A Miss World Hungary 2011 cím birtokosa azt állítja, hogy volt barátja nyilvánosan megalázta őt egy étteremben.
A teljes cikkhez kattints ide!
Szunai Lindát megalázta volt párja?
2012. február 04. 10:25
,,Elismerem, hogy valóban kétszer csókolóztam valakivel, de nem érzem, hogy bármiért is mosakodnom kellene."
Pedig kéne
Pedig kéne
2012. február 04. 10:33
Nagyon szeretem Lindát. Egy életvidám, kedves csaj. Most nem azért, de pont a söpö-vel csókolózott volna?!
nem nagyon tudom elhinni. Lacival meg olyan jóban voltak..minden egyes videónaplójánál ezt lehetett levenni. Sajnálom, de ezen a sztorin nem nagyon tudok eligazodni.xdd Remélem Linda megnyugszik, és majd talál magának egy másik fiút.
2012. február 04. 10:49
Nemrég ért véget kapcsolatuk, de viharos szakításuknak a Frizbiben is hangot adtak. - tiszta óvoda! Minek kell ezt kiteregetni ország-világ előtt?
Baromira érett viselkedést tanúsítanak mindketten.
Ha meg Lindácska másokkal akar csókolózni, minek van kapcsolatban?
Szánalmas az egész szituáció, ahogy a médiában dobálják egymásra a sarat, és bizonyítják a maguk igazát! Miközben ez csak rájuk tartozna!
Baromira érett viselkedést tanúsítanak mindketten.
Ha meg Lindácska másokkal akar csókolózni, minek van kapcsolatban?
Szánalmas az egész szituáció, ahogy a médiában dobálják egymásra a sarat, és bizonyítják a maguk igazát! Miközben ez csak rájuk tartozna!
6 felhasználónak tetszik:
hummingbirdheartbeat,
Pandus,
Grace Benning,
An_d_a,
Lady Suzy,
Black Hearth2
2012. február 04. 11:05
Ezt maguk közt kell megbeszélni,nem mindenkinek elhíresztelni Magyarországon...mindenkinek vannak gondjai,de nem mennek egyből panaszkodni Hajdúnak..
2012. február 04. 11:07
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Ez csaj egyre unszimpatikusabb amúgy akkor miért van kapcsolatba ?
2012. február 04. 11:10
|
|
LalaLolavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.28. Hozzászólás: 482 Csatolások: 94 Azonosító: 80745 offline
|
Igazából nekem is egyre unszimpatikusabb Linda.De!Ő nem nyilatkozott hosszú ideig erről,pedig ez alatt az idő alatt a "kedves" volt párja szidta minden újságnak/riporternek/bárhol ahol nyilvánosság van.Nyilván egy idő után az ember megunja,hogy nyilvánosan alázzák és közbeszól...Linda nem tagadta le,hogy megcsalta,míg az ex mindent tagad.Itt szerintem Lindának van igaza...
2012. február 04. 11:22
|
|
FruFruChanAll My Life/By My Life™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 1645 Csatolások: 4550 Azonosító: 160107 offline
|
Ki ez a nő?Nem ismerem..A szépségkirálynőkkel nem vagyok tisztában
2012. február 04. 11:58
Ez a Mesterházy se lehet százas, de ez a Lindácska engem kiakaszt. Celebeskedni akar,ezért lett hercegnő, vagy mi az Isten ? Találhatnánk már egy újat helyette.
2012. február 04. 12:28
hmmm hogy jön a képbe sp tán linda azzal csalta meg huhua. bonyolult
2012. február 04. 12:39
Nem rajongok Lindáért viszont be kell vallani,hogy attól,hogy Linda megcsalta nem csak ő a hibás ha nem spécske is. És már bocsi,de nem azért egy 18 évesek között történő szerelem jó,hogy nem olyan mint egy házasság.
A drága Lacika a jó hírnevéért letagadja,de már a szeme sarka se áll jól
2012. február 04. 13:19
|
|
Nataa 12Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒł Mrs.Ackles łƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.28. Hozzászólás: 1050 Csatolások: 0 Azonosító: 159529 offline
|
Hát szinte azt sem tudom,hogy ki ez a csaj.De egy férfitól undorító dolog,hogy leköpi a barátnőjét! De ettől a Lindától sem volt szép,hogy megcsalta a pasiját!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.