Starity

Adam Lambert a Queen új énekese!

7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. február 04. 16:08 #81
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 20 éve...
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12631
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Idézet (Glamster @ 2012.02.04. 16:06)
Végig többes számban beszéltem, nem általánosítottam szerintem  unsure.gif

Ha engem idézel be az nekem szól, hacsak nem nevezel meg valakit, hogy kinek a hozzászólására reagálsz. Be lehet idézni több mindenkit is, ahogy én is tettem és akkor nincs zavar, hogy melyik kijelentés kinek szól ..
3 felhasználónak tetszik: kriszti145, Holly Keller, Black Hearth2
2012. február 04. 16:10 #82
Glamster
Glamster

Státusz☆rt should comfort the disturbed and disturb the comfortable ☾
Hozzászólás: 3280
Csatolások: 10727
Azonosító: 147418
Idézet (_ToTo_ @ 2012.02.04. 16:08)
Ha engem idézel be az nekem szól, hacsak nem nevezel meg valakit, hogy kinek a hozzászólására reagálsz. Be lehet idézni több mindenkit is, ahogy én is tettem és akkor nincs zavar, hogy melyik kijelentés kinek szól ..

Bocs, akkor legközelebb figyelek, hogy ne bántsam meg az érzéseiteket beer.gif
2012. február 04. 16:11 #83
- törölt felhasználó -    
Idézet (zavodni @ 2012.02.04. 16:00)
Nekem nincs semmi bajom Adam-mel, és nem is akarom megkérdőjelezni a tehetségét. Viszont nem értem miért akarnak új énekest a Queen-nek. A Queen az csak Freddie Mercury-val Queen. Ő pótolhatatlan. Gondolom ezért nem akartak eddig se új énekest... És szerintem hülyeség az, hogy egyesek szerint örülnünk kéne annak, hogy az új énekesnek köszönhetően majd nem megy feledésbe Freddie. FREDDIE-T SOHA NEM FOGJÁK ELFELEJTENI!!! Azért, mert ő már életében is LEGENDA volt..Szóval én nem tartom jó ötletnek ezt a dolgot...

Teljes mértékben egyetértek veled!
2012. február 04. 16:15 #84
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 20 éve...
Hozzászólás: 12631
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Idézet (Glamster @ 2012.02.04. 16:10)
Bocs, akkor legközelebb figyelek, hogy ne bántsam meg az érzéseiteket  beer.gif

Nem érzésekről van szó, hanem arról, hogy ezek szerint mások kijelentései felhúztak téged, majd Hollyt és engem idézgetve ámokfutásba kezdtél és lehurrogtáé bennünket olyan hozzászólások miatt amik nem tőlünk származnak.
3 felhasználónak tetszik: ophely88, Holly Keller, Black Hearth2
2012. február 04. 16:17 #85
- törölt felhasználó -    
Megint az okosok osztják az észt, megmutatva ezzel ismét a starity színvonalát. Adam pedig az egyik legtehetségesebb előadó ma odakint, end of.
1 felhasználónak tetszik: Glamster
2012. február 04. 16:22 #86
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Enyhén szólva is csalódtam a banda tagjaiban és abban is, aki végső áldását adta a dologra. sad.gif Manapság már minden a bizniszről és a sok pénzről szól, nem pedig arról, amiről kellene. Elkeserítő. mellow.gif Micsoda világban élünk. mellow.gif
5 felhasználónak tetszik: tya04, Rekahhh, _ToTo_, Pandus, Black Hearth2
2012. február 04. 16:24 #87
twilightfun97
twilightfun97
új tag
Hozzászólás: 2
Azonosító: 138866
Emberek,nyugalom!
Adam marha nagy tehetség,ezt szerintem mindenki tudja.Kapott egy ajánlatot a queen-től(ami lehet h csak pletyka és meg sem történ.)Adam megérdemelné ezt a címet,bár igen felfogtuk Freddie Mercuryt nem lehet pótolni,de amúgy Adam el is mondta h ezt ő is tudja és ő sem tartja magát ennyire jónak! Akkor miről beszélünk?! Majd ő eldönti és akár h is dönt annak mi csak örülni fogunk,mert végre van egy olyan vki aki megérdemli.Ismeritek a mai tinisztárokat?! Selena,Miley,Justin?----> kik ezek nagy felkapott senkik semmi tehetséggel!
2 felhasználónak tetszik: Glamster, Black Hearth2
2012. február 04. 16:25 #88
- törölt felhasználó -    
Adam egy rendkívüli tehetség, efelől semmi kétség. Nagyon különleges a hangja, és remek a színpadi előadása.
De én is úgy látom, h eléggé marketing-szaga van a dolognak. Örülök, h felkérték, de nem vagyok biztos abban, h csupán azért tették, mert tudják, Adam milyen tehetséges. Azt hittem, csak egyszeri fellépés volt az EMA, és talán elég is lett volna.
Ha annyira szerepelni akarnak, miért nem kerestek már egy állandó énekest? Tudom, h Freddy pótolhatatlan, de akkor is.
2 felhasználónak tetszik: Glamster, Pandus
2012. február 04. 16:25 #89
fruzska141
fruzska141

