Starity

Love Actually / Igazából szerelem (2003)

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. február 20. 10:04 #41
katie993
katie993
kp
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 4442
Csatolások: 9860
Azonosító: 105388
Karácsony környékén kötelezõ megnézni thumbsup.gif
egyszerûen tökéletes film meghajolo.gif wub.gif
2014. február 25. 11:16 #42
idone
idone
Timmy Tim

Státusz#retiredpersonality
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 26335
Csatolások: 2440635
Azonosító: 180890
meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: nightfever
2015. december 12. 12:03 #43
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Snitten egyfolytában értesítéseket kapok, hogy valaki épp ezt a filmet nézte meg. rofl.gif És már egy kicsit unom. XD rohog.gif (kellett nekem feliratkozni az összes Colin Firth-filmre rohog.gif )

Aranyos ez a vígjáték, magam is kedvelem, de ezt a nagy hisztit körülötte nem értem. biggrin.gif A párom a minap meg akarta velem nézni (tőlem kapta meg DVD-n még pár éve, mert neki egyik kedvenc filmje), én meg hevesen tiltakoztam... Aztán meg arra is rájöttem (kedves párom legnagyobb döbbenetére), hogy tulajdonképpen mindenki történetszálával tisztában vagyok (illetve voltam), kivéve Colin Firth-ét, ami valljuk be, rám nézve durván szégyen. rohog.gif Égett is a fejem, de hát ez van. Nem ez a kedvenc alakításom tőle... rohog.gif Persze az elutazás, írás, portugál csaj megvolt, de az "akkor is szeretlek, ha beteg vagy és gusztustalan", meg a tesó-affér totál kiesett. laugh.gif Ki érti ezt?! laugh.gif

Nekem ebből a filmből egyébként az abszolút kedvenc Hugh Grant és Martine McCutcheon kettőse. smileeee.gif Utóbbi irtó édes kis nő, elképesztően cuki és szimpi szerepeken túl is. Kevesen tudják róla, de írt egy könyvet is, amit a magam részéről szívesen elolvasnék... smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Szandi0820
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!