Beyoncé lehetne az amerikai X Factor új női zsűritagja, miután a két női mentor távozott székükből.
A teljes cikkhez kattints ide!
Beyoncét akarja az amerikai X Factor
2012. február 05. 09:25
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
2012. február 05. 09:31
hát ö szerintem nagyon jó lenne mert nagyon ért a szakmához de hát ugye most születet kisbabája őt gondozni kell
2012. február 05. 09:33
|
olsenfan.. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.22. Hozzászólás: 4644 Csatolások: 22828 Azonosító: 146002 offline
|
Én nagyon örülnék neki.
Szerintem Beyonce tökéletes zsűritag lenne.
Remélem elfogadja.
Szerintem Beyonce tökéletes zsűritag lenne.
Remélem elfogadja.
2012. február 05. 10:00
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2012.02.05. 09:26)
nem hiszem, hogy lenne ideje rá minden 7végén ott ücsörögni ...
Kelly Rowland is volt a brit X-facorban, elméletileg. A hét közepén még Franciaországban forgatott klipet, Pénteken megjelent meg Szombaton, a többi napon meg szinte rá sem hederített a mentoráltjaira. Nem is nagyon látták a versenyzők a mentorukat. Ha pedig ezt Kelly Rowland is megteheti, akkor Beyonce is. Nem kell Beyoncet félteni, ha nagyon akarják, elintézik neki, hogy az időpont beleférjen a naptárába.
2012. február 05. 10:04
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
Szerintem nagyon jó lenne mert nagyon tehetséges de sajnos ott van a baba akiről szerintem nagyon sokat kell gondoskodni!
2012. február 05. 10:13
Beyoncé szerintem nagyszerű zsűritag lenne.
De a gyerekre is figyelni kell!
De a gyerekre is figyelni kell!
2012. február 05. 10:35
jó zsűritag lenne de csak most szült meg legyen inkább a kisgyerekével
2012. február 05. 10:49
Szerintem nagyon jó zsűritag lenne, viszont ahogy írtátok, nemrég született meg a kisbabája. Az ideje nagy részét biztosan vele tölti.
2012. február 05. 10:50
|
|
JNoémi1999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 263 Csatolások: 0 Azonosító: 130567 offline
|
az x-factor valószínüleg elvenné az idejét mindennap, és akkor a kisbabájára nem jutna ideje, pedig még újszülött... és ezt beláthatnák ők is, hogy a baba miatt most korlátozva van. de nem hiszem, hogy itt magyarországon, olyan sokan nézik az amerikai x-factort...
2012. február 05. 10:56
|
|
Little Monster-GFF첸게 ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.23. Hozzászólás: 1162 Csatolások: 61 Azonosító: 161058 offline
|
Abban igaza van hogy a gyerekre vigyázni kéne mert még kicsi...de ténleg jó lenne zsűritagnak!!
2012. február 05. 10:57
100 milliót? Aztán mégis mire fel? Talán aranyból van Beyoncé? -.-' Tévedés ne essék, nincs bajom Beyoncéval, jó választás is lenne, de tuti, h nem vállallja el, mivel ott van neki a baba.
ophely88! Ha ez így van, akkor ne vállalta volna el a mentori szerepet. Vagy csinálja rendesen, és foglalkozzon velük, vagy hagyja a francba. Hiszen az lenne a dolga, h segítse a mentoráltjait, nemde?
ophely88! Ha ez így van, akkor ne vállalta volna el a mentori szerepet. Vagy csinálja rendesen, és foglalkozzon velük, vagy hagyja a francba. Hiszen az lenne a dolga, h segítse a mentoráltjait, nemde?
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: