Betiltották Rihanna parfümjét
2012. február 05. 16:02
Meg nem azé de sztem jó lett a reklám!!
Legalább is nekem tetszik!!
2012. február 05. 18:09
|
|
Rihannafan89új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 14 Csatolások: 1 Azonosító: 166737 offline
|
Ez a legnagyobb baromság amit életemben hallottam szerintem eggyáltalán nem khívó a reklámja. barmok
2012. február 05. 19:04
|
|
Eddy Carnevalevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.01. Hozzászólás: 130 Csatolások: 29 Azonosító: 139924 offline
|
Szerintem Rihannára egyre többen pikkelnek! Mindenbe beleszólnak... ilyen a klipje olyan a klipje..-.-" ez túl ilyen ez túl olyan! szerintem jól sikerült, és ha reklám sexi attól még a parfümöt miért ne forgalmazhatnák?
2012. február 06. 16:57
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Tipikus.
2012. február 06. 17:07
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
Eddy Carnevale
Szerintem Rihannára egyre többen pikkelnek! Mindenbe beleszólnak... ilyen a klipje olyan a klipje..-.-" ez túl ilyen ez túl olyan! szerintem jól sikerült, és ha reklám sexi attól még a parfümöt miért ne forgalmazhatnák?
szerintem nagyon is igazad van!most,hogy Rihanna elég nagy népszerűségnek örvend egyre többen próbálják kizökkenteni a pozíciójából..és sajnos olyanok is akik Rihanna-fanoknak mondják magukat..szerintem akik imádják azok mindig kiállnak mellette,akkor is ha mindenki utálja...
szerintem nagyon is igazad van!most,hogy Rihanna elég nagy népszerűségnek örvend egyre többen próbálják kizökkenteni a pozíciójából..és sajnos olyanok is akik Rihanna-fanoknak mondják magukat..szerintem akik imádják azok mindig kiállnak mellette,akkor is ha mindenki utálja...
2012. február 07. 16:03
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Ez nem személyesen Rihanna ellen irányul, Istenem... vannak országok ahol ez a magatartás és kinézet nincs tolerálva. Bár nem értek ezzel egyet, hiszen mindenhonnan a szex folyik és nekem személy szerint tetszik a kép, de ezt nem lehet megkérdőjelezni. Nekünk furcsa, de vannak ilyenek...
2012. február 09. 20:50
|
|
strawberryrainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.16. Hozzászólás: 177 Csatolások: 0 Azonosító: 167331 offline
|
Uramisten.....-.-
2012. március 07. 18:11
ez msot komoly? egy reklám miatt tiltják be az egész parfümöt? elég durva dolgok mennek arrafelé.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: