szánalmas. Lehet, hogy egyenlőre felkapott valahol, de gyorsan eltűnik ez a nő a süllyesztőben.
Katy-t sem nevezném a föld legtehetségesebb énekesnőjének, de ő legalább jól néz ki, és ízléses klippeket csinál, némi mondanivalóval megfűszerezve.
Nem mintha a 3 felsorolt előadó olyan hatalmas kedvencem lenne, de mindegyikőjüknek van olyan száma, amelyet szívesen elhallgatok.
Ez viszont... A nőnek az ég világon semmi hangja, mégcsak szépnek sem mondható. A szám is és a klipp is SEMMITMONDÓ! Folyamatosan ugyan azt a mondatot ismételgeti benne, rázza magát... ez nem zene. Igénytelen szemét! Olyan mintha valamelyik ócska mai magyar celeb csinálta volna unalmában! Színvonaltalan, gagyi, értékelhetetlen, unalmas és végtelenül szánalmas. Lehet, hogy egyenlőre felkapott valahol, de gyorsan eltűnik ez a nő a süllyesztőben.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.