StátuszI am not afraid to walk this world alone
Hozzászólás: 652
Csatolások: 11
Azonosító: 134445
Demilena egyetértek! Adam nagyon tehetséges wink.gif
2012. február 04. 16:33 #90
adammichellambert
adammichellambert
új tag
Hozzászólás: 11
Azonosító: 147691
Most így mindenkihez szólva: Adam Lambert nem azt akarja hogy itt mindenki a földön elfelejtse Freddie Mercury-rit! Ahogy ő mondta: "tisztelegni akarok a király előtt". Ebben mit lehet úgy venni, hogy Lambert leakarja taszítani a trónjáról a Queen frontemberét? Könyörgöm emberek az értelem!
2012. február 04. 16:40 #91
Muffin977
Muffin977
visszatérő vendég

Státuszthis world is mad...
Hozzászólás: 348
Csatolások: 426
Azonosító: 152100
Hát, nem igazán sikerült megértenem, miért is megy a vita 110.gif Adam rohadt jó énekes, nem lehet még egy ilyet találni mint Ő, és Freddie-ből sincs még egy. Megtiszteltetésnek kéne venni - márha igaz a pletyka - hogy a Queen, aki előtt Adam tisztelegni szeretne, felkérte egy ilyen fellépésre. Amit az EMA-n láttuk, hihetetlen volt. Ezt mindenkinek be kell látnia. meghajolo.gif
2012. február 04. 16:42 #92
WhiteRosee
WhiteRosee
Zzz.

Státusz~ I'M BACK!!
Hozzászólás: 1349
Csatolások: 2329
Azonosító: 159173
Adam jó énekes, de Freddie soha sem lesz pótolható meghajolo.gif
2012. február 04. 16:58 #93
- törölt felhasználó -    
adam tehetséges, de hát nem lehet egy lapon említeni freddie-vel...
(amúgy minden rosszmájúság nélkül mondanám, hogy először rögtön eszembe jutott, hogy mindketten melegek....)
2012. február 04. 17:07 #94
Johinna
Johinna
sólarljós

Státuszrakkaus on sokea, minä en / jeg håber du er ensom
Hozzászólás: 2190
Csatolások: 489
Azonosító: 137715
Nyilván itt nem Adam tehetségével van a gond, hanem azzal, hogy ő nem való a Queen-be. Az EMA fellépés szerény véleményem szerint kommentálhatatlan volt, csalódás a banda tagjaiban, hogy ebbe belementek és a hangi dolgokat inkább hagyjuk is. Talán az nem túl meggyőző, hogy a produktum után, futottam a lejátszóhoz berakni egy kis Queen-t - ami valójában Queen -, hogy lehűtsem a fejemet és talán nem voltam ezzel egyedül. Kétlem, hogy a Queen tudna Adam-el működni, csak mert meg kell nézni mikor halt meg Freddie és milyen évet írunk most. Mivel jelenleg is egy énekesre van "szükségük", ezért gondolom, hogy befuccsolna az egész. Röviden és tömören Freddie nélkül nincs és azt, hogy valaki megint ideiglenesen betöltse a posztot, arra se a Queen-nek - nyilván a pénz beszél -, se a Queen rajongóknak nincs szüksége.
4 felhasználónak tetszik: ophely88, tya04, _ToTo_, An_d_a
2012. február 04. 17:12 #95
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (adammichellambert @ 2012.02.04. 16:33)
Most így mindenkihez szólva: Adam Lambert nem azt akarja hogy itt mindenki a földön elfelejtse Freddie Mercury-rit! Ahogy ő mondta: "tisztelegni akarok a király előtt". Ebben mit lehet úgy venni, hogy Lambert leakarja taszítani a trónjáról a Queen frontemberét? Könyörgöm emberek az értelem!

Úgy olvasom, hogy itt nagyon senki sem hangoztatta, hogy Adam Freddiet akarja elfelejtetni a jónéppel, hanem azon van a vita, hogy egy igazi tisztelgés nem ilyen. Az, hogy valakit beteszünk oda énekelni az elhalálozott helyére, nem tisztelgés. Ezért tűnik pénzszagúnak a dolog. Ez olyan, mint az új Pókember film, amiben Andrew Garfield lesz, neki sem bocsátom meg sohasem, hogy elvállalta ezt a szerepet. Imádja gyerekkora óta, úgy fogalmazott, hogy 'tisztelegni akar' előde és a történet kitalálói előtt de mindenki tudja, hogyha nagyon nagyon tisztelné, nem adta volna a nevét a dologhoz, mert felesleges. Kiégett. Ez már nem lesz ugyanolyan, mint eddig volt. A Queen sem lesz már soha régi, akárki énekelhet Freddie helyén, Justin Bieber vagy Andrea Boccelli. Megemlékezni valakiről úgy kell, ahogyan Aaliyahról emlékeztek meg a sztárok, nem így.
3 felhasználónak tetszik: Johinna, _ToTo_, janet7
2012. február 04. 17:26 #96
Kyra99
Kyra99

StátuszJó ideje inaktív; csak szemlélődő tag vagyok.
Hozzászólás: 3648
Csatolások: 603
Azonosító: 150526
Elismerem, hogy Adam nagyon jól tud énekelni, de Freddie-t SENKI nem tudja pótolni.
2012. február 04. 18:18 #97
- törölt felhasználó -    
Adamnak nincs rossz hangja, de szerintem nem a Queenbe való.
3 felhasználónak tetszik: _ToTo_, ophely88, Johinna
2012. február 04. 18:32 #98
AdamLLGaga
AdamLLGaga
visszatérő vendég

StátuszHa az élet citrommal kínál, csinálj belőle limonádét :)
Hozzászólás: 214
Azonosító: 134769
Már nem azért, de attól még, hogy Freddie meghalt, a banda mehet tovább. Új énekest akarnak? Szerintem erre teljesen megfelelő Adam. Ha visszanézitek a 2011-es MTV EMA-t megbizonyosodhattok erről wink.gif
Ha meg azon megy a vita, hogy Adam nem jó a Queen-be, nem illik oda..stb. akkor mondjatok/írjatok már egy olyan előadót, aki szerintetek passzol a bandába. Kiváncsi vagyok a véleményetekre biggrin.gif
Én nem tudnék senki mást ondani, mivel Adamnek gyönyörű, egyedülláló hangja van-és az EMA-n való fellépés eszméletlen jó volt*_*
2012. február 04. 18:52 #99
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (AdamLLGaga @ 2012.02.04. 18:32)

Ha meg azon megy a vita, hogy Adam nem jó a Queen-be, nem illik oda..stb. akkor mondjatok/írjatok már egy olyan előadót, aki szerintetek passzol a bandába. Kiváncsi vagyok a véleményetekre

Nekem van egy tippem. SENKI. A Queen Freddie nélkül már nem ugyanaz ezért felesleges bárkit is odatenni a helyére.
7 felhasználónak tetszik: Rekahhh, _ToTo_, rockgirlfriend, Pandus, janet7, itsmedemz, Johinna
2012. február 04. 19:00 #100
boszizsuzsi
boszizsuzsi
új tag
Hozzászólás: 6
Azonosító: 168568
Hé emberek, nem értem a vitáitok tárgyát, a lenti hozzászólásokban már majdnem egymás haját téptétek! AdamLLGaga látta egyedül a lényeget: Freddí nincs többé a Queen zenélni akar, senki Ismétlem senki nem akarja hogy Adam Freddí helyébe lépjen, de viszont senki sem tudná Freddí énekszínvonalát elérni - volt már egy pár példa rá- Adaman kívül, és ezt a Queen is észrevette! Az együttes így a legjobb megoldást választotta, mert van szemük és fülük, hogy a legjobbat tegyék annak az embernek a helyére alkalmanként, akit soha nem lehet kitörölni a Queen történelméből!Akinek van füle az komment nélkül is észreveszi a lényeget!
7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Brian May Brian May 2376.