Anda Adam sikeresebb, mint Katy Perry
2012. február 05. 13:59
sszandra: hát énis
azért mert 1 hónap alatt így felkapták, egyáltalán nem bitos, hogy sikeresebb az olyanoknál mint akik már több éve ebben a szakmában vannak.Ez a szám pedig BoRzAlOm.
2012. február 05. 14:00
|
|
Ncskcsk~SHINee lover~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.14. Hozzászólás: 1943 Csatolások: 5 Azonosító: 147253 offline
|
Ez a szám nevetséges XDDD egyszer kétszer elhallgatom, de hamar unalmas lesz... mellesleg Katy Perry és a cikkben további felsorolt nevek maguk a nevesek nem csak a számaik. Ezt a nőt nem is ismerjük... adok neki 1-2 hónapot és le fog csengeni...
2012. február 05. 14:12
|
|
rideawhitehorsemiss wrestlemania |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.18. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 31 Azonosító: 136706 offline
|
Kezdjük ott,hogy akik nem is imserik őt, minek írnak ide olyan értelmes dolgokat, mint, hogy "ki ez a csaj?" Olvasd el a cikket, de utána ne járassad már le ilyenekkel saját magadat. Én hallottam már ezt a számot, de nem tudom, hogy mi ebben annyira jó, bár lehet, hogy az én ízlésem más. Kicsit túlzás olyat mondani már most, hogy sikeresebb, mint Katy Perry vagy Flo Rida. Lehet, hogy ez a dal sikeresebb, mint ezeknek a neveknek egy- egy dala.
2012. február 05. 14:15
hirtelen felkapják, de hosszotávon semmiképp sem lesz sikeresebb mint katy ;D
különben is, hamarosan jön az új single, a part of me ...
különben is, hamarosan jön az új single, a part of me ...
2012. február 05. 14:33
Sikeresebb?? Ez szerintem kicsit túlzás. Lehet hogy ezt a dalt többször játsszák jelenleg a rádiókban mint mondjuk Katyét vagy Flo Ridáét, de szerintem azért általánosságban egyáltalán nem sikeresebb náluk, max. ez a szám, bár nekem még ezt is elég nehéz elképzelni, de mindegy.
1 felhasználónak tetszik:
rachella
2012. február 05. 14:35
|
|
rideawhitehorsemiss wrestlemania |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.18. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 31 Azonosító: 136706 offline
|
Katy meg csak abból olyan sikeres, hogy minden földi lénnyel készít egy közreműködést...
2012. február 05. 14:49
|
|
Goldenretriver.goldi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.14. Hozzászólás: 729 Csatolások: 0 Azonosító: 158304 offline
|
Szerintem mind a ketten jó énekesnők de nekem Anda szimpatikusabb de azért nem annyira sikeres mind Katy ,én itt élek Romániába de nem sürűn hallotam Anda-rol !!!
2012. február 05. 14:55
Nekem egyáltalán nem tetszik a dal, számomra elég ratyi.
A cikkel kapcsolatban meg annyit, hogy a Balkánon lehet hogy népszerűbb Katynél, de szerintem nem kell messzire menni, a magyaroknak sincs fogalmuk róla ki ez a csaj - én is most hallok róla először.
A cikkel kapcsolatban meg annyit, hogy a Balkánon lehet hogy népszerűbb Katynél, de szerintem nem kell messzire menni, a magyaroknak sincs fogalmuk róla ki ez a csaj - én is most hallok róla először.
2012. február 05. 15:21
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
Én nem szertem Anda Adamot
2012. február 05. 15:25
en nem szeretem andat.......amugy ez a szam annyira nem rossz de azert nem hinnem h jobb katy vagy enrique szamainal.....
2012. február 05. 15:26
Kattah egyetértek!!Azért sztem ez túlzás, mér nem azért,de az előbbi énekesek sokkal jobbak!!Most felkapják őt, de a jövőben már hallani se lehet már róla sztem!! Meg egyébként is szerintem a száma nem is olyan jó, nem tudom, hogy mi tetszik sokaknak ebben, bár lehet, hogy az én ízlésem a fura!!!
Olcsi egyetértek!!
Olcsi egyetértek!!
2012. február 05. 16:15
|
|
Amber Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 739 Csatolások: 58 Azonosító: 143336 offline
|
Meghallgattam pár számát, de szerintem Katy sokkal tehetségesebb és jobb zenéi vannak.
2012. február 05. 16:21
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Ezek szerint a cikkben felsorolt országok népei túlléptek említett előadókon és jobban kedvelik Andát?
Magyarország nem tudja ugyanezt csinálni? Már nálunk is megérett az idő arra, hogy Flour és Gaga helyett valaki mást istenítsenek
kriszti145
2012. február 05. 17:35
Meghallgattam a számot, de egyáltalán nem tetszik. A klipp se fogott meg, a hangja is tucatsztár-jellegű... Izlések és pofonok, nekem nem tetszik. És csak úgy megjegyezném, hogy az többet kérik a hallgatók a rádiókban az Ő számát még nem azt jelenti, hogy máris sikeresebb vagy tehetségesebb lenne, mert a 3 felsorolt sztár sokkal tehetségesebb és a hangjuk is van - főleg Katy-nek. Most nem azt mondom, hogy neki nincs, de ezt túlzásnak tartom, hogy jobb lenne Katy-nél.
rachella
2012. február 05. 17:53
|
bubo85<3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.13. Hozzászólás: 2413 Csatolások: 0 Azonosító: 60728 offline
|
Már a csapból is román énekesnők folynak, uncsi!!!
Black Hearth2
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.