Starity

Adam Lambert a Queen új énekese!

7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. február 04. 19:18 #101
Rekahhh
Rekahhh
яεçкłεѕѕ™

StátuszI'm so happy, 'cuz today I found my friends, they're in my head.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2997
Csatolások: 15
Azonosító: 124407
Nekem annyira nem tetszett akkor a fellépés, de ahogy AdamLLGaga írja, nem tudnék jobb lehetőséget mondani, és annyira mégsem volt rossz ez az előadás. De ahogy ophely88 írta, ez már rég nem arról szól amiről kellene, és nem kell ezt eröltetni.
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. február 04. 19:52 #102
AniKelemen
AniKelemen
visszatérő vendég

StátuszCsak azután ítélj el bárkit is, miután igazán megismerted....
Hozzászólás: 126
Csatolások: 0
Azonosító: 166605
Ez szerintem egy remek lehetőség Adam számára és az EMA fellépés nagyon tetszett, pedig nem vagyok egy nagy rock rajongó, de azért Freddie Mercury munkásságát elismerem.
2012. február 04. 19:58 #103
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 20 éve...
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12631
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Idézet (boszizsuzsi @ 2012.02.04. 19:00)
Hé emberek, nem értem a vitáitok tárgyát, a lenti hozzászólásokban már majdnem egymás haját téptétek! AdamLLGaga látta egyedül a lényeget: Freddí nincs többé a Queen zenélni akar, senki Ismétlem senki nem akarja hogy Adam Freddí helyébe lépjen, de viszont senki sem tudná Freddí énekszínvonalát elérni - volt már egy pár példa rá- Adaman kívül, és ezt a Queen is észrevette! Az együttes így a legjobb megoldást választotta, mert van szemük és fülük, hogy a legjobbat tegyék  annak az embernek a helyére alkalmanként, akit soha nem lehet kitörölni a Queen történelméből!Akinek van füle az komment nélkül is észreveszi a lényeget!

George Michaelhez is volt szemük és fülük, mégsem működött. Egy ilyen produkcióra max a lambi rajongók kiváncsiak, nem a Queen rajongók ... Nem arról van szó, hogy írnak új dalokat amiket már lambi énekelne fel és avval koncerteznének és érnek el sikereket (ahogy anno az AC/DC tette Bon Scott halála után) hanem arról, hogy azokat a dalokat nyüstölik amiket Freddie írt és vitt sikerre x éve - erre értik a többiek, hogy pénz és marketing szaga van a dolognak.
Ha igazán akarnának új énekest, akkor tartanának meghallgatásokat, válogatásokat ahogy más bandák teszik, ha tagra van szükség. Úgy csinálnak itt egyesek, mintha senki más nem lenne alkalmas a feladatra, csak lambi. Ő azért alkalmas, mert felkapott és nagy figyelem övezi jelenleg - ő a húzónév. Egy új ismeretlen előadóra akkor sem figyelnének oda annyian, ha 10x jobb énekes lenne még Freddienél is.
5 felhasználónak tetszik: ophely88, UnhappyMeals, janet7, Holly Keller, Johinna
2012. február 04. 20:03 #104
- törölt felhasználó -    
Az én szerény kis véleményem szerint sem Adam, sem Lady Gaga (na ő pláne nem), sőt senki nem méltó arra vagy elég ahhoz, hogy Freddiet, egy igazi legendát helyettesítse/pótolja, akár kis időre is-hiszen ez lehetetlen.
Viszont Adamnek ez egy nagy lehetőség, akár a bizonyításra is és/vagy a Freddie előtt való tisztelgésre. Bár akit eddig nem győzött meg a tehetségéről, azt ezzel sem fogja, plusz vannak még olyanok is, akik már csak dacból vagy puszta előítéletek miatt sem ismerik el.

Én ehhez nem is fűznék többet, mert mire ideértem Glamster már mindent leírt, amit lehetett. És azért mert neki van egy véleménye, egy álláspontja, ami mellől nem tágít vagy éppen nem egyezik máséval, nem kell a nyakának ugrani. rolleyes.gif
2 felhasználónak tetszik: Glamster, vdorina96
2012. február 04. 21:20 #105
zzss
zzss
új tag
Hozzászólás: 22
Azonosító: 168574
Deacon biztos nem örült Lambertnek a színpadon, ugyanis már 20 éve visszavonult... Ami a pénzügyeket illeti: a Queen Mercury halála óta bármely évben több lemezt ad el, mint a legtöbb ma ismert előadó, Lambertet is beleértve.

Egy alkalmankénti kollaborációra teljesen megfelelő Adam, mint ahogy sokan mások is, George Michael is az volt. Egy teljes turnéra inkább őket javasolnám:
Jeff Scott Soto:
http://www.youtube.com/watch?v=hJJ77Og9_vQ http://www.youtube.com/watch?v=V8ti6xNLiqI
Tony Martin:
http://www.youtube.com/watch?v=RL6f_ospX-o http://www.youtube.com/watch?v=zOfuxAjV8wo
Roger Taylor:
http://www.youtube.com/watch?v=zNgRV3cnpPw
http://www.youtube.com/watch?v=fyDNocsaerQ
1 felhasználónak tetszik: _ToTo_
2012. február 04. 21:27 #106
vdorina96
vdorina96
♥Paris♥
Hozzászólás: 2484
Csatolások: 1121
Azonosító: 152331
OKé zárjuka vitát meg a témát egy senki nem mondta hogy ő BB a helyébe akar lépni Freddie-nek hisz ő maga is ki hangsúlyozta hogy nem is akarna és nem is tudna plusz arról sem esett szó hoggy örökre csak pár fellépés az meg nem akkora dolog pár koncertre meg szerintem alaklamas mert tehetsége az meg van hozzá
Freddie Mercury egy LEGENDA
Adam nem az de a maga mondján az egik legtehetségesebb mai előadó és tesz róla ő is hogy en legen eg könnyen felejthető
De kettöjüket soha semmilyen körülméynek között nem lehet azonosítani ennyi
1 felhasználónak tetszik: Glamster
2012. február 04. 21:50 #107
vamphanna
vamphanna
vámpircsaj ;)

StátuszMinden,ami vámpir es misztikum.:)
Hozzászólás: 2339
Csatolások: 1
Azonosító: 165036
Ez nagy megtiszteltetes a Queen reszerol.wink.gifsmileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Glamster
2012. február 04. 22:54 #108
devilrose
devilrose
Her Majesty Imperator
Hozzászólás: 3098
Azonosító: 123383
Queen= maga Freddie. Amit itt az elmúlt években May-ék csináltak az már csak a pénzről szól. Deacon volt az egyedüli, aki tiszteséges módon zárta le a történetet. Nirvana sincs Kurt nélkül. Kedvelem Lambertet, korunk egyedi énekese. De szerintem a saját, egy személyes karrierjét építse.
5 felhasználónak tetszik: Pandus, janet7, ophely88, rachella, Johinna
2012. február 04. 23:00 #109
Pocher
Pocher
visszatérő vendég

Státuszbaszus
Hozzászólás: 251
Csatolások: 3
Azonosító: 48829
mondtam,mondtam,mondtontam ezttudtam elöre Adam tudhadt valamit! biggrin.gif meghajolo.gif thumbsup.gif
2012. február 05. 01:02 #110
boszizsuzsi
boszizsuzsi
új tag
Hozzászólás: 6
Azonosító: 168568
Köszönöm vdorina96 ,úgy látom Te is érted a lényeget, ezen nincs mit vitázni, a lehető leg jobb megoldást kell alkalmazni mindkét fél részéről!Itt az a lényeg, mi mint rajongók ha meghalljuk a Queent énekelni jelen esetben Adammel, élvezzük, és örömmel hallgassuk mindkettejük produkcióját! ÉN Tini korom óta Queen rajongó vagyok,most már mióta Adam énekel, az Övé is, szerintem tudbak valamit mind ketten, hogy pont őket választottam! Nem?
2012. február 05. 02:42 #111
sandrativadar
sandrativadar
új tag
Hozzászólás: 1
Azonosító: 92726
A HÍR NEM IGAZ!
Maga Adam Lambert cáfolta meg még tegnap a hivatalos Facebook és Twitter oldalán is. Ezt írta mind a két helyen:
Oooh them clever reporters takin my quotes outta context.... I haven't confirmed any guest appearances. I was talking about the EMA'S. smileeee.gif That being said, I'm truly flattered by your jump to such glorious conclusions mr journalist!! smileeee.gif

Itt lehet utánanézni:
https://twitter.com/#!/adamlambert
http://www.facebook.com/AdamLambert?sk=wall
4 felhasználónak tetszik: ophely88, _ToTo_, Pandus, Johinna
2012. február 05. 10:24 #112
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 20 éve...
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12631
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Idézet (Zsécii @ 2012.02.04. 20:03)
Glamster már mindent leírt, amit lehetett. És azért mert neki van egy véleménye, egy álláspontja, ami mellől nem tágít vagy éppen nem egyezik máséval, nem kell a nyakának ugrani. rolleyes.gif

Ez pont fordítva történt ha visszaolvasod.

Ez volt 92-ben méltó tisztelgés Freddie elött:

Queen + Joe Elliott/Slash – Tie Your Mother Down

Queen + James Hetfield – Stone Cold Crazy

Queen + Paul Young – Radio Ga Ga

Queen + Seal – Who Wants to Live Forever

Queen + Lisa Stansfield – I Want to Break Free

Queen + David Bowie/Annie Lennox – Under Pressure

Queen + Elton John/Axl Rose – Bohemian Rhapsody

Axl Rose – We Will Rock You

Queen + Liza Minnelli/Cast – We Are the Champions

Ez így volt rendben, persze sokan mások is felléptek, a Queen ott rontotta el utána, hogy George Michaelt meg akarta tartani 'állandó' énekednek - de, erre már nem volt vevő senki.
5 felhasználónak tetszik: itsmedemz, ophely88, Little Monster-GFF, janet7, Johinna
2012. február 05. 11:04 #113
Little Monster-GFF
Little Monster-GFF
첸게 ^^

Státusz.
Hozzászólás: 1162
Csatolások: 61
Azonosító: 161058
Jó kis előadás volt! biggrin.gif
2012. február 05. 11:32 #114
Baybee
Baybee
Fly, fly dragonfly.

StátuszI chose to love you in silence, for in silence I found no rejection
Hozzászólás: 1079
Azonosító: 144550
Jó volt!! biggrin.gif (Y) biggrin.gif
2012. február 05. 11:33 #115
linna
linna
♥ Brian&Justin ♥

Státusz~Oberyn was dead, but I never forget him!~ ♥♥♥
Hozzászólás: 4901
Azonosító: 164721
Utálom ezt a Lambert gyereket....
2012. február 05. 13:52 #116
Roxxy
Roxxy

StátuszTanuláááás
Hozzászólás: 1576
Csatolások: 83
Azonosító: 145846
Micsoda vita volt itt...Glamsterrel megromlott a kapcsolatunk ugyan,de nem tudok neki ebben az ügyben nem igazat adni!
2012. február 05. 14:15 #117
- törölt felhasználó -    
Én szeretem Adam-et, még ha nem is túlságosan, elismerem, hogy van hangja.

De szerintem senki nem helyettesítheti Freddie-t. Vele volt a legjobb az együttes! Oké, hogy Adam egyszer fellépett már velük, de szerintem egy alkalom nem elég, hogy máris bevegyék.
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. február 05. 14:37 #118
rachella
rachella
EchelonMuserGlambert

Státusz“Menj az utamból! Elhasználod az oxigénemet!” /Száll a kakukk fészkére/
Hozzászólás: 1591
Azonosító: 147043
Felesleges vitázni! Igen, Adam hatalmas tehetség és imádom, de Freddie-t SOHA SENKI nem pótolhatja! Ráadásul nem is akart a helyébe lépni. Erről ennyit! wink.gif
2012. február 05. 16:01 #119
Vvolturispet
Vvolturispet
új tag

StátuszThere's whole world out there, waiting for you.Great cities, and art, and music.
Hozzászólás: 10
Azonosító: 168627
Én is elfogult vagyok Adammel szemben, és biztos vagyok benne hogy simán elénekelné bármelyik Queen dalt. Szerintem a Queen régi rajongói és a Glambertök is örülhetnének neki hogy a kedvenceiket együtt látják a színpadon smileeee.gif) Természetesen Freddiet senki sem pótolhatja, de nem is ez volt a cél...
2012. február 05. 17:22 #120
- törölt felhasználó -    
Adam egy zseniális énekes, tökéletes hanggal.De sajna a Queen Freddie nélkül már nem ugyanaz, még a világ leghíresebb énekesét is berakhatják a zenekarba, a Queen akkor sem lesz már olyan, mint volt, Freddie nélkül egy nagy semmi.
7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Brian May Brian May 2378.