Mit utálsz/szeretsz a télben?
2012. szeptember 28. 23:17
Én nem utálok semmit a télben.Szeretek szánkózni, hógolyózni és hóembert építeni.
2012. szeptember 28. 23:29
|
|
muffinkaah |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.30. Hozzászólás: 700 Csatolások: 30 Azonosító: 185094 offline
|
én imádom a telet.
szánkózni a dombos utcán szoktunk, ahol minden éven majdnem elüt minket egy autó, de sebaj
na meg amikor le van fagyva az egész út és papucsban kimegyünk csúszkálni... ó úgy várom a telet!
szánkózni a dombos utcán szoktunk, ahol minden éven majdnem elüt minket egy autó, de sebaj
2012. október 09. 22:23
|
|
marika1997:$Selenator:$ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 2666 Csatolások: 36 Azonosító: 129254 offline
|
Utálom: Hideg van és sokszor jegesek az utak.
Szeretem: Akkor van a szülinapom, karácsony, hóesés
Szeretem: Akkor van a szülinapom, karácsony, hóesés
2012. október 10. 12:16
|
|
rolllllleee♣Patience |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2166 Csatolások: 638 Azonosító: 131859 offline
|
szeretem, hogy télen, mintha nem is lenne az a nyüzsgés, mintha megállna az idő, mikor havazik este s csak az utcai lámpa fényénél látod, hogy havazik, olyan szép..persze hangulat az van karácsonykor ez amit szeretek.
Amit nem az talán, hogy hamar besötétedik.
Amit nem az talán, hogy hamar besötétedik.
2016. február 25. 21:57
|
|
megeszekvalakithunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.21. Hozzászólás: 2863 Csatolások: 672 Azonosító: 239298 offline
|
szeretem a télben, hogy minden szebb a sok fehérségtől és csendesebb a város, de azt utálom hogy a hülyegyerekek nagyon tréfásnak hiszik magukat a hógolyózással, vagy beviszik az osztályba, stb...
2017. november 12. 14:52
|
|
Pezzie92*Flower Power* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.14. Hozzászólás: 7670 Csatolások: 458551 Azonosító: 206112 offline
|
Utálom: A jeges utakat ahol szinte mindig seggre esek vagy térdre borulok.
Szeretem: A hideget,amikor esik a hó (olyan szép), a karácsonyi sütiket (
),valamint az újév kezdetét.
Szeretem: A hideget,amikor esik a hó (olyan szép), a karácsonyi sütiket (
2017. november 12. 15:27
Szinte mindent szeretek benne, kedvencem.
Kivéve, hogy hamar sötétedik és későn jön fel a nap. Na meg ha nagy hideg van.xd
Imádnám ha nagy hó lenne, de rég volt olyan.:c
Kivéve, hogy hamar sötétedik és későn jön fel a nap. Na meg ha nagy hideg van.xd
Imádnám ha nagy hó lenne, de rég volt olyan.:c
2017. december 08. 16:48
|
|
VersegiOkoska23új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.12.01. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 268067 offline
|
Én azt szeretem a télban, hogy akkor vannak a téli ünnepek!
2019. augusztus 27. 22:07
|
|
Pheebsʕ ᵔᴥᵔ ʔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.16. Hozzászólás: 4630 Csatolások: 300 Azonosító: 233447 offline
|
szeretem: ünnepek; családi összejövetelek; családdal, barátokkal, ismerősökkel töltött napok; téli lovaglás// téli terep
; hó; hógolyó csaták; havas táj; Advent; téli vásárok; kürtöskalács + forró csoki; éjjeli korizások; Watts maraton
; havas tájon ingázás suli-otthon közt; karácsonyi dalok; karácsonyfa; karácsonyi fények
nem szeretem: átázott ruhák; a túl vizes hó; olvadó vizes hó; késő buszok/ járatok; nem induló járatok; jeges utak/ járdák
nem szeretem: átázott ruhák; a túl vizes hó; olvadó vizes hó; késő buszok/ járatok; nem induló járatok; jeges utak/ járdák
2019. november 01. 21:51
|
|
yonghee.choi beomgyu |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.04.15. Hozzászólás: 3890 Csatolások: 3228 Azonosító: 269660 offline
|
szeretem a havat, az ünnepi hangulatot(az iskolában és a városban), a forrócsokit és a kürtöskalácsot a karácsonyi vásárokban
, szánkózást, csúszkálást a jeges úton az utcánkban, a meleg pulcsikat, a karácsonyi filmeket amiken mindig sírok mert nekem soha nem lesz olyan jó karácsonyom mint nekik xd
utálom a latyakot, a depis időszakokat és a rokonokat akik csak karácsonykor jelennek meg amúgy meg egész évben tesznek rád..
utálom a latyakot, a depis időszakokat és a rokonokat akik csak karácsonykor jelennek meg amúgy meg egész évben tesznek rád..
2022. október 29. 18:05
Szeretem a karácsonyi hangulat és a havas táj miatt, viszont az ónos esőt nem szeretem.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: