Szunai Lindát megalázta volt párja?
2012. február 04. 13:30
|
|
Mia |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.04.23. Hozzászólás: 2575 Csatolások: 2322 Azonosító: 15188 offline
|
Ez a lány annyira szánalmas. Megcsaltad ember, mit vártál? Az ilyennek ne legyen barátja, vagy ha van, akkor tisztelje már meg azzal, hogy urambocsá' csak vele van abban az időszakban.
1 felhasználónak tetszik:
Black Hearth2
2012. február 04. 13:48
|
|
Szamóca-8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.17. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 160748 offline
|
Egyetértek Eszter655-tel, tiszta szánalom ez a frizbi, semmi mást nem tud, csak a legújabb sztárpletykákat közli, meg a nagy szakításokat. Egyébként szerintem senki sem tudja, hogy mi történt igazából kettőjük között.
Eszter655
2012. február 04. 13:55
Ennek a csajnak egy jó nagy atyai pofon kéne anyucitól és apucitól is. Külön lakása van, tolják a szülök a feneke alá a manit és mivel ő lett Miss Hungary, azt hiszi, hogy ő tojta a világra a spanyol viaszt. Most ezen mit kerteljünk? A csaj egy nagy ribizli mindenféle gátlások nélkül, ráadásul sötét, mint az éjszaka. Ez a leköpte és szétdobálta a ruháját a srác, akkora kamunak tűnik. Ha hazudni akarunk, akkor először tanuljunk meg és utána állítsunk soviniszta dolgokat a másik félről! Azt kapta egyéb iránt, ami jár neki. Sajnáljam? Bocs, de nem tudom. Talán először gondoljuk meg, hogy kikkel kufircolunk félre, vagy, hogy egyáltalán félre kufircolunk-e, és akkor sírjon a kicsike szája a drágának. Egyébiránt eltűnhetne a médiából ez a buta liba, mert nagyon irritál a (szerintem amúgy cseppet sem szép) fejecskéje.
Black Hearth2
2012. február 04. 14:12
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
így jár!!elég nagyképű a csaj
2012. február 04. 14:32
|
|
Bogeszka20Beautypeagentfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.22. Hozzászólás: 3632 Csatolások: 44602 Azonosító: 69683 offline
|
Istenem ezt nem hiszem el most tényleg beveszitek ezt a baromságot,hogy most szakították, ez nem igaz már jóval előbb, addig jó volt Lindának ameddig segített tőlem elvenni az admin jogot a hivatalos fb-ok oldaláról, illetve különböző feladatokra kérte meg,szervezett neki ezt meg azt... Hazugság az egész. Linda pénz éhes kis lotyó sajnos, Lacika se jobb. mondhatnám megtalálta zsák a foltjátXD
Engem egy videóban rágalmaztak undorítóak ami később lekerült...
Remélem az utódja értelmesebb és sokkal szebb lesz mint Linda. Ez a véleményem róla, tudok még róla egyebeket de azt bizonyos okok miatt megtartom magamnak, mert ha kiszivárogna lenne ennél nagyobb botrány belőle....
Tudom hogy hogyan került a korona a fejére pl-ul meg egyebek...
Engem egy videóban rágalmaztak undorítóak ami később lekerült...
Remélem az utódja értelmesebb és sokkal szebb lesz mint Linda. Ez a véleményem róla, tudok még róla egyebeket de azt bizonyos okok miatt megtartom magamnak, mert ha kiszivárogna lenne ennél nagyobb botrány belőle....
Tudom hogy hogyan került a korona a fejére pl-ul meg egyebek...
2012. február 04. 14:57
|
|
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline
|
még akkor is, ha nem volt harmónikus a kapcsolatuk... akkor szakítani kell, nem megcsalni a másikat. akkor meg ne csodálkozzon, ha leköpik.
2012. február 04. 15:05
Kit érdekel??? Mert engem egyáltalán nem, hogy őszinte legyek!!
Meg egyébként megcsalta, úgyhogy nem értem, mért pont ő hisztizik ezen a férfi meg helyesen tette ezek után, legalább is én így vélekedek!!
De őszintén én a szépségkirálynőket nagyon utálom, úgyhogy nekem tök8 , hogy mi van ezzel a csajjal!!
2012. február 04. 15:10
nem tudom ... de a csaj leírta magát elöttem ... Ha igazán szerette volna a pasit , akkor nem lett volna neki semmiség , és a kora igenis nem mentség , mert akár 18 éves , akár 30 akkor se kellett volna csókolóznia senkivel ! Erről ennyit !
2012. február 04. 16:21
|
|
Kyra99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 3648 Csatolások: 603 Azonosító: 150526 offline
|
_ToTo_: ...van benne valami...
Szerintem előfordulhat, hogy megcsalta a csaj, viszont a Mesterházy is megtehette ugyanezt. De ahogy látom, a kommentelők 60%-át nem is érdekli a dolog, ahogy engem sem..
Szerintem előfordulhat, hogy megcsalta a csaj, viszont a Mesterházy is megtehette ugyanezt. De ahogy látom, a kommentelők 60%-át nem is érdekli a dolog, ahogy engem sem..
2012. február 04. 16:22
|
|
Olcsi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.16. Hozzászólás: 897 Csatolások: 0 Azonosító: 160661 offline
|
"mégis csak 18 éves vagyok, előfordul az ilyen."
hát akkor ne legyen komoly kapcsolata basszus! -.-"" sose bírtam ezt a csajt, szerintem túlságosan nagyképű.
amúgy meg lehet, hogy a párja is megcsalta, de az nem jelenti azt, hogy ő kevésbé vétkes ettől.
hát akkor ne legyen komoly kapcsolata basszus! -.-"" sose bírtam ezt a csajt, szerintem túlságosan nagyképű.
amúgy meg lehet, hogy a párja is megcsalta, de az nem jelenti azt, hogy ő kevésbé vétkes ettől.
2012. február 04. 16:37
Mind a ketten szégyellhetik magukat. Szánalmas, amit művelnek ország-világ előtt.
2012. február 04. 17:19
egyet értek rockgirlfriend nem mintha nem lenne saját véleményem.
2012. február 04. 20:20
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Jaj, ne lovagoljunk már ezen a témán, kérem szépen. Szerintem senkit sem érdekli a magánéletük, nem értem, miért tergetik ki...
2012. február 04. 20:39
Jaaaaj, a lindácskának úgy elszállt a feje mióta megnyerte a szépség királynő versenyt és az SP-vel megérdemlik egymást mindkettő egy nyomorék lúzer!!!!!
2012. február 04. 20:43
Eleinte még szimpi volt a csaj, de egyre rosszabb. Ez már ribis viselkedés a javából.
"Másrészt mégis csak 18 éves vagyok, előfordul az ilyen."
Na igen, legyen az ember akármennyi idős, egy kapcsolatban mégis csak fontos a hűség. Gratulálok
"Másrészt mégis csak 18 éves vagyok, előfordul az ilyen."
Na igen, legyen az ember akármennyi idős, egy kapcsolatban mégis csak fontos a hűség. Gratulálok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.